Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ažurka + Toni+Andul | 62779 |
Re: Hrosi8.10.2008 19:05:46
BArkul a s Salu tak vy teda už jedete já vám půjčím malou at víte do čeho jdete)))ale nedám jenom půjčím teda tetky já bych Vás potřebovala mít tady by jste vozili a já bych spala.-)
|
salute | 74263 |
Re: Hrosi8.10.2008 19:03:49
Barkulko ahojík kočko moje no bolesti už mám bolí mě na pravo ,na levo..a dneska mám celý den vítok bílí hustý tak nevím cítím se jako bych asi měla silnou ovu ,ale tu mít prý nemám tak je to divný..ráno jdu na krev a na ultrazvuk tak budu vědět víc...bojím ..no jinak ty injekce mě bolí jak do břícha tak do nohy..pálí mě celý den břicho a pak zase svědí mám modřiny na rukách od krve na bacoru a ted i na stehnech ...ale vydržím musím jsme přeci statečný vid??Ty jdeš v pátek vid??A jak se cítíš ty???
|
Veroničák | 27433 |
Re: Hrosi8.10.2008 19:03:03
Barkul, takže máš dneska doma veselo.... Tak se drž, ať si nezabiješ potomka
|
Re: Hrosi8.10.2008 19:01:02
No je v postýlce a zatím je tam ticho tak asi spinká jenže takhle brzo nechodí takže bude krušná noc neb manžel je na noční a já tu sama:-(tak snad bude spinkat dýl no uvidime co na mě zase chystá potvůrka
|
barkula | 43044 |
Re: Hrosi8.10.2008 19:00:23
jo Salu já tě včera hledala,o))))tak jak se cítíš,máš nějaký bolesti,nebo příznaky,že se něco děje,o)))
|
salute | 74263 |
Re: Hrosi8.10.2008 18:58:20
Ahoj Ažurko jé tak malinká je vykoupaná a napapaná a ted hajá??Maličká no já vím Ažur víme to ,ale pokaždé je to dítko jiné tak to pro nás myslím bude jako pro vás ,které mají první dítko
|
barkula | 43044 |
Re: Hrosi8.10.2008 18:57:49
jo jinak ahojík,o))))))
|
barkula | 43044 |
Re:kopíruji,o)))))8.10.2008 18:56:46
ahojík miláčci,jdu se k vám uklidnit,než dorazí soukromá zdravotní sestra,o)))))))
vytočila mě holka,ale teda až jsem měla rudo,tak snad nemá fialovou prdel.normál mi zas lže,schovává žákuli,bo má bomby a poznámku.už ji mám fakt plný zuby a to se mám dát jako do dalšího takovýho spratka a ještě snad dvou,no to si jdu raději hodit mašli,o)))))))) normál se mi chce až brečet,copak jsem tak zlá macecha,že mi neumí říct pravdu,navíc poznámka je z důvodu o kterém vím a vědět o ni dřív,tak stojím za ní a udělám bordel ve škole.spolužačka ji hodila z patra mobil a ona dostala poznámku,že porušilaškolní řád-je zakázaný mít ve škole mobil.navíc už týden lže,že žakuli nemá a přitom ji měla na skříni,abych ji náhodou nenašla,že,o))))tím si ale podrazila nohy sobšě,copak můžu dělat kravál po týdnu,když si všichni myslí,že mě rozbitý mobil nezajímal.přitom po ni celou dobu chci číslo na matku té spolužačky.do školy jsem nešla jen z důvodu,že jsem ji věřila a spoléhala na její slovo,že to donese.sešlo se víc věcí,které ji teda hezky vyšly,že měla supr výmluvy,na které jsem skočila. |
Re: Hrosi8.10.2008 18:51:15
Ahoj Salu tak jsem koupala a malá papká jsem ji malinko trápila hlady no u tebe je to jiné a u barkul taky víte do čeho jdete
a co juta chodí sem? |
salute | 74263 |
Re: Hrosi8.10.2008 18:45:46
Mishka už nám tedy rodí??hurá další miminko tady bude to je krása ,tak jí držím vše co mám a těším se na miminko
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.