Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
janA |
• |
11.6.2014 17:03:29
Ano, jsem téměř všude a mám přístup všude, my se střídáme, víš, ale to bys měla vědět, když jsi tak chytrá že perfektně víš jak to kde chodí a co se kde falšuje.
Živí mě to jako každá jiná práce zdravotní sestry, jen pro tvou informaci-ve státní nemocnici jsem měla jako sestra na lůžkovém o dost víc peněz, žádná procenta z dárcovství bohužel nemám :) Nemá smysl se s tebou dál bavit, čím víc ti docházejí argumenty, tím větší nesmysly plácáš. Přeji ti, abys nikdy nezažila situaci, kdy tvé dceři-nebo nějaké jiné mladé ženě z tvého blízkého okolí, přestanou fungovat vaječníky, třeba v 17letech a přeje si miminko... zajímalo by mě, jestli i pak bys měla plnou hubu keců o tom jaký je dárcovství bysnis k ničemu, frajerko. |
Chrysantéma | 100475 |
11.6.2014 15:52:54
...no...chápu,že Tě to dobře živí,takže si nebudeš podřezávat větev...zvláš´t,když jsi vlastně úplně všude...
|
JanA |
• |
11.6.2014 13:17:22
Berusko, pracuji I v laboratoři-spolupracuji s laborantkou. Jinak jsem v ordinaci s doktorkou a castecne na sale.
|
Chrysantéma | 100475 |
11.6.2014 11:47:31
Beruško,
ale Ty pracuješ v laboratoři,ne přímo s klienty,tudíž houby víš o tom,co se jim skutečně přizná nebo ne... |
JanA |
• |
11.6.2014 11:43:07
Chrysantemo, psala jsem svou zkušenost po vice než 4 letech práce na Ivf klinice, není to jedna pani povidala.
A je mi úplně u prdele, jestli zakladatelka půjde darovat nebo ne, nemam na tom zadne osobní zajmy, tudíž nemam duvod si vymyslet nebo neco zkreslovat, s darkynemi jsem v kontaktu dnes a denne, takze vim o cem mluvim. |
Chrysantéma | 100475 |
11.6.2014 9:49:29
Další věcí je OHSS po OP...a není to vzácná komplikace...to je další věc...
|
Chrysantéma | 100475 |
11.6.2014 9:48:36
Napsala jsi:
Pracuji v IVF centru a muzu te ubezpečit, že stimulace i cele dárcovství je poměrně bezpecna věc... Stimulace není vůbec bezpečná...dokonce stimulace na dárcovství vajíček je mnohem drastičtější,než běžná stimulace na IVF...hormony navíc do těla nejsou bezpečná věc!! |
JanA |
• |
11.6.2014 8:39:31
Chrysantemo, můžeš mi prosim napsat kdy a jak jsem te lakovala? Tyhle bezduvodna nesmyslna narceni zase nemam rada ja a timhle stylem nemam chut dale diskutovat.
|
Chrysantéma | 100475 |
10.6.2014 22:04:13
JanA,
já sama jsem byla klient...při přechodu na státní kliniku kroutili hlavou a nechápali,protože to vůbec nebylo zapotřebí.A to vím,že jsem zdaleka nebyla sama.Když jsem byla na dospávacím pokoji po ET,přišla embryoložka a řekla,že "až příjdeme příště"...NE,je to drsný a nečestný byznys,který vydělává na netrpělivosti a zbrklosti.Ta neplodnost zdaleka není tak masivní,jak se uvádí... Máš pravdu,že vajíčka od dárkyň jsou pro ženy,které nemají svá vlastní,ALE nabízí se celkem běžně už po prvním nezdaru právě proto,že lidi jsou zbrklí a nedočkaví a chtějí všechno hned,včetně dětí. Dalším faktem je,že pokud žena podstoupí víc,jak 2 cykly IVF,je to skutečně velmi rizikové.Navíc je celkem běžná praxe napřed IVf centru nasypat(podstoupit alespoń 3 cykly) a pak teprve možná dojde k úspěšnému oplodnění.I způsob jakým se hlídají ženy jak při stimulaci,tak po ET je značně tristní oproti tomu,jak pracují na zahraničních klinikách... Takže mě prosím nelakuj,nemám to ráda.Mám to zmapované celkem podrobně!!!! |
JanA |
• |
10.6.2014 11:34:48
Supliku, Ananta mi napsala neco ve smyslu hm a ze z toho dostanou rakovinu to jim nerikate co?? Ne, tak takto jim to opravdu neříkáme :))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.