Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
JanA |
• |
10.6.2014 11:33:00
A dárcovství je prp zeny, ktere vajicka NEMAJI, tam jaksi zmeny zivotniho stylu nepomůže.
|
JanA |
• |
10.6.2014 11:30:49
Chrys, nechapu ten agresivni ton, ja jsem se sem neprisla hadat.
pracuji i primo v laboratoři a o nějakém falsovani spermiogramu nemuze byt rec, nechapu duvod. O zadne masivni kampani nevim, nase klinika zadnou nema, ani to nemame za potrebi. A jestli vam pripada ze je to pouze bysnis a nic dobrého z toho neni, tak bych vam prala videt ty stovky dekovnych dopisu a fotky miminek, od zen ktere vlastni vajicka nemaji a tohle je jejich jedina moznost. |
Chrysantéma | 100475 |
9.6.2014 22:35:10
JanA,
kecáš...kdyby to veřejně přiznali,skončil by jim ten zlatý důl,jaký to je...Je to hnusný byzbys s lidským trápením,s city,se zdravím...falšují se spermiogramy,hladiny hormonů a já nevím co ještě...stačí přejít ze soukromé kliniky na státní a ty výsledky jsou výrazně jiné,stejně jako ceny léků... A pokud jde o dárkyně...pokud se samy hlásí,proč ta masivní inzerce?? To si nějak protiřečíš... |
JanA |
• |
9.6.2014 22:28:25
Šuplíku, naše darkyne jsou informovany o vsech rizicich a maji more casu na rozmysleni. Nikdo je do niceho nenuti.Kdyby se jednoznacne prokazalo, ze je dárcovství smrtelne nebezpecne, tak by asi nebylo povoleno.
Krome toho, v dnesni dobe neni problem sehnat si informace z vice zdroju, nez se pro neco tak zavazneho rozhodnu. Vse je dobrovolne, nikdo neni neinformovan nebo pod natlakem. Potencionalni darkyne se hlasi samy, nikdo je nepremlouva. Zrovna tak je nepremlouvame aby nam po 3 mesicich volaly, ze maji opet zajem darovat, abychom na ne nezapomneli. Tak to prostě je. Nejsem nejaky obhajce darcovstvi, ale ja s tim mam spis eticky problem. Jinak jen konstatuji fakta... |
JanA |
• |
9.6.2014 19:41:42
Ananto, na tohle nema smysl reagovat, ty odbornice...
|
JanA |
• |
9.6.2014 19:39:49
Tutenstein, samozrejme ze to zeny většinou dělají pro peníze.
|
JanA |
• |
9.6.2014 19:38:00
Chrysantemo srandu si nedělám, nevim proc, u nás dostavaji darkyne mnohem vic penez nez 15tis a jsou spokojene-je to dobrovolne, nikdo je nenuti.
|
Chrysantéma | 100475 |
9.6.2014 15:30:43
Obecně mám trochu problém s IVF...samozřejmě chápu,že v některých případech je to opodstatněné...ale v měřítku,v jakém se to dělá dnes,je to za hranicí etiky..Na mě si museli rodiče počkat 4 roky! Dneska chtějí mladí všechno hned...pořád se všude straší věkem atd.Ale co takhle strašit životním stylem!? Kolikrát stačí změnit životní styl,trochu přibrzdit a miminko příjde...jenže ono je výnosnější všude psát,že jakmile se nepodaří do roy,tak honem na IVF...
|
Hr.ouda | 123574 |
9.6.2014 15:20:51
souhlasím
je to nemravný |
Chrysantéma | 100475 |
9.6.2014 15:14:03
Tuten,
problém je v tom,že pokud se na jejich "reklamu" chytí studentka(a jejich vajíčka jsou vysoko ceněná),tak se tím vyrobí další klietnka IVF a potažmo to,co jakoby vydělala,v budoucnu nasype zpátky té klinice... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.