| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Koza domácí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 485  [Dalších 435 >>]
X E N A 99811
28.7.2011 13:45:37
* na veterinární správě
X E N A 99811
28.7.2011 13:45:15
Neznám to, ale kámoš musel nahlásit někde na et. sprváě, že koupil a má doma Žaka. Takže si myslím, že tohle bude to samý.

Prostě budeš chovat zvířata, který se evidují.
Dodulka 72151
28.7.2011 13:40:17
Ahoj maminky a tatínkové hospodáři :)
prosím Vás o radu. Dneska si jedeme pro 2 kůzlátka Holandských mini koz. Chovatel mi řekl, že musím mít evidované hospodářství. Víte o tom něco? co z toho pro mně plyne? Já tomu ale vůůůbec nerozumím... kozy nebudou na chov ani nic podobného, prostě mini společníci na zahradu :)

slíbil mi, že mi se vším pomůže - jako vyplnit nějaký ten formulář, jde mi spíš o to, co z toho za povinnosti pro nás plyne dál...

díky moc§!! a přeji krásný den~x~
Roklanka-kozí farma 99737
30.10.2010 13:54:42
Kůzle je třeba odstavit na noc někam jinam,protože pije stále. Kůzlata se odstavují už od dvou měsíců,pod kozou se nechávají jen ta,která jdou dál do chovu.4 měsíční kůzle vypije všechno mléko.
achjo 28879
16.9.2010 19:27:00
ahoj
moc bych vás prosila o nějaké informace ohledně dojení koz

máme kozu starou asi 2 roky a nyní má jedno 4. měsíční mladé, dnes jsme se pokusili poprvé dojit a žádná sláva (1 dcl asi ~f~ ) Zdálo se mi, že už tam snad nic není a z jednoho struku už ke konci neteklo nic.Je možné, že jdeme na to už pozdě? nebo se může ještě rozdojit? anebo je to úplně špatnou technikou (což je zcela určitě "nabeton" taky )....? ~d~
Lucka 345 85790
4.9.2010 8:58:44
Omrkni situaci na Sbazaru:
http://zvirata-bazar.sbazar.cz/prodam-koupim-aukce.html
Anicol 108690
23.8.2010 10:44:18
Ahoj, koukám, že se tu řešily i ovečky, jak přibližně velký pozemek pro 4ovečky nevíte kolik teď stojí jehňátka (pokud možno východofrízské ovečky), prosím?
5.10.2009 17:49:06
Pokud máte zájem,můžete se zastavit,jsem cca 6km od Cvikova,Svojkov.mail BAR.KOZ@seznam.cz
Fays 100692
29.9.2009 13:16:48
Zdravím všechny chovatelky !
Mám velkou prosbu. Nedávno jsme koupili domek u Cvikova.Vystrojili tu svadbu a dostali darem od kamarádů dvě kůzlečí slečny.Vskutku sem si jednou kozenky a pár oveček přála. Nicméně jsme na to nebyli připravení, ani co se informací o chovu týče natož materiálně. ~d~ Našla jsem tuto diskusi a jak sem se jí postupně prokousávala všimla jsem si, že je tu pár chovatelek z Liberecka a Frýdlatského výběžku. Já pobývám i ve Mníšku, což je co by kamenem dohodil. Nenašla by se tu dobrá duše, která by mě přijala na osobní konzultaci? Exurzi domácího drobného chovu? Honí se mi hlavou milion otázek a hledání všeho potřebného na internetu je pro mě trochu zdlouhavé.Zima na krku tak to trochu spěchá. Díky moc za případné odpovědi a přeju krásnej den.
25.8.2009 10:09:50
Krev v mléce ještě nutně neznamená zánět,může to být prasklá žilka.Pokud je vemeno měkké a nehřeje,brzy s to zpraví. Pokud je zánět jsou cucky v mléce,vemeno hřeje a tvrdne,pak se musí neprodleně začít s léčbou.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 485  [Dalších 435 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.