| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Diskuze o bazálních teplotách

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 182264  [Dalších 182144 >>]
*Jitka*+3 děti 82097

Gazellko

8.10.2008 14:40:35
no moje zubařka už je hoooodně stará škola - ona jde koncem roku už do důchodu. Ošetřovala mě vlastně od malička. Až doteď. Od ledna jí přebírá nový zubař - tak jsem na něho zvědavá. Snad bude dobrý.
Tabitha+2 73840

Hehousku

8.10.2008 14:35:05
Ahooooj! No ale tobe bych doporucila slusny zubare..I chirurga opravdu jemneho..~:-D.Ne fakt..
Zvlast ty bys mela mit 8-micky a zoubky davno v gruntu, kdyz mas to srdicko..
Myslim to vazne..Zhorsuje to riziko inf.a podobnych tech hovadinek..~k~
U tebe by jiste pomohla i analgosedace s anesteziologem..Stoji to k vykonu navic kolem 2500.-,ale u extremniho strachu se to vyplati.R^, nic si nebudes pamatovat..A kdyz te trochu probudi na zaver,tak budes mit otazku, kdy uz zacinate..~j~
A jiste by to u tebe delali kvuli chlopnim ~s~ i s ATB clonou..
Ted je vhodna doba, tak by ses mohla do toho dat..A najit si slusnou hygienistku, nebo ti doporucim..Je to opravdu nutny, zvlast u tebe..
Tabitha+2 73840

Misacku

8.10.2008 14:27:50
Ahaaa, uz si vzpominam, co to bude za eso..
NO ale nech si napsat zadanku do Havl.Brodu..Jsou tam desne cekaci doby, ale vyplati se cekat, nejaky rok to jeste zvladnes..
Klidne ti dam na mail i link..Je to opravdu vyoperovany profik..
Jediny starici, co se tady v nasem oboru ceni, jsou chirurgove..Ale nesmeji sahat na nic jineho, jinak je to des..
V chirurgii jsou opravdu k nezaplaceni..Ale znam uz i mnoho mladych slusnych..R^
Hehu+Cipísek 55282

Re: Hrosi

8.10.2008 14:26:42
ježiš Gazellko, co to píšeš o osmičkách???? áááááááááááááááááááá.... šmarjá asi bys mě zabila, ale já u zubáka nebyla dobrých 8 let a martin snad naposled na základce... já se táááák bojím... já tam necúúúú já chci nějaký keramický nebo tak něco....

jinak já mám 8 myslím už všechny! klubaly se mi tak od 16ti.

hele ale já mám jinej dotaz - mám pocit, že mi na jedný straně vyskakuje čelist... musím žvejkat jen na jedný straně, prtoože když žvejkám na tý druhý, tak to vydává docela rány... ?
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590

8.10.2008 14:23:50
já byla v těhu 2x u zubařky po se stydím asi cca 10 letech, tak mám vystaráno :o)) ale ne, zase tam půjdu a domluvím se, zda mi ona veme Emu nebo koho doporučí....
Tabitha+2 73840

Jitko

8.10.2008 14:22:59
Pises pro me hororovy pripad..Jsem z toho znechucena, ze nekdo si se zubama musi zazivat takovy slendriansky postupy..
Umrtvovaci vlozku, pouzivam VYJIMECNE..Vzdy se snazim paliativne osetrit a zavrit kanalky a opracovat je vsechny na celou delku korene,hned na prvnim sezeni..Pak byva klid tyden, podle nutnosti vymenim calciovou pastu a hned plnim..Zuby nikdy nenechavam tzv. "vetrat" otevrene..Tohle nechapu..
Vsem bych nechala proverit licenci!Jenomze revizni mudrove byvaji vetsinou natom se zrucnosti a vojnovou skolou stejne,jako ti,ktere maji kontrolovat..To je uzavreny kolotoc..Je nutno nechat vest i komoru, mladymi lidmi, trochu provetrat ty stary paprdy, to me fakt vzdycky dostane..
Pristi rok bude nova volba prezidenta komory, konecne tam vidim jednoho kandidata k veci..Ten by jim vsechny zidle na teplych mistech vyprasil..Jinak kdyz vidim, ty starouse,tak ty kadrovy profili a nazory se nedaji ani cist..
Tento obor je opravdu velmi progresivni, je to jista vyjimka v medicine a starousi se svymi rigidnimy sablonami zaspali dobu a delaji tomuto cechu opravdu OSTUDU...
Mišák81 + bublinka 50001

8.10.2008 14:21:57
Gaz, já mám zubaře v KOstelci za JIhlavou, pamatuješ, už sme si o tom psali, v listopadu k němu du, pořád mi to chce škubat, ale já moc bojím ...su sračka :-(
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590

8.10.2008 14:18:33
gazelko, nenapsala jsi to špatně, já jen psala, že to byl můj názor, nebyla to vyloženě reakce na tvůj příspěvek... já tomu fakt mocn nerozumím...
kamoška si taky měsíc a půl před závěrečkama nechala všechny 4 vytáhnout(věděla, že by nešla na další dvě) hrůza.... ale dobrý, má pokoj...
Tabitha+2 73840

Hrosi

8.10.2008 14:13:32
Asi jsem to blbe napsala, vubec to nemelo vyvolat nejake opovrzeni jinym nazorem..Je to ciste informativni..:-)
Ja mam moudraky ven uz na skole, taky me nezlobili jak pises,ale na rtg byl uz zanet v kosti a ta mizela..Uzila jsem si svoje, s 1 z nich,ale jsem rada, ze je to venku.
Misacku- Premyslim, koho bych doporucila v Brne , nejlepsi je totiz nechat si to vyndat v zime..
Znam jenom velmi zrucneho a pecliveho chirurga-implantologa v Havl.Brode..Jinak vsechny slusny chirurgy/ ja tak rikam tem, co nejsou chirurgove burani/,znam z Phy..Vlastne jsou tam 2,ke kterym bych osobne sedla.Ale jiste se ti podari najit toho spravneho ve svem okoli..
R^
Jeste mohu zjistit od kolegy, studoval v Brne a nechaval si je taky vyndavat jeste na skole..Machr vsechny 4 najednou..~k~~j~~k~..To se normalne nedela..To jen medici byvaji hrdinove..~;)
*Jitka*+3 děti 82097

Slunečné odpoledne!

8.10.2008 14:13:01
AHOJKY VŠEM!

Tu čtu o zubech - já mám 8 (moudráky) všechny. Sice už je mám i vrtané, ale Dr. mě nechává. Za to z jedné 7 (vlevo nahoře) už mám vytahané nervy. Minulý rok (touhle dobou) mě strašně začalo cukat v zubu, já myslela, že je to moudrák. Tak jsem zašla k zubaři ať se na to podívá - udělala mi rentgen a zjistila, že je v 7 kaz. Když mě prohlížela zuby na nic nepřišla. Až z rentgenu, tak ho vyvrtala a zablombovala. A celý týden mě v něm pořád cukalo (nervy). Tak po týdnu jsem šla znovu k zubaři, že mě to pořád bolí. Tak ho vyvrtala a zjsitila zánět nervu. Tak tam dala nějakou umrtvovací vložku - že to to umrtví a po 10 dnech jsem tam šla znovu a ona mi ty nervy vytrhla. Ještě jsem to cítila au au. Takže asi ještě nebyli pořádně umrtvené.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 182264  [Dalších 182144 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.