| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 95  [Dalších 25 >>]
Lenistefi + Terezka 93329
4.2.2014 12:52:32
Ahoj Maruško,
vítáme tě :-) Mojí Terce je také zhruba 4,5 roku. Který měsíc se malý narodil? A jak zvládáš začátky. Není ti špatně? Chodí Marek do školky? Pročítala jsem teď lesní školky a mám pocit jestli tam od tebe nebyl příspěvek?
Maruska123 89070
4.2.2014 10:26:03
Ahoj holky, jsem teprve 7+2, ale hned sem to sem chtěla zavést, ať řeč nestojí ~4~.Mám 4,5 roků kluka a při prvním těhu jsem tu taky byla, prima stránka no né? :-) jinak jmenuji se Maruška, v květnu mi bude 28 a synek je Marek.Toť by pro začátek stačilo na seznámení? ~x~
2.2.2014 19:56:50
Také zdravím Jezinečku,
zatím nás tu je opravdu maličko. Mějte se holky zatím dobře.:-)
pussinka 120782
2.2.2014 15:09:14
jezinečko, každé připsání přízpěvku je fajn , je nás tady málo jak vidíš....
Jen nevím jestli ti držet palce aby jsi byla nebo nebyla těhu ~t~ Tak se ozvi jak dopadl test , jsem zvědavá , když už jsi to tady tak hezky rozepsala ~g~ Budu nakukukovat ~b~
jezinečka 105196
1.2.2014 20:22:49
Ahoj zdravím, ani nevím proč sem tady, protože to jestli jsem těhotná je spíš jen domněnka, beru totiž HA, ale teď se měla dostavit menstruace a místo toho jen 2 dny špinění, což je podezřelé. Tak jsem přemýšlela jak by to bylo možné a uvědomila si, že jsem jeden večer nevzala a místo toho vzala až večer na to a tu co jsem měla vzít ten druhý večer jsem vzala pak ráno a pak už normálně dál.... no takže možná by to bylo i možné... ale zase jsme spolu s přítelem spali jen jednou tento měsíc.... no, zítra možná vyrazím pro test, jsem napnutá a nevydržím čekat. V pondělí jsem měla stejně v plánu jít na gyndu pro recept na antiko. tak se i zeptám co ona na to...
Jinak jsem z toho dost na rozpacích, máme s přítelem už 2 dcery, 3 a půl a 2 roky, takže by to byl masakr a hlavně on už další dítě nechtěl.. já ano ale nejdříve tak za 5 let, chtěla jsem si teď trochu oddáchnout, chvíli pracovat a tak... no, tak se uvidí...
Ale jak tak koukám tady to zatím na nezkušené matky nevypadá~;)
Tak já určitě ještě napíšu jak jsem dopadla, jsem na to zvědavá... akorát já ty svá podezření znám, v obou těhu se mi to zpozdilo o max 2 dny a já už tušila že jsem v tom~t~
pussinka 120782
30.1.2014 12:21:02
:-) no mi většinou bývá špatně , až do 18 týdne i 20tého :-( Snad to dám :-))))
30.1.2014 11:43:22
Ahoj :-)
Termín, který mi vycházel podle knížky, byl 2.9., ale pokud počítám týdny podle prvního dne poslední menstruace, tak jsem teď 10+1 a termín bude 27.8. To bude přesně 40 týdnů. Přestěhovala jsem se do úplně jiného kraje a doktora hledám. Už mám vyhlídnuto a pomalu se k němu chystám. Jinak špatně je mi celkem od začátku. Sice nezvracím, ale je mi špatně když se nenajím a pak když se najím..... Ale mezitím je mi občas i dobře. Doufám, že ty nevolnosti už pomalu přejdou.
pussinka 120782
30.1.2014 11:07:57
Ani jednoho pejska? a není vám smutno? :-)
Jak ti jinak je ? Mi už je třetí den špatně od žaludku, tak nějak šoufl .... Za týden jdu na gyndu , doufám, že už bude něco vidět :-) a termín mi vychází na 25.9.
30.1.2014 9:30:33
Tak to je prima, že jsi to vše dobře zvládala. Také jsem měla čivavku a štěňátka. Bylo to roztomilý. Teď už pejsky nemám.
pussinka 120782
29.1.2014 16:34:54
Všechny mé děti byli kojeny v noci co hodni max dvě hodiny :-) Každé cca 2roky, první skoro tři.
Pejsky chovám čivavy, královské pudly a Biewra- mladá ještě eměla štěnda, měla mít tento rok ,ale nejspíš to oddálíme.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 95  [Dalších 25 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.