Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vanda+4 | 23027 |
6.10.2014 2:21:23
ještě i zblbnu míry vlastního dítěte 48 cm měla...je fakt taková maličká, v porodnici zhubla na 3280 gramů, trošku jsme bojovali se žloutenkou, že díky ní je ospalá a málo pije a tudíž stále hubne, tak jsem si ji ve čtvrtek večer vážila i sama nahatou a dokonce navážila jen 3250 g, ale další den při vizitě už konečně měla váhový přírustek a dle měřáku na kůži byla méně žlutá než předchozí večer a pustili nás domů.
|
Vanda+4 | 23027 |
6.10.2014 2:10:26
Ahojky všem!
Dlouho jsem se neozvala, 30.9.2014 v 9:27 se nám narodila Stelinka ve 38+6 tt, 3600 gramů, 49 cm, obvod hlavičky 33 cm, obvod hrudníčku 34 cm. V 1:30 mi začala téct voda, ve 3 ráno jsme přijeli vysmátí do porodnice, ve 4 jsme se dostali na porodní pokojíček (příjem byl fakt dlouhý, ospalé sestřičce to papírování hrozně trvalo), při prohlídce asi ve 3:30 jsem byla otevřená na 2 cm a měla stále zbyteček čípku, pak byly občas nepravidelné kontrakce a já netrpělivě čekala, kdy se to rozjede a snažila se trošku odpočívat, manžel si ještě pospal na porodní žíněnce, teda přinesli mu i polštář, prostěradlo a i něco na přikrytí, ani nevím kdy jsem začala mít pravidelné kontrakce po 5 minutách, spíše jsem byla nervozní z toho že mě vůbec dole neprohlížejí a já nevím vůbec jak a zda vůbec to postupuje, zda nebude potřeba večer vyvolávat, v 8:25 mě konečně po 5 hodinách vyšetřili, branka na 3 cm, pak mi udělali přípravu a ta to rozjela, kontrakce po 2 minutách (vždy jen minuta na odpočinek), v 9:05 na 5-6 cm, někdy v 9:20 už na 10 cm a šlo se na to, na pár zatlačení byla holčička venku. Po porodu ji hned zabalili do námi přinešené červené bambusové osušky a položili mi ji na bříško, teprve pak stříhali šňůru a my se mohli mazlit, pak ji vzali na chvilku asi metr od nás na vyhřívané lůžko vyšetřit, změřit a zvážit, dali ji papírovou plínku, čepičku a ponožtičky a hned nám ji zas vrátili, osušku si předtím stihla počůrat, takže ji položili mně na hrudník a přikryli ji látkovou plínkou a pěřinkou a manžel musel podepsat nějaký papír, že se ode mne ani nehne a bude hlídat, abych malou neupustila a takhle jsme si tam užívali jen my tři sami. V pátek nás pustili domů. |
emanuella | 66298 |
5.10.2014 21:15:40
Ahoj holky,ja vas vzdycky prectu a pak se mi nechce reagovat nebo zapomenu..toz holky at to mate brzy za sebou kdo uz ma termin :)Natalka je moc hodna,skoro porad spinka.kluci ji zbožnuji!porad natalko volaji nebo kde je natalka ten mladsi se pta kdyz treba spinka v postylce. ve CT jsem byla na usnim bolelo me ucho a mela jsem ho zalehle.tak tam mam zanet a pamycon kapu.ted me ale boli druhe,prvni uz je celkem ok.v Ut jdu na kontrolu.a taky jsem mela vyrizovani na urade a pojistovne..tak dobrou holky.myslim na vas!
|
vokosticka | 58240 |
5.10.2014 19:05:31
My jsme víkend také přežili. 3 dny oslav byly náročný ale miminku to nějak nevadilo. Jen když praskl balónek myslela jsem že jsem bez močáku. Také jdu na kontrolu v úterý,ale já jdu do nemocnice až rodit,takže nejspíš další hamilton také doufám že se tu budeme scházet i pak. Určitě budeme mít co řešit ohledně miminek
|
Eimo | 141133 |
5.10.2014 9:32:46
Dorkas, držím pěsti ... pak určo napiš, jak se vede...
Dr. prohmatal břicho, tak snad pozná, že je velké mimino...ale je pravda, že moc velkou důvěru u mne nemá.... uvidíme v pterý v nemocnici....jestli do té doby neporodím..... Cítím, že mimino mi tlačí ve všech stranách, do třísel, do boku a kope do žeber...prdýlku a patičky má vedle sebe..... a když se chce natáhnout, tak je po mě.... Těm, co se už narodila maminka, tak se ani neozývají.... asi nemají čas... já doufám, že se tu ještě všichni bueme potkávat... |
Kocice+Tomík+Kubík+holcicka | 45013 |
4.10.2014 9:11:16
Tak hlavne at se dari a brzy bude mimi u tebe v brisku
|
Kocice+Tomík+Kubík+holcicka | 45013 |
4.10.2014 9:10:23
Eimo nechapu ze bez utz odhadnou jakou ma vahu treba nebude tak velke jo je to zahul s dvema detma ale da se to zvladnout uz jim nic neni takze v pondeli jdou do skoly a skolky
|
Dorkas | 55918 |
3.10.2014 14:42:13
Ahoj tak dnes u gynekologa verdikt, počkat na únor na výsledky ze štítky a pak se začít snažit. Jinak mi říkal že mi nasadí na začátku těhu preventivně i čtvrtku anopyrinu-kvůli srážlivosti. Prý ať to máme vše preventivně posichrované.
|
vokosticka | 58240 |
2.10.2014 10:43:07
By mě stejně zajímalo jak můžou bez utz tvrdit že bude velké. Znám holky co měli ohromná břicha a děti měli třeba 2.30. Já měla ve 36 týdnu odhad 3289. Lítání kolem dětí je bezva,mám jedno a stačí a na všechny 3 dny ohlášenou návštěvu,to budu zase kaput a Verunka dostává svůj alergický kašel,takže noci jsou zase prima
|
Eimo | 141133 |
2.10.2014 8:06:59
Váhu mi neřekne, protože je to vesnický buran... veškeré vyšetření spočívá v tom, že mi prstem zkontroluje čípek a prohmatá břicho.... asi jako když před 35lety rodila moje máma.... to, že mimčo bude velké vím od 3 měsíce a na každé KO mi to potvrdí....
Jinak jsem ráda, že se nemusím starat o starší děti a rodnou o dvě a rovnou nemocné... no, to musí být teda záhul..... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.