| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 911  [Dalších 871 >>]
Martysek 135615
10.1.2014 18:50:06
Ahoj Jani, máš pravdu, už asi 14 dní máme 2 zoubky, syn je měl přesně v pěti měsících a Andy ho o týden předhonila ale rostou jí už další, je tedy opět děsně protivná, hlavně odpoledne a večer, ještě, že už mi teď večer usíná sama a docela brzy ~6~

Teď mi napadlo, proč budou brát Andy krev, taťkovi nedávno zjistili slabou cukrovku II.typu, tak to bude určitě ono, tak budu doufat v dobrý výsledek ~z~

Jinak přibírá pořád dobře, za poslední měsíc 650g a na plně kojenou je to prej dobrý. Už jsme začaly i s přesnídávkou a meruňka nám zatím chutná ~6~

Také přeji hezký víkend ~g~
JankaHK 68660
10.1.2014 12:58:54
Ted koukám na fotky a Andrejka už má zoubky. Teda, ta si pospíšila. My stále nic.
JankaHK 68660
10.1.2014 11:19:04
Teda to koukám, kolik už Andrejka váží. Na fotkách to vůbec nevypadá, že by už měla tolik.

Elence krev nebrali. Takže vůbec nevím, proč by vám ji měli brát.

No my s tím spinkáním jsme úžasný. Třeba dneska jsme vstávaly až osm, takže Eli spala 14 hodin. Ráno se najedla, hodinku si hrála pod hrazdičkou, pak další jídlo a už zase spinká venku v kočárku. Ale jsou dny, kdy přes den spí málo, třeba jen dvě a půl hodiny. Je úžasná, dokáže si hrát docela dlouho sama. Elenky nejoblíbenější hra - bryndák, plínku, deku, všechno dávat přes obličej, když ji to pak sundám, tak se tomu směje a hned si to dá zase před obličej :-)

Holky pa a hezký víkend ~3~

Martysek 135615
8.1.2014 15:30:46
Ahoj maminy, jsem ráda, že jsme tu opět v hojném počtu ~g~

Jani: Ty máš ale šikulku doma, že ti usne takhle brzy, to já jí zaháním, jak můžu ale usne až kolem 9.hodiny ale konečně už 3 dny usíná sama a to je pro mě dostačující ~6~ a konečně máme dudlík ~6~ z ničeho nic, tak jsem se dočkala ~6~

Miruska: Tedy ten Vítek je ale šikulka, syn se mi už v tuhle dobu taky přetáčel na bříško i záda sám ale naše madam jen na bříško a to furt, pak se tam vzteká, že nemůže zpátky a jak Janka psala, taky přiskočíme a musíme otočit, pořád jí tam vadí ručička, tak uvidíme. ~t~

Jinak je to divoška, furt si stoupá a v kočáru když nespinká se jí nelíbí ležet, nevidí. ~o~ Hračky spíš okolo sebe hází než si s nimi hraje, bude to ničitelka ~o~

Včera jsme taky byly konečně na třetí Hexe a máme na chvíli pokoj, máme 8800g a 68cm, macek, příští kontrola je v půl roce a budou brát krev?
Jani, brali Eli taky krev? Zapomněla jsem se zeptat na co, tak tedy příště ~z~

Mějte se krásně a užijte poslední teplé dny, prý má přijít nějaká Sibiř!!! ~3~
JankaHK 68660
7.1.2014 21:16:05
Jeee, tak to je Víteček šikulka, že se takhle přetáčí. Eli se přetočila včera 2x a dneska jednou z bříška na záda, ale myslím si, že to bylo spíš omylem. Zvedla ruku, aby si vzala hračku a jak se na jedné ručičce neudržela, tak přepadla na zádíčka.
Dneska jsem s ní trénovala převalení ze zádíček na bříško, dala jsem ji na bok a čekala co dál, jestli se bude snažit, ale absolutní nezájem pohnout se, jen se tomu smála.
No jinak dneska další poradna. Máme za sebou třetí očkování. Váha 7,28 kg a 67cm. Další kontrolu máme až na osmi měsících.
miruska.j 55676
7.1.2014 17:21:54
Ahoj maminy, taky dodatečně přeji hodně zdraví a štěstí do Nového roku.

Náš Vítek má 7,35 g a 67 cm. Přetáčí se z bříška na záda i ze zad na bříško - tak je veselo. Na Štědrý večer večeři prospal i začátek rozbalování - ale oni by ho bratři asi stejně rozhodili - jak řádili a byli nadšení. Jinak je to taky naše sluníčko a pořád se na nás směje. Silvestr prospal a rány no nevzbudili - to jsem byla ráda. Měla jsem doma zapnutou chůvu a byli jsme venku s klukama - ty už se letos dočkali i té půlnoci. Ale hrozně rychle to uteklo a je po Vánocích.

Tak se mějte a užívejte si dětičky
JankaHK 68660
3.1.2014 21:01:06
Ahojda maminy.

I já přeji krásný nový rok všem, hlavně hodně zdraví ~;((~;((~;((

Naše Elenka chodí spát kolem 18.hodiny, takže jsem měla ze Štědrého večera docela hrůzu. Ale výborný. Vykoupala jsem ji těsně před večeří, takže večeřela stejně jako my, ona mlíčko, my kapra a salát. Pak rozbalování dárku, byla z toho vykulená. Vydržela docela dlouho, a když začala kňourat, tak jsem ji přestrojila ze šatiček do pyžámka, dala do postýlky a hned usnula. No zlatíčko.

A Silvestr taky super. Spát šla normálně jak chodí. My šli po půlnoci ven, tam jsme asi hodinu kecali se sousedy, a když jsme se vrátili, tak pořád spinkala. Pak jak jsme chodili po baráku, tak jsme ji ale vzbudili. Když jsem k ní přišla, tak pusu od ucha k uchu. No máme to spokojený miminko, pořád se na nás jenom směje.

No a co pohybu týká, tak krásně paseme s nataženýma ručičkama, ale obracet se nemá Eli potřebu. Když se ji na bříšku nelíbí, tak začne kňourat, maminka hned přiběhne a Elenku přetočí :-)

No jinak moje strava už ji začíná moooc chutnat. Už dáváme i maso a ovoce a je to mňam, mňam ~w~

papa a hezký víkend ~3~
Libubu 137220
2.1.2014 22:13:17
Ahoj Martysku.
Lucinka je po tatínkovi. Během štědrovečerní večeře se durch pokakala. Taťka prý seděl na nočníku, ale on je v březnu narozený.~p~ Rozdávání dárků prospala a stromeček ani světýlka ji skoro vůbec nezajímaly.
Silvestra jsem se bála, ale zvládla to super. Jediný, kdo se vzbudil, jsem byla já.
Dnes se nám začala přetáčet z bříška na zádíčka. Musíme ji začít hlídat.
V pondělí jdeme na další očkování a přeměření. Napíšu pak, jak jsme povyrostly.
Nevím, jak vy, ale já se děsím, až půjde chlap zase do práce. Byl s námi doma přes celé svátky a dost jsme si na sebe všichni zvykli. Bylo to super. ~z~
Přeji vám i dětem do Nového roku hlavně zdraví. ~3~
Martysek 135615
2.1.2014 18:02:16
Ahoj maminy, všem tu přeji krásný Nový rok!!!!!!!!!!~z~

Jak jste slavily a co dětičky???

U nás se na Štědrý den Andy supr vyspala, takže přežila i pár návštěv po příbuzných a o Silvestra jsme s taťkou slavili půlnoc u Andyni postýlky, aby se nebála toho kraválu, párkrát se převalila ale jinak jí to neproudilo, takže supr ~6~

Užijte zbytek Vánoční pohody......~3~
Martysek 135615
23.12.2013 21:58:29
Ahoj holky, taky vám a vašim rodinám krásné svátky a bohatého Ježíška ~z~

Jani ta fotka je moc hezká, že by ses zapotila u focení nebo oblékání??

Moje fotky jsou zde: http://andrejska.rajce.idnes.cz/Andrejka/

Libubu gratuluji k náušničkám, vyfoť nám je, z plastu jsem je ještě neviděla?? Díky :-) a gratuluji k pozemku, ať se vám dobře staví!!!

Jinak si to zítra všechny užijte a pak prosím nějakou fotku!!! Ahojky ~x~
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 911  [Dalších 871 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.