Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tabitha+2 | 73840 |
Ive8.10.2008 15:12:49
Ja vlastne jed jenom zjistuji co mi dela dobre..Moc toho zatim nebylo..Suchary, nektarinky, banany a brambory.
Dnes zkusim ryzi a maso... To mi pripomina,ze bych se mela znova najist.. Jinak dost spim..Vstavam rano kolem 10 a odpolko temer pravidelne usnu zas..Dnes jsem byla v posteli do 12, tak to mam posunuty.. Chci si uvarit 1 kukuricny lusk..Manza mi vcera koupil, tak jsem zvedava.. Je fajn, ze si auticko uzivate.Je to ohromna pomoc.. Na chvilicku se rozloucim holky, preji vam krasny zbytek dne! |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
Re: Ive8.10.2008 15:12:17
Barkulko, teď si musíš říkat, že než dětičky začnou umět mluvit, máš kliiid :o))) neboj, je to puberťačka a toto jsme zkoušeli snad všichni... když byla bomba či něco ve škole, taky na otázku co ve škole byla jediná odpověď nic.... a jak se pak naši divili, když byli třídní schůzky .o)) a to jsme byli 3 holky :o)))
|
barkula | 43044 |
Re: Ive8.10.2008 15:06:14
ahojík miláčci,jdu se k vám uklidnit,než dorazí soukromá zdravotní sestra,o)))))))
vytočila mě holka,ale teda až jsem měla rudo,tak snad nemá fialovou prdel.normál mi zas lže,schovává žákuli,bo má bomby a poznámku.už ji mám fakt plný zuby a to se mám dát jako do dalšího takovýho spratka a ještě snad dvou,no to si jdu raději hodit mašli,o)))))))) normál se mi chce až brečet,copak jsem tak zlá macecha,že mi neumí říct pravdu,navíc poznámka je z důvodu o kterém vím a vědět o ni dřív,tak stojím za ní a udělám bordel ve škole.spolužačka ji hodila z patra mobil a ona dostala poznámku,že porušilaškolní řád-je zakázaný mít ve škole mobil.navíc už týden lže,že žakuli nemá a přitom ji měla na skříni,abych ji náhodou nenašla,že,o))))tím si ale podrazila nohy sobšě,copak můžu dělat kravál po týdnu,když si všichni myslí,že mě rozbitý mobil nezajímal.přitom po ni celou dobu chci číslo na matku té spolužačky.do školy jsem nešla jen z důvodu,že jsem ji věřila a spoléhala na její slovo,že to donese.sešlo se víc věcí,které ji teda hezky vyšly,že měla supr výmluvy,na které jsem skočila. |
Tabitha+2 | 73840 |
Re: Hehousku8.10.2008 15:05:03
Mas mailika..
|
IveIve | 56905 |
Re: Ive8.10.2008 14:54:19
No jestli už malej není dávno na světě
Já jsem dnes zůstala raději doma, abych si odpočinula a ulevila zádům, docela mě teď dva dny bolely, tak polehávám a flákám se. Bříško krásně vystupuje a miminko už mě netrápí, takže si vše užívám. A kocourkovi došlo jídlo, tak budu muset skočit něco nakoupit, granulím pořád moc nedá:-( Na auto už jsem si zvykla a mám z něj radost, jezdí suprově, v sobotu jsme ho byli projet v Hradci Králové a v neděli jsme byli po obchodech a na výstavě hraček v Letňanech. No a co Ty, jak je? Vadí Ti česnek? TO já se po něm mola utlouct!! Bramboráky, pomazánka, česnečka!! Mňam!! A už měsíc ujíždím na Májce, ale strašně!! |
Tabitha+2 | 73840 |
Hehousku8.10.2008 14:51:27
Napisu ti na mailika vsechny kontakty..
S tou poradnou,no nevim, jestli by byl zajem..Je pravda, ze jsem dlouho nikomu se zubama neradila, az ted.. Tusim , ze jsem tady uz nejakou diskusi o zubech videla..Obcas tam mrknu.. |
Tabitha+2 | 73840 |
Ive8.10.2008 14:48:47
Ahoooj tehulko!
Co brisko a co kocour a tak..Cetla jsem, ze mate nove vozidlo..Teeeda, at slouzi! Mishka snad vse zvladne, uz se ji to krati.. |
Hehu+Cipísek | 55282 |
Re: Ahoj holky!8.10.2008 14:46:14
GAZELL klidně doporuč... jestli víš o někom kdo je víc než dobrej tak sem s ním :) nějakýho normálního člověka, co mi nezačne hned nadávat, že jsem nebyla tak dlouho u zubáka... bóóóže jsem s drahým tak zhnilý, že jestli mi ukuchtíme mimouše, tak to bude zázrak :)))
GAZ možná by sis mohla udělat netovou poradnu!!!! :) |
Tabitha+2 | 73840 |
JItko8.10.2008 14:46:10
Tak budu drzet palce.Je to skutecne problem najit slusneho zubaka..Nejak neni vubec zajistena standardizace postupu a kazdy, zvlaste v soukromem sektoru si dela, co chce, nikdo jim nekouka na prsty..Pojistovny na to nemaji dosah, ty jsou jenom financnici, ne zdravotaci, casto nevedi ktera bije..
Je zajima akorat spravne vykazany kod a rodne cislo pacienta..Ale jak mu vykon byl proveden je jim suma fuk.. No nezbyva jen drzet palce,aby ten novy byl lepsi..Klidne ti poradim,jestli ti nebude chtit neco vysvetlit,nebo ukazat.. Zvlast me vytaci, kdyz delaji s novymi hmotami a preparaty a pouzivaji stare postupy a za to vse si nechavaji jeste zacvakat..To bych svazala ruce a nikdy nepustila k pacientovi.. |
IveIve | 56905 |
Re: Ahoj holky!8.10.2008 14:42:57
Jíťo, Gazel, ahojky!!
Nemáte někdo nové zprávy o Pingui? Dlouho se neozvala.. A moc Myslím na Mishku, brzy bude malý na světě |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.