Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lucka 345 | 85790 |
19.7.2009 8:09:22
Tady končí legrace. Rozhodně bych obtěžovala veterináře.
|
Juannitta |
• |
18.5.2009 23:02:58
Zdravím!
Chtěla bych se zeptat,kolik stojí známka do uší kozy..Děkuju všem za info! Jana |
Ačri | 96681 |
15.5.2009 23:11:28
Můžete mi prosím někdo poradit co nejlepšího bych mohla udělat pro kozu se zánětem vemene? Mám ji koupenou teprve měsíc,ale hned po pěti dnech dostala zánět-dojila v mléce krev.Tak jsme to přeléčili antibiotiky a dojili a dojili,aby jsme všechen sajrajt co v ní je vydojili a 14 dní bylo dobře a nyní je to opět tady! Čím to může být a jak na to?
|
Lucka 345 | 85790 |
7.5.2009 9:16:28
To je dost různé podle kraje. Tady u Prahy prodávám tříměsíční kozičky za 1000 Kč. Ale tady je drahé všechno. Na druhou stranu, když se podívám do obchodu na cenu masa, prodávat levněji mi přijde zbytečnéa hloupé. Kozlíci měli v tomto věku dost přes 20 kilo (nevím přesně, 20-kilový mincíř drsně nestačil).
A prodávej rychle, čtyřměsíční kozlík už dokáže na koze lecos napáchat. Kolega měl od takového kozlíka v lednu kozlátka. |
Apolena. | 7540 |
6.5.2009 15:13:58
Koza ve zdraví přežila rok s námi , máme teď tříměsíčního kozlíka a chceme ho prodat. Kupce bychom měli, ovšem netuším, za kolik se takový kozlík prodává. Poradíte někdo?
|
Eržika. | 36295 |
1.5.2009 22:47:11
Díky za info
- my dostanem jehňata naočkovaný, proto si je bereme až příští týden - po naočkování celého stáda. |
ALianan | 72626 |
1.5.2009 22:21:36
Seno nekupujem, dostáváme ho jako protislužbu (netuším kolik stojí balík sena). Přes zimu sežere jedna ovce asi jeden slisovaný, větší balík sena.
K přezimování stačí jednoduchý přístřešek, mi máme zděný, z částí otevřený a přístup k vodě. Jo, a pro ovce je povinný, státem placený očkování. Netýká se jehňat, alespoň mi letošní jehňata neočkovali. Musíš je zaregisrovat (teď je asi nemáte). Dostanou známku do uší a veterinář je přijede naočkovat (sám si vás vyhledá). |
Eržika. | 36295 |
1.5.2009 16:07:54
A na zimu sušíš metráky sena??
Nebo ho kupuješ? Trošku se bojím, aby se někdo doma také nevzbouřil, ale nedovedu si přezimování představit. |
ALianan | 72626 |
1.5.2009 15:21:20
Jo, to si můj chlap myslel taky, že je sežere. Nakonec jsou krotký jak psi a maj u nás jistý spokojený a klidný život. Taky je máme místo sekačky a funkci plní bezvadně, nepřikrmujemaje, pouze jako mlsku občas tvrdý chleba a okrojky zeleniny a ovoce.
|
Eržika. | 36295 |
1.5.2009 15:09:17
Velinko, díky - na tujích netrvám, nechápu, kdo je tam do ovocné zahrady vysadil (domek jsme koupili loni). Ale na skalce byli třeba zapíchané umělé kytky.
No, jak píšu - plot ven je pletivo na betonových sloupech, tam nezdrhnou. A moc jsi mě potěšila nenáročností - vzdálená tetička mi líčila, že ovečky na noc zavírá a dává jim na noc seno. (to teda, ještě abych jim dělala sena) My budeme mít jen dvě jehňata, jakou živou sekačku, na podzim půjdou na rožeň a do mrazáku. Přítel jim právě postavil jednoduchý přístřešek, na víkend počítám, že odjíždět budem, na déle stejně někdo bude muset krmit kočky, gekony a zalévat skleník. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.