| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Prsa - malá nebo velká

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1217  [Dalších 1127 >>]
3.4.AALLIICCEE15 138372
1.4.2015 9:26:50
Táhne mi na 40 a mám prsa čím dál horší - menší, povadlejší ba přímo se z nich stávají oslí uši :( Dopadla jsem tak, že se stydím někde se svléknout - např. ve sprše v bazénu. Je to tak přirozené, že takto dopadnou prsa každé stárnoucí ženy či je to jen u mě? Kdo to máte také tak - jak to řešíte? Plastikou či se smíříte s tím jak vypadáte blbě a souložíte jen s pushupkou? ~:-D
vasyla 54471
10.2.2015 21:18:48
Vasila (10.02.2015

Ahojky vsem, mam cca 4 roky prsní implantáty. Jsem sportovní tip tudíž základ na me prsa byl nulový. I přesto mi plastik udelal krasne plné B. A vzdy me prsa byli spíše tvrdci(jelikož opravdu jsem mela opravdu minusovy hrudník)Problem mam posledni dobou takový, ze cvičim cca pul roku fitnes a prsa mam tvrdší, bolavejsi. Implantáty mam pod svalem tak jestli je mozne ze jak posilují se mi prsní svaly zvětšují a tudíž menší misto pro implantáty ??jsem sportovně založeny člověk, sportu ji neustále, ale ted ty prsa jsou opravdu tvrdší ,bolavejsi a jakoby vic napnuta jako bych byla těhotná coz tedy nejsem. Rikam si ze spousta fitnes holek ma silikony, ale nikde jsem nenašla diskuzy o tom co to dela s prsy!!!muzete mi prosim Odpovědět jestli s tim nemáte některá nejakou zkušenost. Dekuji
Mr. Miçkey 124689
3.11.2014 21:44:26
Tak si prsa mizes nechat odstranit aniz by sis do nich davala silikony, kdyz se ti nechce.
Jarmilka. 136465
3.11.2014 18:27:57
Talbto souhlas, Magrato. Plus naprosto chápu u ablace prsu, ale tam si lidé dávají zpravidla rozumnou velikost :-)
daba+holčička 55689
3.11.2014 17:47:57
to není reklama, ale nahlédněte na www.pepperberry.com ~;) mají různé velikosti dle obdařenosti
Petra
  • 
3.11.2014 15:43:06
Taky kolikrát uvažuju o tom, jestli bych silikony zvládla. Taky nemám ráda nic umělého.
Momentálně čekám na výsledky genetických testů (na zmutované geny, co způsobují rakovinu prsu). Několik mých příbuzných už muselo podstoupit operace a chemoterapie. Ráda bych se tomu vyhnula, a tak uvažuju o preventivním odstranění a nahrazení silikony.
Doufám, že testy vyjdou negativní, protože bych se na ty umělý silikony v těle musela psychicky připravit.
jentak
  • 
3.11.2014 14:00:28
Tam ono nejde jen o ten jeden zákrok - co další reoperace, co se musí dělat časem? A co když se to nepovede? To je pak teprve nářez.
Pokorna Lucka
  • 
3.11.2014 12:55:33
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, ten čaj na plodnost jste měla nmíchaný na míru nebo jste si zakoupila hotovou směs? V nabídce totiž již není. Díky Pokorná
...j.a.s... 81911
3.11.2014 12:11:32
Pokud ti vadí podprda, tak bych do toho moc nešla. Ten silikon je přece jen umělotina a nevím, zda v případě větších prsou si je při spaní nebudeš muset podkládat. Takže i se silikonama přichází určitý diskomfort a pak ty reoperace, které nejsou procházka růžovou zahradou. U větších velikostí se ořízne bradavka a znova se přišije... Už to vypadá o dost jinak, co po několika reoperacích...
kambala pláááckááá 118391
3.11.2014 12:07:50
ano, naopak, když máš úzký pas a větší prsa, jsi u většiny oblečení odepsaná
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1217  [Dalších 1127 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.