Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
Re: Hrosi8.10.2008 15:40:18
jj, Barkulka je super mamka a bude ještě minimálně jendomu dítku!!!!!! A normální je až až :o)) zdraví rozum ji nechybí!!!!!!!
|
Tabitha+2 | 73840 |
Hrosi8.10.2008 15:38:08
Myslela jsem za predpokladu, ze rodic je normalni, coz u Barkulky predpokladam..
Ale kdo vi, jake dite bude to nase....Muj manza byl take v puberte kvitko, ale najednou se zastavil..Sam od sebe / i kdyz tam vidime jiny vlyv,ale o tom ted nebudu psat../ Kazdy jsme byli nejaci, kazdy toho ma na sobe jiste vic nez dost, ale jak se meni nazory , tak se meni i chovani lidi... Ja byla take rezana ale osobne u me, to bylo na skodu..Dlouho jsem se z toho dostavala..Neprineslo to nic prospesneho.. Je jiste tezke najit spravnou cestu pro kazde dite, ktere je originalni.. |
Re: Ivelinko8.10.2008 15:35:40
Gazelko, bude hned baička několikrát :o)) švagrová má Kubíka a je starší o 5 měsíců, je to super, moc se těšíme obě, až si děcka trošku vyhrajou .o) bude to super, budou si stejně pořád něco brát a pak volat maminky :o)
|
Tabitha+2 | 73840 |
Ivelinko8.10.2008 15:32:57
Dalsi kontrolu mame 30.10.- to jdu na krevni odbery a pak jeste za tyden dva nato ten NT ultrazvuk..
Takze pocitam, ze nez svagrova porodi/ 15.11.TP/, tak uz budeme i my vedet nejake vysledky a muzeme to nasim rict..Nato se tesim,jak to reknu mamce. |
Re: Ive8.10.2008 15:31:41
Gazelko, promiň, ale ne všude pomůže trpělivost a mluvit.... s tím já prostě po zkušenostech nemůžu souhlasit ani náhodou.... ale jak u koho...u někoho jo,ale já tomu nevěřím, snad jendou uvěřím... já ve lžích vyrostla a dlouho jsem to brala jako řešení, prostě lhát, vymýšlet si, zatloukat.... holky, kdybych někdy psala a byla podobná mé matce (jak ji znáte ode mě z vyprávění) tak mě hnedka rozbijte papulu alespoň na dálku!!!!!!
|
Re: Ive8.10.2008 15:28:08
Barkulko, zlatíčko, děsně se bojím tohoto období... chtěla bych s Emi vztah taky spíš kamarádský a takový, že mi může věřit, nikdynechci být jako moje matka, které jsem nevěřila ani noc mezi očima... a béjím se, že zklamu a nebude to tak.... děsně moc a to mám ještě spousty času.... i když, když Emi je dost neklidná, tak si ji vemu a spíme spolu třebas odpolko nebo potom ráno a ji hodně uklidní dech, máme nos na nosu a ona je klidná... strašně si to užívám, ale vím, že to přejde ataky příjde věk vzdoru.... Jak říkám, puberťačka a když to jinak bohužel nejde.... jednou to pochopí, že to bylo pro její dobro...
|
Tabitha+2 | 73840 |
Barkulko8.10.2008 15:26:16
A neskusila ti rict o tom, co ji odrazuje od toho, aby ti rikala pravdu?Vzdyt se muze spolehnout, ze ji netrestas za pravdu, jestli si nahodou nevsimla, ze je to jen a dokola kvuli lhani..Jestli by s tim nechtela neco delat a vice si povidat..
To me mrzi..Kdyz to nebude umet vysvetlit, proc nemluvi pravdu a mlzi, tak ji rekni, ze si aspon na cas zkusite rikat pravdu.A jestli se objevi nejaky problem, podobne jako s tim mobilem,tak at nema obavu i pres poznamku za tebou prijit a rict ti opravdu na rovinu vse a spolecne najdete rozumne reseni,v tomto pripade by ses ji i zastala a o to se sama ted pripravila, to bych ji take zduraznila..Je prece tvoje dcera, tak musi vedet, ze pro ni chces jenom dobro a nechces aby nekdo ublizoval a skodil ji, nebo komukoliv z vasi rodiny..S nekterymi vecmi se sama nevyporada, mozna bych ji povzbudila , ze pokud je problem - vice hlav znamena vice rozumu a rychlejsi reseni ve prospech ji samotne i vasi rodiny..Tady opravdu pomuze jen dokola trpelive mluvit.. Ja vim, ze je to tezky, take jsem delala v detstvi nechutnosti, za ktere se stydim, na stesti se uz o vsem vi a ted se tomu muzeme smat...Take jsem lhala a zatloukala, ale u nas byl jiny problem..Byl tam opravneny strach...Jestlize Alka lze, nejcasteji je to kvuli strachu a jsem presvedcena, ze u vas je neopodstatneny a to je ji treba take zduraznovat..Az do te doby, nez se ho zbavi a bude vedet, ze cokoliv se udeje, ze se muze obratit na mamku a spolu najdete reseni. |
barkula | 43044 |
Re: Ive8.10.2008 15:24:12
ahojík,o))))
Hroši já vím,já nebyla lepší,ale právě proto prostě mám vychovu jinak,prostě když se sama přizná,řešíme to domluvou,ale letos to zas nějak padá na fizické domluvy,jak je v tý pubertě,tak já nevím,nějak ji přeskočilo a dělá vše jak nemá.celé asi dva roky jsme to měly jak kamarádky,se vším přišla,sama se nabonzovala,nebo mi alespoň nelhala do očí.a najednou bum a je tu zpět období kdy se nedá nic jinýho dělat,než řezat,řezat a řezat.ale mě to nebaví,ořvu to víc než ona a je mi pak tak děsně těžko,jako by mi někdo rval srdce.já byla mlácena jak žito a přísahala si,že moje holka bita nebude,jen co to půjde. |
Re: Ive8.10.2008 15:21:02
Barkulko, jak sjem teď byla na škole, tak jedna ukradla a schovala třídní knihu... velkej průser, už sjme začali přepisovat novou a jasný, že na nás všichni byli ansraní, protože průser po celé škole, kantoři nám nadávali atd. ... od jedné holyk jsem se dověděla, kde je ta třídnice a šla ji vrátit, oni se báli, že to bude na nich... s třídní jsem se domluvila, že nebudu říkat, kdo to byl a kde byla, navíc ona sama málem brečela štěstím, když jsem ji ju dala.... prostě puberťáci....
|
IveIve | 56905 |
Re: Ive8.10.2008 15:18:33
Barkulko, ahojky a klíííííd, jak píše Hrošík, tohle jsme zkoušely všechny.. jenže to jsme netušily, že na všechno se vždycky přijde To je oblíbená věta mého táty
Gazel, já ze začátku taky pořád spala a spala a spala, máš na to nárok, tak odpočívej. Kdym máš vůbec další kontrolu?? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.