Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Jitka*+3 děti | 82097 |
Gazellko8.10.2008 14:40:35
no moje zubařka už je hoooodně stará škola - ona jde koncem roku už do důchodu. Ošetřovala mě vlastně od malička. Až doteď. Od ledna jí přebírá nový zubař - tak jsem na něho zvědavá. Snad bude dobrý.
|
Tabitha+2 | 73840 |
Hehousku8.10.2008 14:35:05
Ahooooj! No ale tobe bych doporucila slusny zubare..I chirurga opravdu jemneho...Ne fakt..
Zvlast ty bys mela mit 8-micky a zoubky davno v gruntu, kdyz mas to srdicko.. Myslim to vazne..Zhorsuje to riziko inf.a podobnych tech hovadinek.. U tebe by jiste pomohla i analgosedace s anesteziologem..Stoji to k vykonu navic kolem 2500.-,ale u extremniho strachu se to vyplati., nic si nebudes pamatovat..A kdyz te trochu probudi na zaver,tak budes mit otazku, kdy uz zacinate.. A jiste by to u tebe delali kvuli chlopnim i s ATB clonou.. Ted je vhodna doba, tak by ses mohla do toho dat..A najit si slusnou hygienistku, nebo ti doporucim..Je to opravdu nutny, zvlast u tebe.. |
Tabitha+2 | 73840 |
Misacku8.10.2008 14:27:50
Ahaaa, uz si vzpominam, co to bude za eso..
NO ale nech si napsat zadanku do Havl.Brodu..Jsou tam desne cekaci doby, ale vyplati se cekat, nejaky rok to jeste zvladnes.. Klidne ti dam na mail i link..Je to opravdu vyoperovany profik.. Jediny starici, co se tady v nasem oboru ceni, jsou chirurgove..Ale nesmeji sahat na nic jineho, jinak je to des.. V chirurgii jsou opravdu k nezaplaceni..Ale znam uz i mnoho mladych slusnych.. |
Hehu+Cipísek | 55282 |
Re: Hrosi8.10.2008 14:26:42
ježiš Gazellko, co to píšeš o osmičkách???? áááááááááááááááááááá.... šmarjá asi bys mě zabila, ale já u zubáka nebyla dobrých 8 let a martin snad naposled na základce... já se táááák bojím... já tam necúúúú já chci nějaký keramický nebo tak něco....
jinak já mám 8 myslím už všechny! klubaly se mi tak od 16ti. hele ale já mám jinej dotaz - mám pocit, že mi na jedný straně vyskakuje čelist... musím žvejkat jen na jedný straně, prtoože když žvejkám na tý druhý, tak to vydává docela rány... ? |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
Re: Hrosi8.10.2008 14:23:50
já byla v těhu 2x u zubařky po se stydím asi cca 10 letech, tak mám vystaráno :o)) ale ne, zase tam půjdu a domluvím se, zda mi ona veme Emu nebo koho doporučí....
|
Tabitha+2 | 73840 |
Jitko8.10.2008 14:22:59
Pises pro me hororovy pripad..Jsem z toho znechucena, ze nekdo si se zubama musi zazivat takovy slendriansky postupy..
Umrtvovaci vlozku, pouzivam VYJIMECNE..Vzdy se snazim paliativne osetrit a zavrit kanalky a opracovat je vsechny na celou delku korene,hned na prvnim sezeni..Pak byva klid tyden, podle nutnosti vymenim calciovou pastu a hned plnim..Zuby nikdy nenechavam tzv. "vetrat" otevrene..Tohle nechapu.. Vsem bych nechala proverit licenci!Jenomze revizni mudrove byvaji vetsinou natom se zrucnosti a vojnovou skolou stejne,jako ti,ktere maji kontrolovat..To je uzavreny kolotoc..Je nutno nechat vest i komoru, mladymi lidmi, trochu provetrat ty stary paprdy, to me fakt vzdycky dostane.. Pristi rok bude nova volba prezidenta komory, konecne tam vidim jednoho kandidata k veci..Ten by jim vsechny zidle na teplych mistech vyprasil..Jinak kdyz vidim, ty starouse,tak ty kadrovy profili a nazory se nedaji ani cist.. Tento obor je opravdu velmi progresivni, je to jista vyjimka v medicine a starousi se svymi rigidnimy sablonami zaspali dobu a delaji tomuto cechu opravdu OSTUDU... |
Mišák81 + bublinka | 50001 |
Re: Hrosi8.10.2008 14:21:57
Gaz, já mám zubaře v KOstelci za JIhlavou, pamatuješ, už sme si o tom psali, v listopadu k němu du, pořád mi to chce škubat, ale já moc bojím ...su sračka :-(
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
Re: Hrosi8.10.2008 14:18:33
gazelko, nenapsala jsi to špatně, já jen psala, že to byl můj názor, nebyla to vyloženě reakce na tvůj příspěvek... já tomu fakt mocn nerozumím...
kamoška si taky měsíc a půl před závěrečkama nechala všechny 4 vytáhnout(věděla, že by nešla na další dvě) hrůza.... ale dobrý, má pokoj... |
Tabitha+2 | 73840 |
Hrosi8.10.2008 14:13:32
Asi jsem to blbe napsala, vubec to nemelo vyvolat nejake opovrzeni jinym nazorem..Je to ciste informativni..
Ja mam moudraky ven uz na skole, taky me nezlobili jak pises,ale na rtg byl uz zanet v kosti a ta mizela..Uzila jsem si svoje, s 1 z nich,ale jsem rada, ze je to venku. Misacku- Premyslim, koho bych doporucila v Brne , nejlepsi je totiz nechat si to vyndat v zime.. Znam jenom velmi zrucneho a pecliveho chirurga-implantologa v Havl.Brode..Jinak vsechny slusny chirurgy/ ja tak rikam tem, co nejsou chirurgove burani/,znam z Phy..Vlastne jsou tam 2,ke kterym bych osobne sedla.Ale jiste se ti podari najit toho spravneho ve svem okoli.. Jeste mohu zjistit od kolegy, studoval v Brne a nechaval si je taky vyndavat jeste na skole..Machr vsechny 4 najednou....To se normalne nedela..To jen medici byvaji hrdinove.. |
*Jitka*+3 děti | 82097 |
Slunečné odpoledne!8.10.2008 14:13:01
AHOJKY VŠEM!
Tu čtu o zubech - já mám 8 (moudráky) všechny. Sice už je mám i vrtané, ale Dr. mě nechává. Za to z jedné 7 (vlevo nahoře) už mám vytahané nervy. Minulý rok (touhle dobou) mě strašně začalo cukat v zubu, já myslela, že je to moudrák. Tak jsem zašla k zubaři ať se na to podívá - udělala mi rentgen a zjistila, že je v 7 kaz. Když mě prohlížela zuby na nic nepřišla. Až z rentgenu, tak ho vyvrtala a zablombovala. A celý týden mě v něm pořád cukalo (nervy). Tak po týdnu jsem šla znovu k zubaři, že mě to pořád bolí. Tak ho vyvrtala a zjsitila zánět nervu. Tak tam dala nějakou umrtvovací vložku - že to to umrtví a po 10 dnech jsem tam šla znovu a ona mi ty nervy vytrhla. Ještě jsem to cítila au au. Takže asi ještě nebyli pořádně umrtvené. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.