| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 460  [Dalších 370 >>]
desnetajna
  • 
2.8.2014 3:47:15
Jo a nejen dite je v urcitem nebezpeci, ale I matka musi byt sledovana pri porodu a po, aby ji glykemie nelitala a nesla do soku treba...proste si na to Nymburk pry netroufne:-(
desnetajna
  • 
2.8.2014 3:44:35
jj, v Podebradech...byla jsem klasicky v laborce, nahore na kolonade. Jsou tam od sedmi rano do pul devate. Pak zaviraji dvere, ale ty si hlidas cas a zazvonis si a oni te odeberou. Jsou tam fakt moc sikovni, ja mam strasne zily, respektive skoro zadne evidentni nemam a tam zadny problem nikdy neni...jinde byvaji z toho celi nesvi.

Ja bych spis chtela vytisknout fotky, nez to nahrat na flashku...nabizeji tu moznost?
desnetajna
  • 
2.8.2014 3:41:11
Lindo, protoze dite narozene matce s cukrovkou muze mit hypoglykemii a tahle porodnice nema novorozeneckou JIP a netroufaji si na kompenzaci u novorozence.

Jakou jsi mela tu prvni hodnotu? Ja 5,2 a uz to bylo spatne. Tu po dvou hodinach jsem mela 7,2...ale po hodine jsem mela 9,9 a ta se jim nelibila uplne nejvic.

Vcera jsem mela konzultaci s diabetologem a mam zatim hodnoty perfektni, dobre kompenzovane jen dietou...pred jidlem kolem 4,4 - 4,6 a po jidle mezi 5,4 - 6,9. Tam je maximum 7,3, I kdyz nekdo tvrdi, ze 7,8...jako po hodine mereni.
Pavucinka+3,5 141751
1.8.2014 20:20:30
A na cukrovku si tam netroufnou?no to jestli me to vyjde tak tedy nevim.ale pochybuju ze to do kolina stihnu :(
Pavucinka+3,5 141751
1.8.2014 20:19:45
Desnetajna...kde jsi na tom byla?v Pdech?ja vubec nevim kde to tam je...

Ja byla na utz jen s babickou,kluky hlidal deda..mama byla v praci ac jit chtela take a manzel se z orace nedostal.Hkavne si nezapomen flashku ;) ja ji mela i diky muzovo uuuzasnymu kolegovi skvele pojmenovanou...no chkamali se tam vsichni...
Linda V. 133041
1.8.2014 16:05:58
Proč Tě neodrodí s cukrovkou??

Jinak moje výsledky - na lačno OK pouze podle starých tabulek, po dvou hodinách OK i podle nových tabulek. Po hodině se u nás krev nebere. Ale teď co teda? Na tom papíru je ještě napsané, že je vše v pořádku. Mám se někde ozvat, že existují i nové tabulky? Nebo mě budou mít za blázna? Já bych to strašně nerada podcenila.
desnetajna
  • 
1.8.2014 11:20:38
No, ja tam take sla se smisenymi pocity, obe predchozi tehotenstvi v pohode. Jsem si rikala, ze je to zbytecna pruda...no nebyla. Lacna hodnota mi vysla hranicni o 0,1 jednotky, ale po hodine jsem to mela hodne vysoke a po dvou uz zase v pohode...podle starych I novych tabulek.

Na ten UTZ se moc tesim, jdeme tam cela rodina, Hujerovi hadr...to bude srandy kopec.

No a hlavne jsem si overila, ze me Nymburk s ckrovkou neodrodi, takze musim do Kolina:-(
Pavucinka+3,5 141751
1.8.2014 11:19:39
Jen mala moc nespilupracovala.mela ruce polozene na obliceji.proto nejsou ty fotky moc ostre :( a to jsem se musela otacet ze strany na stranu a i dr mi furt popichoval bricho :) jinak i on mi potvrdil holku...rika to co by mel kluk mit tam opravdu neni a ukazoval nam krasne zrno.
Pavucinka+3,5 141751
1.8.2014 11:13:16
Lindo,jen se neboj...ja to na sto procent dozene a mozna vas i predezenu ;)
Tak na ten test na cukrovku jdu mezi 4.-11.8...sestra rikala at si tam radsi zajdu :/

Dednetajna,jsou tam moc prijemni...a doktor naprosto super...
desnetajna
  • 
31.7.2014 20:46:20
Ale ne...take uz mam nahore cca 5 kg...akorat mi ted diagnostikovali tehotenskou cukrovku a tak jsem na prisne diete s rozpichanymi prsty a zda se, ze uz mam pul kila dole za dva dny...no jsem na to zvedava.

Kolik jsi pribrala ty?

Krasna fotka, ja tam jdu na 3D pristi tyden:-)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 460  [Dalších 370 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.