| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 338  [Dalších 98 >>]
Modřinka 37246
30.9.2014 19:29:30
Já bych žrala jak kyselina od začátku, teď mě začala pálit žáha, takže o to víc mám tendence něco pořád polykat... Ad kopání a poloha placenty- mám ji také na přední straně, ale vliv na sílu kopanců to alespoň u mně nemá. Cítila jsem pohyby občas a nejasně od 17 týdne, ve dvacátém s jistotou, teď jedu 23. týden a už je to i vidět. Ale podotýkám, je to mé páté těhotenství a mé břišní svaly zřejmě už svou funkci dávno vzdaly. Pokud cítíte nějaké pohyby, neměla bych strach.
Edimaxik 10+II 142962
27.9.2014 12:07:29
Ahoj holky už to začíná, chutě, chutě a zase chutě. Zrovna smažím řízky a k tomu jsem dělala nezdravý br.salát...včera k večeři utopence s čerstvým chlebem....asi se budu muset trochu krotit, abych za chvilku prošla futrama...už to u vás taky probíhá, nebo jste imunní?
........ 64599
26.9.2014 12:21:27
qwertz - jj taky si koupim i s autosedačkou, tentokrát jí potřebuju víc než nutně s dvouma dětma hodím jí na podvozek a pojedu, tahat se s tou sedačkou nehodlám v ruce to je na prd....
qwertz 50213
26.9.2014 11:37:53
Myslím že někdo prostě cítí kopance víc a někdo míň - to bych až tak neřešila. Je lepší být v klidu než se zbytečně stresovat.....spíš koukám jak ten čas letí, za chvíli budeme mít právě po tom klídku až se prckové narodí ;-)
Jinak kočárek jsem z bazaru koupila zrovna včera, prostě jsem nedokázala odolat...i když máme jeden starý po holce, tak jsem chtěla mít možnost přendání autosedačky z auta na kočár a naopak, přijde mi to praktické.
........ 64599
25.9.2014 21:26:59
Troj-matka - mám no právě ve středu se jí hned zeptám jestli to je tim a písnu co a jak :)
Trojmatka 143963
25.9.2014 20:55:29
Wendy,
a neříkala jsi že máš placentu na přední stěně? A nejsou kvůli tomu ty kopanečky málo výrazné? Neplaš, já musím říct že po té hrůze s krvácením na začátku jsem už docela v klidu teď... :-)~;):-)
........ 64599
25.9.2014 11:19:34
a znova se Vám svěřim, že ty kopance v 19 týdnu bych si představovala větší a výraznější ~q~~k~ ve středu to musim říct dr, no co mi řekne, že asi dobrý když ho cejtim, ale stejně je to nějak málo... ach jo... nejhorší je, že jak se bojim tak si vždycky řikám až tohle tak už budu spokojená a nebudu se bát, jenže pak přijde zase něco novýho!!! Nejdřív to bylo do 12 tt vydržet, pak jsem četla, že někdo potratil i v 17 týdnu tak zase nová meta byla 17 týden, teď zas to kopání... když ho jeden den cejtim dobře mám zas pocit, že mi tvrdne hodně břicho.... no jsem já v pořádku?? ~q~~q~~q~~t~ a teď mám zas nově že do 25 tt kdy dítě už dokážou zachránit...budu asi taky na nervy, já už bych ani 4 těhotenství nedala, to už bych asi nervama skolabovala...~t~~t~
........ 64599
25.9.2014 11:15:06
Edimaxik- taky mám svoje nové auto asi 3 týdny ~k~~k~~k~ konečně se všude dopravim ~:-D~g~
Edimaxik 10+II 142962
25.9.2014 10:17:23
Tak to já bych do nového taky už nešla. Mám Jané Slalom Pro a Nuna Peep a na ten budu akorát kupovat adaptéry na autosedačku Maxi cosi, takže mi jsme v tomhle snad už hotoví. Včera mi manžel koupil vlastní autíčko, tak budu i mobilní a nezávislá na něm.
........ 64599
24.9.2014 13:17:09
Ahojky, tak to já si koupim kočár v prosinci a určitě quinny buzz, ale ne novej, u dětí jsem vystřídala kočárů několik a vždycky v super stavu... zdá se mi zbytečný vyhodit peníze za novej kočár :) takže v prosinci budu koukat po netu a jak najdu nějakej výhodnej kdo bude prodávat jdu do něj....
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 338  [Dalších 98 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.