Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Edimaxik 10+II | 142962 |
24.9.2014 11:00:46
Ahoj holky, tak k těm kočárkům mě napadá, že kdo je z Prahy, tak bude teď první víkend v Letňanech veletrh a mívají tam slevy i na objednávky kočárků až 20% a nebo jestli ještě vydržíte, tak v listopadu jsou slevy od časopisu Maminka a tam se dají pak taky sehnat za dost velké slevy věcičky na prcky. Já mám kočár po malém, jen jsem dokupovala autosedačku z druhé ruky, ale co budu ještě potřebovat, tak s tím počkám na listopad. Mají tam slevy i na e-shopové nákupy. Ale samozřejmě záleží, jakou máte představu o kočárku...Jsem ráda, že tohle mám pořešené, jinak bych za něj dala teď asi majlant, kdybych si měla koupit to, co bych chtěla...
|
Trojmatka | 143963 |
24.9.2014 10:01:39
Ahoj,
jak jsem ráda že s tím obřím bříškem na tom nejsem sama.... Už se normálně i stydím říkat termín v únoru, tak raději odpovídám že v zimě..... Rozhodla jsem se že bych měla aspoň vyřešit kočárek, protože jsem viděla objednací lhůty i 120 dní... Tak si dávám čas 14 dní... |
qwertz | 50213 |
23.9.2014 10:42:49
Tak to jsme na tom stejně s těmi pupíky Dcera se mě ptala proč mám na bříšku modřiny, tak jsem musela vysvětlovat že to nejsou modřiny ale strie....
|
Modřinka | 37246 |
22.9.2014 22:09:17
Ach jo, mě se lidi ptají, jestli "už". Mám pupík jako v osmém měsíci, jinak jsem štíhlá.
|
Modřinka | 37246 |
22.9.2014 22:07:47
Wendy, ad ohleduplnost lidí- já byla minulý týden se synem na chirurgii- výron při TV. Neměla jsem dopoledne hlídání, tak tři děti a pupek. Narvaná čekárna, vzduch se dal drolit na drobenku, akutní tam nebyl nikdo, samé převazy a tak. Nejen, že nikoho nenapadlo nás pustit, ale když jednu paní jiný pán upozornil, že teď je na řadě ta "pani s dětma", seřvala ho, že dobře ví, kdy jsem přišla... Ona tam také doprovázela svého syna, ale bylo mu už nejméně 55 let Když už jsme konečně přišli na řadu, předběhnul nás doslova ve dveřích pán, co dle jeho slov "je rychlý jako blesk a tak nikoho přece nezdržel". Poseděli jsme si tam přes tři hodiny, malá brečela, že má hlad, mně se chtělo zvracet, synka bolela nožička a poslední se zoufale nudil po prvních deseti minutách. Nikdo mě nedonutí, abych tam šla s ním znovu "na kontrolu". Měla jsem je nechat všechny rozeřvat na plný pecky a omdlít, to bychom šli možná dřív
|
Edimaxik 10+II | 142962 |
22.9.2014 21:59:51
Tak prvni kopanecky a hned pekne citit, hned me to hodilo do takove nejake pohody.Ale jinak se krome tech obcasnych nevolnosti vubec necitim tehotne jak nemam vubec bricho.jeste porad dopnu kalhoty.
|
Modřinka | 37246 |
22.9.2014 21:55:08
Já mám termín 1.2., takže jedeme 22. týden. Tak jsem tu takový předskokan
|
........ | 64599 |
22.9.2014 15:12:27
qwertz - gratuluju :) Já asi nechám manžu vyndat nějaký krabice večer a zejtra až tu nikdo nebude tak se pokochám :)))) Dneska se mi zas celej den zvedá žaludek, mě ty nevolnosti asi nepřejdou... a dneska poprvé cejtil kopaneček i manžel.... je to užasnýýýýý snažim se teď angelsounds používat třeba jednou za 4 dny jen tak pro jistotu... a doufám, že třeba za 4 týdny ho už prodám...nechci poslouchat zbytečně, mám pořád pocit jestli je to nějak neruší...
|
qwertz | 50213 |
22.9.2014 12:16:28
Tak velký UZ už mám taky za sebou a vše je Ok, zkontrolovali všechny kosti a ivnitřní orgány a všechno je jak má být, tak jsme doma všichni rádi. Přejeme i Vám zdravá miminka Narozdíl od některých z Vás máme půdu prázdnou (a ani bych na ni nelezla - to Vás obdivuji), takže jsem už (spíš jen tak pro radost) nakoupila pár neutrálních bodýček. Vše budu kupovat od vel. 62, protože nezapomenu na to jak jsem se v porodnici marně snažila holku nacpat do 56, malá nakonec porodnici opouštěla skoro nahá a naše první cesta byla rovnu do obchodu s dětským sortimentem (i kvůli koupě odsávačky mléka) Angelsounds neznám tak se jdu mrknout co to je...... Kupovat to ale nebudu, mimi kope dost, hlavně když jím, tak dobrou chuť k obědu
|
Trojmatka | 143963 |
20.9.2014 12:32:27
Ahoj,
věci po dětech mám také na půde, zatím jsem úplně stejně rozhodnuta vyčkat po druhotrimestralnim screeningu, mám ho až 17.10. a začnu vybalovat krabice a řešit co dokoupit. Ale jak se znám tak jsem schopna pak vše nakoupit a zařídit během jednoho víkendu. Takže hlavně aby mi bylo dobře a všechno fungovalo jak ma. Pořad přemýšlím nad kočárkem, ale ještě jsem se nebyla ani nikde podívat, tak je to spis dívání se na net a vymýšlení co je pro mě vlastně důležité (váha, skladnost, prostor v korbicce?...)... Teď mi to prijde taktéž takové dlouhe do další kontroly - až po třech týdnech, což je u mě nezvyk... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.