Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
9.9.2014 12:44:39
Ty Simčo, kdybych tady nebyla sama, tak by si asi myslela, že jsem se zbláznila, si mě fakt pobavila. Ještě, že máme google
Jinak vitaj v novém dni, zdravím. Jaru, třeba to odpoledne bude lepší, mooooc ti drahá děkuji za souhrn. Gree, užij si volno Jinak já si teda na školku, u mého druhého dítka, fáááááákt stěžovat nemůžu. Možná jen na to, že matky některých dětí jsou nezodpovědné a dávají do školky děti se zelenýma nudlema, tož jsem začala být také taková. Adélka sice nemá zelenáče, ale nudlí a chodí.....jak píše Gree, dokud není teplota, musejí si zvykat. My máme nahoře v budlíku věci, ve kterých ráno přijde, většinou také dávám tepláky, máme školku 10 m od domu. Ve skříňce má jedny teplé tepláky, slabé tepláky, karťasy, triško s krátkým a tričko s dlouhým, náhradní spodní prádlo a ponožky má v tašce na ramínku a ještě má ve skříňce mikinu. Jakmile je teplo, zima, jdou ven..... učitelky vybírají ze skříňky. U nás jsou 4 učitelky na 15 dětí. Takže v tomhle fakt plus. S naší Adélou dodnes jedna z nich sedí u postýlky, aby vůbec spala. Když pro ni přijdu v 15,30, tak prý proč jdu tak brzy, když mají až do čtyř, když jde po obědě, tak proč???? Jim tam nevadí Ze začátku jsem koukala jak tele na nový vrata, už jsem si zvykla. Žádná učitelko, ale teto, nestalo se mi, že by měla mokré triko na sobě nebo špinavé věci, okamžitě převlékají. Tož od nás, nakoukla jsem a zase běžím. |
sssima + Filípek 04/11 | 90293 |
9.9.2014 11:35:19
Já ho převlíkám ve školce do kraťasů a trička.Mají tam na chcípnutíJako chápu to,že učitelky nemůžou dohlížet na všechny,co si kdo oblíká ven.U nás je na 26 malých dětí dvě učitelkyJako je pozlatit,bo já bych visela už první den
Já měla hrozný den včera Šla jsem z obchodu a čekala jsem na přechodu.Z jedné strany mě pouštěl pán a z druhé nic nejelo,tak jsem šla,jenže z vedlejší silnice se vyřítil mladý chlapec v silné audině a nevím,jestli mě neviděl,když vyjížděl a obrovskou rychlostí,až mu auto pískalo se řítil na mě.Já jsem utíkala v šoku,naštěstí jsem to stihla a on vyhoukaný se mu podařilo zabrzdit až za přechodemJako jít s malým,tak jsme jasnýČlověk není v bezpečí ani na tom přechoduA ještě jedna pikantnost se mi včera stalaLezl nám pod pergolou obrovský brouk a zapadl do mřížky,tak jsem ho zaachraňovala a on hajzl na mě normálně vystříkl nějakou strááášně smradlavou tekutinu do obličeje,kde mi to udělalo puchýř a smrděla jsem i po umytí až do večeraTož panika,jestli přežiju,takže googl mi vygooglil,že je to střevlík fialový,tímto se bránil a já přežilaTo jen vsuvka pro zasmání |
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 | 85598 |
9.9.2014 10:46:00
jo a my museli podepsat,že budem každé ráno sledovat zdravotní stav dítěte a pokud se nám nebude zdát,rýma cokoliv,tak si ho necháme v domácím léčení popř.doktor a po infekční nemoci musí mít potvrzení,že už může mezi děti....
|
9.9.2014 10:44:36
T jde ráno f tom v čem je ve školce takže přezujem boty a sundá mikču nebo bundu a jde na dvorek má druhé tepláky nebo kraťasy no a domů jde zase v tom v čem přišel,takže buď vyměním triko někdy mu vydrží i na dva dny a tepláky a nebo dostane to samév přihrádce musím mít náhradní věci....
Gree užij si volníčko |
9.9.2014 10:41:04
Věci taky pořád řešíme,když né ve školce,tak s tchýničkou a s P říkám když už to máte nachystané na hromádce,tak to prosím berte fšecko a když jim nedáš kšiltovku,tak je to samotné nenapadne a minule došel T s tchýní dom,kdy pršelo jenom f kraťasích a triku a ona ještě prej kdyby si nefšiml,že jde v papučkách,tak to možná ani nevím a smích,jak prase a ještě dodala,že on prostě se nechce oblékat a já takže babičko tobě je 60 jemu 5 chce nechce,prostě se převleče jasan?no ale dneska jsem mu nedala,jak kraťasy na dvoreček,tak triko s krátkých a dokonce ani kšiltofku docela jsem ráda,že pro něho dneska nejdu možná bych přivedla i jiné dítkodneska mám fakt den na pikaču a to se mě už dlouho nestalo...
Sssimčo,jak píšeš musí si s ním poradit...T je taky živý,ale naštěstí ve školce zlaté dítě,poslušné a dokonce i spolupracuje sfěte div se,ale je to tak zato doma no sodoma |
Greea & ♥♥ | 90135 |
9.9.2014 10:37:19
ehm..hezkej
|
Greea & ♥♥ | 90135 |
9.9.2014 10:36:57
já na to kašlu, zatím nemaj teplotu, tak do školky chodit budou, nedá se nic dělat...
Sssimčo, já holky vozím do školky v teplákovce, ve který jdou pak ven, kašlu na to Jaru Nic děvčata, mějte se, já mám dneska heukej den, mám volno a jedu si na nehtíčky a kafíčko |
9.9.2014 10:25:54
školy
|
9.9.2014 10:24:35
Jaruš
Jinak Gree,asi bych byla taky Herodes,ale když jsem pro něho včera přišla a on byl zasoplený a soply měl uschlý po celým obličeji až ve vlasech a po oblečeníJako každý den chodí ven,řekli nám,že jim tam máme dát věci na ven do horní přihrádky a za tu dobu mu to neoblíkly ani jednou a dávají mu věci,v čem chodí do školky a já každý den peru,tak to je taky cosiSchválně jsem mu ty věci dala na jeden den do spodní přihrádky a zase nictak nic noooo A to si mě ještě píučka stěžovala,že je F.neklidný a že jim nevydrží u jedné aktivity a že to máme doma pilovat a pracovat na tom,tak jsem jim řekla,že on je živjejšíOn nebude prostě sedět tam,ho posadíAle tohle já jako odmítám řešit...Jsou tam od toho,mají na to koly,tak ať si s ním poradí |
9.9.2014 10:05:57
Gree T ráno zakašlal a pí učka potažmo nová ředitelka chtěla asi něco říct,ale uzemnila jsem ji tím,že má zase nové výmysle,že jdeš odpo poro dítě do školky a dostaneš se jenom do šatny a hledáš dítě,které je na dvorku no to my tak teď budem mít,když bude po spaní hezky,tak budem na dvorečku,říkám fajn,ale příště poprosím ať má brýlky v přihrádce no tak jste měla říct paní učitelce ona by vám odemkla,říkám nemám čas hledat 10 minut děcko po školce prej tam nebyla cedule?říkám nebyla no to víte musíme to vypilovat ty začátky no a pak mám asi ještě čas čekat dalších 10 minut než mně odemkne.....jako nemám proti tomu nic,když je hezky ať jdou na dvoreček nemusí být ve třídě,ale ať funguje všecko,tak jak má a dneska mě tu sere snad i moje druhé já,tak su v ráži,tož možná líp,že na tu schůzku nepůjdu
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.