| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 460  [Dalších 360 >>]
Linda V. 133041
31.7.2014 20:26:59
Jejda, to je ale krásná fotka~s~

Hele a holky, to tady přibírám jen já?~:-D
Pavucinka+3,5 141751
31.7.2014 19:43:10
Pavucinka+3,5 141751
30.7.2014 21:39:42
Tak dnes z poradny...mam uz -1kg,opet jsem sla dolu.no dr byl ticho,mala roste ukazkove...
Pavucinka+3,5 141751
30.7.2014 0:20:09
Ja u prvni pribrala 27kg...a to jsem to s jidlem neprehanela a pohybu bylo vic nez dost protoze jsem studovala denni studium a byla streka jit z autobusaku ke skoke,ve skole tv(i kdyz mi dala uc.nejakou jogu)a doma zase makat :)

Zato ted ja a jidlo...:/ babicka uz me nadava ze vubec nejim,ze bude mala podvizivena apod.no preci do sebe nebudu neco cpat kdyz me pak bude zle.hlavne ze je mala ok a myslim ze s tim kilem co ma je to az az.ale doufam ze me ji premeri v ten ctvrtek..

Ja mela dneska silenou migrenu.letela jsem odpo do lekarny at mi neco najdou..tak mi rekla ze ibalgin uz ne,pry oddaluje porod :O a dala mi panadol novum.no nastesti to zabralo skoro hned ale celej den jsem prolezela.zitra jdu do poradny..tedy uz dnes tak se dr poptam...
Linda V. 133041
29.7.2014 10:10:37
Jejda, to nepřibrání vám závidím. Já - i přes svou nevolnost a to, že se rozhodně nijak nepřejídám a nejím víc, než před těhotenstvím - přibrala už docela dost. Hlavně na zadku a na nohách.
Pavucinka+3,5 141751
28.7.2014 22:22:57
Nellys to jsme na tom skoro stejne...akorat ja se citim tehotne az az :)
nellys + 3 84720
28.7.2014 19:35:35
Ahojte, tak dnes jsem byla na velkém utz, mimčo je v pohodě a mám od další dr potvrzenou holčičku. Jinak jsem pořád ještě nepřibrala, i když břicho už mi vylezlo. Ale tím, že jsem pořád v jednom kole, práce, domácnost, děti, tak se cítím absolutně netěhotně~:-D

A vítám novou maminku
Pavucinka+3,5 141751
28.7.2014 19:26:36
Babulo a odkud jsi?

Jako ja uz mam taky vse...teda jen mi cbybi chuvicky a fusak do autosedacky...takovej ten s tema nohama :D
Pavucinka+3,5 141751
28.7.2014 19:25:25
Zdravim holky,
No ja mam nahore jen 250g a dr mi skoro pred 3tydny rekl ze ma mala uz kilo :)) ve stredu jdu opet do poradny kde mi opet udela utz a ve ctvrtek jdu na 3D.jak ja se tesiiiim
Bábula 113196
26.7.2014 10:44:16
Ahoj,
čekám první miminko a zadařilo se nám tak trochu nečekaně i když ne vyloženě neplánovaně. Taky čekáme holčičku. Já jsem momentálně ve fázi spíš takového strachu, jestli všechno dobře dopadne, jestli bude zdravá, jestli bude v břiše až do konce. Asi ten strach mi strašně brání užívat si to. V okolí to taky moc nikoho nezajímá nebo spíš vidí jaký si držím od všech těch miminkovských věcí odstup, tak to respektují a nebavíme se o tom. Jak jsem psala, manžel je pryč, takže taky žádně ňuňání s bříškem a i kdyby tady byl, tak by to asi stejně nedělal :-)Už od začátku těhu mě dost bolívají vazy v pánvi, někdy přejdou až do křečí a to mi teda na klidu zrovna moc nepřidává.
Co ty? Kolikáté čekáš mimi a jak probíhá těhu u tebe? Už něco chystáš nebo to necháváš na později, V nějaké diskuzi jsem četla, že maminky už ve třetím měsíci vybírají kočárky a shání výbavičku. Já ještě chodím do práce a na mateřskou + dovolená půjdu až někdy v půlce září, tak nechávám přípravy na pak. Akorát si říkám, jestli s tím břichem se mi bude ještě chtít běhat někde po obchodech ~:-D Jo taky jsem přibrala už sedm kilo a přijde mi to hodně. Mám veliký břicho a už teď si připadám jak velryba. Jím tak nějak pořád stejně, jen teda teď v létě neodolám veliké porci zmrzliny někdy i dvakrát denně.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 460  [Dalších 360 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.