Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Františka85 | 108823 |
3.11.2014 11:19:56
No nevím, když ti vadí i push-up podprsenka... Mám mužnou hruď a při kojení jsem si vyzkoušela skoro rok a půl mít trojky. Byl to krásný pocit, když zase prsa splaskla. Bylo mi protivné mít prsa a jsem ráda, že je normálně nemusím nosit.
|
Kalali | 142455 |
3.11.2014 11:08:11
Viditelnou. No fuj.
|
Kalali | 142455 |
3.11.2014 11:07:13
Tohle je fakt jen v tvé hlavě a jestli se s nima zžije někdo jiný není podstatný. To je jako s císařem. Některá z něj má trauma, jiná ho bere v pohodě a další ho dokonce upřednostní. Já bych se s nima nezžila a proto je nechci, i když mám prsa malá, a větším bych se nebránila (kdyby si člověk mohl vybrat. Navíc se děsně špatně hojím, tak představa viditelných jizev mě láká ještě míň. I jizvu po císaři po sedmi letech mám pěkne vyditelnou.
|
leli | 80405 |
3.11.2014 9:48:59
Tak konfekce holt zvládá jen průměr. Můžu tě uklidnit, že ženy se širšími rameny a tomu odpovídajícím hrudníkem, což nejsou vždy větší prsa, taky ne.
|
Bouřka | 7675 |
3.11.2014 9:38:28
Ti nevim, takovy vyrobci obleceni velka prsa rozhodne nepodporuji, spis naopak
|
tacka | 94191 |
3.11.2014 9:30:07
Já bych brala zas prsa o nekolik velikosti menší. Před dětmi jsem mela g,nyní k. Je to zátěž,nejde s tím běhat a pohodlně sportovat,občas bolest hlavy,nerada po dprsenky nosim, doma hned sundavam. Nehledě na to,ze se člověk potí pod prsy. A nakonec gravitace a kojení udělalo své. Takže v pristim životě radsi mala prsa. Moje sestřenice,ja a moje teta jsme prsatice,moje sestra s matkou zas maji mnohem menší. Silikony bych taky nechtěla a případně zmenšení bych taky nezvolil a,je to daleko větší bolest,než jen zvetsovani .
|
Markéta.. | 32122 |
3.11.2014 9:05:10
Moje kamarádka měla celoživotní mindrák z malých prsou, takže když našetřila peníze, šla na plastiku. Byla a stále je nadšená, jediné negativum prý byla strašná bolest po operaci, ale podle ní to stálo za to a šla by klidně znovu. Ona ale nikdy nepochybovala o tom, že by se s implantáty nesžila, vždy nosila jen push up podprsenku a asi jí to nevadilo.
|
leli | 80405 |
3.11.2014 8:58:52
Na zálibě na malých prsou není nic vznešeného, ale velká prsa jsou neustále protěžována . Tak za ně trochu musíme bojovat .
Nejstarší dcera má 15, drobnou štíhlou postavu, k ní bezchybná drobná ňadra a má mindrák . Na druhou stranu umělá prsa, na kterých je hned vidět, že jsou umělá, mi taky moc přitažlivá nepřipadají. Nejhorší je kombinace těla vyhublého na kost a k tomu nadprůměrně velké silikony. |
magrata1 | 95172 |
3.11.2014 8:56:56
Jarmilko, přírodní chápu, ale ty silikony ne. Proč by neměly někoho rajcovat přírodní melouny? Ale stejně tak se najdou takoví, kteří jsou na ty drobnější tvary. Mně nejde do hlavy ta honba za kozama, co nenarostly. Chápu to u puberťaček, ale v dospělosti fakt ne. Pochopila bych u ženy, kterou vzhled a figura živí, že si je nechá upravit po kojení, ale u normálních smrtelnic mi to přijde ujeté. Navíc to většinou zvedne sebevědomí jen dočasně a dotyčná si najde jiný mindrák.
|
Jarmilka. | 136465 |
3.11.2014 8:47:03
Mě velká prsa rajcujou ale ne umělá, je to jak najít chlapovi v trenkách bramboru ale pochopení pro zálibu ve vélývh prsů mám. Prostě někdo rád maločky, někdo melouny, no. Nic srovnaténého s pokleslou nafukovací andulou na tom není. Jako by byt na malá prsa bylo něco vznešenýho.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.