| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - USA

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 30351  [Dalších 30201 >>]
Gabulina,Eliska a Alenka 3543

Re: dovca

23.5.2008 17:24:24
Sally, ja jsem mela vsechny sedacky privazane pevne ve 3 bodech - 2 dole a potom jeste tim pasem, jak se vaze pres vrch sedacky, ale vsechny sedacky, ktere se tak daly uvazat, meli 5-ti bodove pasy uvnitr sedacky - zkratka sedacky pro mensi deti. Toto je sedacka, ktera pouziva uz jenom velky pas a me by zajimalo, jestli tato konkretne jde uvazat, protoze stejne v Evrope uvazat jdou. Holky maji sedacky, ktere stely okolo 90 dolaru a uvazat nejdou a potom mam jeste jednu levnejsi a ta taky uvazat nejde. No nic, asi jsem moc velky puntickar ;((

Zatim mame sedacky Compass, ktere maji bocni ochranu taky, ale vzhledem k tomu, ze dost jezdim a nekolikrat jsem mela uz hooodne blizko k havarii-ne moji vinnou, tak premyslim jeste nad nejakymi kvalitnejsimi sedackami a nasla jsem Britax Monarch. No a zkousim se zeptat tady, protoze ptat se lidi okolo me nema absolutne cenu - tady bezne deti vozi od 2 let na podsedaku a od 4-5 bez niceho a ja jsem za cvoka, ktery ma 7,5 letou dceru v sedacce.

Na Youtube jsem nasla klip, kde jsou obe sedacky. Compass - tu co mame my a Britax Monarch, kterou bych chtela :-)R^

COMPASS&BRITAX
sally 3140

23.5.2008 17:03:46
Gabi,
isofix je podle mě latch - sedačka by to měla mít... alespoň jsem to tady viděla na všech, i na těch za čtyřicet dolarů....
Nelie 25076

pro babi

23.5.2008 14:54:55
Hlasim, ze jsem si chtela platit ceske zdravotni pojisteni pro dceru, neb v lete lita k babicce a ceska karticka se mi zdala jednodussi (nikoliv levnejsi). No a neslo to neb dcera nema trvaly pobyt v Cesku - podotykam, ze cesti urednici mi vysvetlovali, ze to jen chce platit popelnici a vse by bylo fajn...no a ja si vybrala drazsi ale "poctivejsi" priplaceni na kanadske pojisteni, aby dcera v cesku nemela problem, kdyz by musela k lekari (a pozor - jen v pripade nejnutnejsim neb bohuzel me zkusenosti s ceskym zdravotnictvim jsou dost katastrofalni...takze "zneuzivani" v nasem pripade nepripada v uvahu).
Jinak zadne davky nebereme. Manzel je narozeny v Praze - ale ceske obcansti mu vzali v 1968 a v 1999...Ja mam obcanstvi ceske a kanadske a drzet to ceske je strasne slozite (osobni dostaveni se k vydani pasu, coz je cesta pres celou Kanadu a podobne uzasnosti...ale jsem jakasi sentimentalni a proste to ceske chci dokud to jen trosku pujde - ale vazne z toho zadnou vyhodu nemam)
Gabulina,Eliska a Alenka 3543

23.5.2008 13:49:34
Debbie, prave to obrovske tempo me na SZ desi ;)

Ja tam zase vlezu, az budu neco potrebovat:-)

Holky a trochu jiny dotaz: Nemate nektera autosedacku Britax Monarch ??? Holky sice maji sedacku proti bocnimu narazu, ale tahle se mi zda o hodne lepsi. Chtela jsem se na ni nekde podivat, ale v zadnem obchode do 50 mil od nas ji nemaji. Taky by me zajimalo, jestli jde samostatne ukotvit do auta - v cechach tomu myslim rikaji ISOFIX - tady jsem tu informaci k tomu nenasla.

The Britax Monarch™ belt-positioning booster features True Side Impact Protection™ for advanced protection in side impact collisions. The one-hand, quick-adjust headrest and height positioning allows for a proper fit. The Monarch also features expandable armrests, color-coded belt route guides, and two retractable cup and snack holders. The seat can also be converted to a backless booster. The Monarch fits children at least 30 pounds and 38 inches and up to 100 pounds or 60 inches.

Debbie 42968

23.5.2008 3:22:02
Babi je nejlepe ignorovat, neb to asi bude pekna BABIZNA~j~

Gabi,
Na SZ je obrovske tempo. Tady je zase prima, ze se sem muze pripojit i nova duse~k~ Mimo "babi" a spol...
Debbie 42968

23.5.2008 3:17:31
Bohu,
Cely srpen jsme v CA. Tak to bychom se mohly setkat. Calabasas je hned vedle nas a ja tam rada jezdim:-D
DreaS 65678

23.5.2008 2:27:47
Jo a jeste klidne dodam,ze jsem na obe deti dostala i porodne a jedno to hodne vysoke,neb jsem obe deti porodila v Cechach.Hrozna rada bych si z penez za rodicovsky prispevek financovala letenky,ale ja to holt stihnu rozfofrovat driv.A jinak se jmenuji Andrea,kdyby ses nam chtela predstavit~g~
tak 42991

23.5.2008 2:12:14
taky mam ten pocit, ze babi ci CESTOVATELKA??? si neni jista a tak sem cas od casu prijde hodit jedovatou slinu:(
DreaS 65678

23.5.2008 2:08:19
Ahoj Babi,tak vidim,ze Ty jsi take nejsi jista,jestli jsi neslapla vedle,kdyz jsi ze Statu odjela,jinak bys asi nechodila na tuto diskusi.Mozna ses chtela jen ujistit ,ze jsi udelala dobre.A co se tyce rodicovskeho prispevku a materske-laskave si uvedom,ze nejde o zadne socialni davky,ale o davky plosne.!!Nevim,jestli mas deti,ale moje obe deti maji ceske i americke obcanstvi,ja jsem v Cechach pracovala 12 let a muj manzel 11 let.Oba dva jsme na pojisteni -soc i zdravotnim odvedli castky hodne vysoke,o jakych se Ti mozna ani nezda!!!Takze se vubec necitim trapne a rodicovsky prispevek pobiram,protoze moje deti mozna jednou budu v Cesku pracovat nebo studovat a spoluvytvaret narodni duchod a vsichni jsme i cesti obcane.Podle zakona na to mam pravo,pokud neziji ve statech EU.
bohunak 5775

23.5.2008 2:01:57
Ja vim, Gabulko a je mi to lito.;(( Ja moji mamu vidim zhruba 2x do roka, segry 3 -4x rocne.Segry mi opravdu moc chybi, s nima bych mohla byt kazdy den, jsem na ne fixovana;)ale jinak zhruba nikdo.

Zaskocim nekdy zase na SZ, uz jsem tam dlouho nebyla, nejak jsem nemela cas.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 30351  [Dalších 30201 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.