| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nové snažilky na internetu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 30600  [Dalších 30440 >>]
Gree
  • 
10.9.2014 10:59:23
Danielko, není za co, hlavně aby to udělalo službu, přibalila jsem Ti tam všechno co jsem pro prckovou našla :D

A co vůbec svatba? Tu neplánujete?
Gree
  • 
10.9.2014 10:58:22
Simčo, škoda mluvit, nejdřív mě nasrala jedna maminka, co nám všem řekla na schůzkách, že jestli potká jakýkoliv dítě s rýmou nebo kašlem v šatně, tak jde okamžitě za ředitelkou, ředitelka samozřejmě jí v tom podporovala, že jo.
A následně začala perlit ředitelka, kroužky nebudou, jen předškoláci. výlety nebudou, jen předškoláci a bublanina k obědu je v pořádku. To je jen malej výčet, jedna maminka si stěžovala, že stále po 2 letech nejsou nájezdy na kočáry, tak paní řiditelová jí odpověděla, že nebudou a že by měla pomlčet. protože všichni jistě víme, že maminky na mateřské nemají mít děti ve školkách.
Já vůbec netušila, že je to taková ježiba!! No nicméně, holky tam jsou spokojené, mají tam kamarády, milují učitelky, tak to nebudu řešit ale jinak bych to asi řešila...
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 85598
10.9.2014 10:52:06
Tak jooo Sssimčo,tak to je např ta maminka co nechala to blicí dítko ve školce celý den a nepřišla si pro něho a první co měla fčera za poznámku,tak hlavně ať jsou kontakty na rodiče a rodiče v dosahu a já to říká ta pravá a dál jsem to radši nekomentovala prva jsem to tam chtěla nadnést,ale asi by mě ukamenovala....pak,měla dotaz na nás rodiče,jak moc dáváme dětem doma sladké na pití,tak my jako voda a sirup,nebo čaj a ona,že teda ten čaj jednou ochutnala,a že on nebyl sladký,ale přeslazený,tak píučka praví,že mají každý druhý den džus a jinak čaj a že je naučila obojí ředit,džus vodou a že mají i rádi čaj a džus a že když se jí zdá čaj hodně sladký,tak odlije z konvice a dolije vodou...no a pak ta maminka jako různě chodí po dětských hřištích a v batohu má šroubovák a různě dotahuje skluzavky a taaaak no prostě a jednoduše je zralá na ranu!!!!každý z ní kfete myslím,že aj píučky~d~~t~
no a f tomto duchu má furt něco~d~
jo a co se mě líbilo,tak bude každý měsíc bruslení na stadionu,kdy pro ně přijede autobus i je doveze a zajistí pitný režim,akorát musí mít vybavení na led a na půl roku to vyjde 150,- pak ho zkusím dát do Jatelinečky to je folklorní soubor no a možná anglina,ale jak ho znám,tak možná ty brusle jednou a tím končíme ~:-D
Danielka258 + Danielek 07/10 91303
10.9.2014 9:44:28
ahojky holky...

tak my máme třídní schůzky zítra, tož to jsem zase zvědavá, zase budou chtít jen prachy, a že mam hodné dítko mi říkat nemusí, říkají to denně....asi jim ho půjčím domů ~t~

Jinak dneska jdeme na matriku, kvůli přijmení prcka...a už budu mít snad papirově vše....taška do porodnice taky zbalená...krom županu ale to se poddá ~t~, už se i těším až to bude za nami...zítra jsem už 36plus0 v pátek další kontrola...po porodu se i dočkám, že bude chlap měsíc doma~y~ aspon bud chodit s Dandulou do škoky a nebudu muset hned ráno já....

Jinak Jarušák....po porodu tě čekame.....tak si to zapiš i na čelo....~t~
Gree..peřinky došli, dneska pro to jdu na poštu takže cajk, a moc děkuji, jsi zlatá~g~
sssima + Filípek 04/11 90293
10.9.2014 8:56:19
Dobré ráno:-)
No vidíš Jaru,jak máš hodné dítko~6~a Ty si furt stěžuješ~t~
Jen se rozepiš,ať víme co a jak~y~
Taky mě čeká schůzka teď v září,tak jsem zvědavá,co se dozvím~2~
Gree a copak u Vás,že Tě to tak rozčílilo?~e~
Gree
  • 
10.9.2014 8:27:59
Ahojky!

Já se minulý týden na schůzkách tak nasrala, že ještě teď sem běsná!!

Sssimčo, to jsou historky :-D
10.9.2014 7:08:21
Dobré po ránu~;((
fčera jsem byla od pěti do půl sedmé ve školce na třídních schůzkách a docela jsem se pobavila a mám tak šikovné a hodné dítě,že to není ani možné ~t~~2~~m~
takže v podstatě dobrý,jedna maminka tak to je teda síla,ale to byste museli vidět,kdybych se tu měla rozepsat tak píšu celé dopo bože to ste asi fakt eště neviděli~8~~l~~q~~o~~o~~t~~t~~t~kráááááva nebeskáááá!!!!
jdu si uvařit kafčo a vzhůru do pracovního procesu~5~
9.9.2014 12:54:11
Simčo tak první historka děs,ale druhá faaaakt dobrá~R^~t~~t~~t~~t~~t~
Maji nemáš zač~;)
no lepčí to už dneska asi ani být nemůže,když chcou uzávěrku,která je až f pondělí prej už včera bylo pozdě~o~~o~~o~~o~~q~~q~~q~
To u nás jsou 2 píučky na 25 dětí....a ven na vycházky chodí zásadně,když prší~o~~o~~o~
no a kdybych dala T s nudlí u nosu,tak mě ho do té třídy ani nevezme a točím se na patě a dám ho na hlídání asi nevím kam~d~~8~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
9.9.2014 12:46:49
těch chyb je tam více, ale určitě pochopíte :-)
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
9.9.2014 12:45:20
by si asi mysleli ~f~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 30600  [Dalších 30440 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.