| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7068  [Dalších 6918 >>]
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 14:09:36
zarůstání jsem naštěstí neřešila, ale zánět ano-stačí špatně utřít po kakání a je to hned, mně se to stalo u Verčy. Pak už jsem si dávala bacha.
Pavlína tři+jedna 81766
7.8.2013 14:06:26
U holčiček zas může zarůst pipinka, dnes mě to dr. zas zdůrazňovala, jak to mám ošetřovat, ufff.
Po roce začít pomalu přetahovat bohatě stačí.

Kolečka od kočárku, to máš problém. Nafukovací můžeš píchnout. Nenafukovací zas víc drncají a zapíchávají se do té pryže kamínky, takže zachvilku je to samý ďolík a vypadají ty kolečka hnusně. Si nevybereš. Já zatím nepíchla ani jeden kočár.
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 14:03:14
Pavlí, kamarádky kluk byl kvůli tomu na operaci. Já se toho docela bojim, to víš, u holčiček jsem řešila jinačí problémy~t~
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 14:01:49
Tak jsme dneska byli na nákupech v klokance- moc se mu tam líbilo, asi za 15 minut usnul,docela to šlo i kvůli zádům,ale ta hodina úplně stačila:-)
To kolečko mě štve, už se vám někomu stalo, že jste píchli? Mně poprvé, při Anetce jsem měla taky nafukovací a nestalo se mi to. Asi jsem najela na nějakej ostrej bordel~d~
A nedávno-jedeme s Anetkou, ona tlačí kočár a přímo uprostřed chodníku hovno od psa- takže na to najela kolečkem a ještě do toho šlápla~q~
Tady je to s těma výkalama na přes držku, přitom koše se sáčky jsou u nás dva v rozmezí 200 metrů. A já musím mít oči na stopkách, když jdu se psem, abych do něčeho nešlápla.
Pavlína tři+jedna 81766
7.8.2013 13:58:19
Přetahování jsme začali až tak ve dvou letech, pomalinku po kouskách, do cca 5-6 let to má jít celý. Nejhorší je to udělat násilím, strhnout, to je nejbolestivější, ale některé dr. to dělají běžně a bez varování.
Pavlína tři+jedna 81766
7.8.2013 13:56:23
Mě už se taky nepročůravají, trvalo to jen cca dva týdny u holky, asi jak byla hodně hubená. Teď jak přibrala, tak je to ok.
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 13:35:29
Oranžový:-)
Je to zvláštní, mně se ještě neprokadil,ani nepročůral:-)
Holky, co máte už větší kluky- jak je to teď s tím přetahováním? Dřív se to dělat muselo a teď prý zas do roka nee.~d~
Pavlína tři+jedna 81766
7.8.2013 13:31:37
sleep and play jsou jaký? zelený nebo oranžový?
adriM+M+N 55217
7.8.2013 13:27:21
Ahojky holky,
dnes malá v noci zase řádila, ale ráno jsme si zase schruply do půl desáté :-)
Já jsem exot, já neumím nežehlit, nevím proč ~n~
Zase ale nelátkuji, malá kaká právě až moc a tak jsem ráda, že už se s tím nemusím piplat a plínu jednoduše vyhodím. Stačí jak se mi sem tam prokadí, tak je to tak agresivní, že bez pračky to ani nedostanu dolů.
Holky jaké jsou ty sleep and play teda? Asi nic moc, že? Jsem v kaufu od zítra za 159,. Asi koupím na zkoušku balení a když budou na nic, využiju na dobu, kdy vím, že budu přebalovat za chvíli.
Pavlína tři+jedna 81766
7.8.2013 13:25:28
Leo malým nežehlím nic. K žehlení se dostanu tak jednou za 2 týdny, to bych těch oblečků musela mít tunu, můj prací proces od koše se špinavým prádlem po skládání do skříní je poměrně dloooouhýýýýýýýý ~t~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7068  [Dalších 6918 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.