| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 460  [Dalších 350 >>]
Linda V. 133041
25.7.2014 17:17:43
Ahoj, Bábulo, vítám Tě. Čekáš první miminko? U mě žádná euforie taky moc není, byla úplně na začátku a pak teda mnohem větší, když jsem zjistila, že je to holčička (to jsem brečela několik dní), ale teď to jde zase trochu mimo mě. Jsem na to dost sama a přijde mi, že to nikoho kolem mě nezajímá, tak to tak moc neprožívám. Říkám si jen, proč taky nezažívám ty chvíle, kdy má partner hlavu na těhotném břiše a poslouchá, jestli uslyší srdíčko a podobně; asi bych to chtěla někdy zažít, ale teď to nebude, třeba příště:-) Hlavně se na miminko moc a moc těším.
Bábula 113196
25.7.2014 13:41:04
tak jsem tady dnes poprvé a nikdy jsem ani nebyla ten typ na vybavování po netu, ale v těhotenství mám prostě potřebu si s někým pokecat a když je ve stejné fázi, tak tím víc. Navíc manžel odjel před třemi týdny na dva měsíce pracovně do zahraničí, tak to ani nemám s kým teď celé prožívat. Třeba si budete chtít některá pokecat. Já jsem momentálně ve 23tt a pořád se nějak nedostavuje ten pocit euforie nebo nějakého užívání si těhotenství jakožto nejkrásnějšího období, navíc druhý trimestr. Asi hold nebudu mateřský typ ~d~
desnetajna
  • 
22.7.2014 17:24:42
jj, tak to bude odpovidat, kdyztak koukni na netu na tabulky vahy v urcitych tydnech, pro predstavu...mala take odpovidala TP, respective byla o den mladsi, ale to je pry, jak kdyby odpovidala..
Linda V. 133041
22.7.2014 16:49:11
Jméno mám rozhodnuté, u holčičky nebylo nad čím váhat, mám ho vybrané od dětství.

Jinak s tou váhou a rozměry - doktor mně řekl termín porodu a ptal se, jestli si nepamatuju, jak mi to vyšlo při 1. UTZ. Vyšlo to úplně přesně stejně, tak předpokládám, že dítě je asi standardně velké.
desnetajna
  • 
21.7.2014 21:32:21
Tak nejdele ve 30.tt ti vahu reknou, to delaji ofiko odhad:-)

Uz mate nejake predstavy o jmenech? U nas pored nic...co navrhnu ja, to zavrhne zbytek rodiny a co navrhnou oni, tak zavrhuji ja.
Linda V. 133041
21.7.2014 21:28:10
Díky. Desnetajna, 700 g je dost, to je super. Já teda netuším, kolik moje malá váží. Byla jsem na tom velkém UTZ min. týden a nechala si ho nahrát, je tam v jednu chvíli i tabulka s čísly, ale všechno je to ve zkratkách, tak tomu nerozumím:-) Takže nevím, jak velké dítě naměřil. V průkazce mám tři zkratky taky s číslem, ale nevím, co by mělo co znamenat. Na tom ultrazvuku jsem byla tak mimo a tak strašně v šoku z toho, že je to holčička, že mě ani nenapadlo se na něco zeptat~:-D
desnetajna
  • 
21.7.2014 21:16:13
Lindo, gtatuluji.
desnetajna
  • 
21.7.2014 21:15:03
Ja na ten test jdu ve stredu, dneska na kontrole vse dobre, mala ma bezmala 700g. Pribrala jsem zatim 5kg, pry dobry. Placenta se vytahuje, cipek drzi.

Na pristi tyden se chci objednat na 3D Utz a pak az dalsi kontrola v polovine srpna.
Linda V. 133041
21.7.2014 21:14:51
Já sem taky chodím pořád, ale nikdo nic...:-)

Test bych nejradši taky odmítla, ale máme to v rodině, moje matka měla cukrovku v každém těhotenství, po tom posledním jí i zůstala a další členové rodiny mají taky cukrovku. A doktorka mi řekla, že je to hodně dědičné, tím, že to měla matka, já mám 80% "šanci" mít ji taky. Tak radši jdu. Každopádně se mi, samozřejmě, nechce. Ani si nepředstavuju, jak to chutná, myslím, že budu mít dost problém vydržet hlady. Fakt teď musím jíst něco ráno kolem páté, šesté, protože jinak je mi ukrutně zle. A tady budu muset vydržet hlady až do půl jedenácté, kdy mi odeberou krev. No budou to muka! Ale radši to podstoupím.
Pavucinka+3,5 141751
21.7.2014 19:39:17
Hojky,
já nakukuju furt,ale nikdo nepíše a já tu sama kecat nebudu :-)
Příští týden jdu na gyn a tam mi prý dá žádanku na ten test....ale přemýšlím že ho odmítnu...uvidím,pořád nad tím přemýšlím...před 4 lety ro bylo povinné jenom nad 35let a já pochybuju že to v sobě vůbec udržím
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 460  [Dalších 350 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.