Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kotz | 72029 |
plavani s miminkama10.9.2008 3:33:54
Ahoj rada bych jse zeptala jestli nemate nekdo zkusenost s plavanim s kojenci? popripade jestli nemate kontakt na nejake kurzy v new yorku dekuju.
|
Myshka + 2 | 10564 |
re:chicago2.9.2008 6:55:41
Holky diky za tipy!
Jestli bude prat pocasi, pujdem urcite jeden den do te ZOO u Lincon park. To detske muzeum vypada podle stranek taky dobre, my tu mame jedno nedaleko a Tia si tam krasne vyhrala 3hodiny. To jenom ten nazev muzeum je odstrasujici, jinak je to vlastne takova herna S tou plazi to jeste teda zvazim, jenom kdyby bylo vylozene vedro. Jsem si naivne myslela, ze se to jezero pres leto vyhreje Stranky toho Millenium park se neotviraji, ale jeste to prozkoumam. Diky a zdravim! A Gabco, at se kuchynka povede! ;-) |
Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
Re: chicago1.9.2008 17:40:04
Petro, skoda, ze nebydlite bliz Ja tu mam 2 cesky, ale vidame se jenom parkrat rocne. Nemaji deti a navic dost pracuji i pres vikendy, takze vlastne ani neni cas.
|
Re: Chicago1.9.2008 17:37:13
SHEDD AQARIUM
Po Chicagu taky jezdi autobusy okruzni jizdu, ale ted to nemuzu najit. Maji i autobusy bez strechy. Vim, ze jedna z nastupnich zastavek je prave u toho Milenia parku. Jo a taky v tom parku je brouzdaliste pro deti/ pokud bude teplo, tak to by se to dcerce urcite libilo Plaze v Chicagu neznam/ tam jsem nikdy nebyla. My to mame od nas k jezeru Michigan kousek, takze na plaz jezdime tady, ale na koupani to ted uz urcite nebude. Jezero Michigan je celorocne dost studene. Vylezte si na Sears a z tama budete mit rozhled presceleChicago jako na dlani. |
Re: Chicago1.9.2008 17:22:45
Myschko, ja bych ji vzala nekam do ZOO a nebo akvaria - aspon nase holky nejake muzeum moc nenadchne a to jsou starsi. Nez zacala skola, tak jsem s nema byla v ZOO a nejvic byly nadsene z toho, ze tam krmily kapry a kaceny a potom jsme stravily dalsi temer 3 hodiny na hristi .
V Chicagu jsme nikde moc nebyly - momentalne v posledni dobe jezdime jenom do IKEA a makame na kuchyni Musis se rozhodnout, jestli chces ty neco videt a nebo chces zabavu pro malou. Pokud hlavne pro malou, tak bych volila tradicni veci : nejake hriste, ZOO, jizda autobusem, lodicky, parnik... A taky se muzes zastavit v ceske kavarne a male koupit nejakou ceskou dobrutku, cesky casopis, knizku, hracku... Tady ti dam par odkazu na neco a sama si vyber NAVY PIER CZECH TEMPO&CAFE PRAGUE SEARS TOWER MILLENIUM PARK -par minut pesky od parku je ceska ambasada LINCOLN PARK ZOO BROOKFIELD ZOO < a href=http://www.sheddaquarium.org/>SHEDD AQARIUM |
petra |
• |
Re: Chicago1.9.2008 3:12:00
V chicagu muzes na Navy pear je tam detske muzeum, je to prej hrozne hezke. Na plazi jsem dlouho nebyla ,ale byly vzdycky hrozne hezke na Irving Park a okoli.
|
Myshka + 2 | 10564 |
Chicago24.8.2008 6:49:02
Gabco nebo Petro, poradtte, kam v Chicagu s malym prckem?
Jedu s manzelem 11. zari na business trip a budu mit 1 den volny, jenom ja a moje dcerka - 19 mesicu. Nejake detske museum, kde by si mohla hrat, detske studio? Nebo pekna plaz v pripade hezkeho pocasi? Diky predem za radu! |
petra |
• |
Re: chicago23.8.2008 20:24:35
Bydlime v Saint Charles , je to asi hodinku od chicaga.Je tady hodne tezke nekoho najit. Hodne Cechu v tomhle okoli se nechce ani s Cechama s chazet. Jsou divni. Proto jezdime hodne s moji dcerou do Chicaga , mame tam celkem dost znamych a je tam hodne ceskych restauraci a obchodu.
|
turtlegirl | 29001 |
Ceske mamky v Texasu23.8.2008 19:02:17
Ahoj,
Uz jsem tu dlouho nebyla. Mam druhe ditko kluka Nicholase. Jsou mu 2 mesice a pomalu si s Danielle (skoro 3) zvykame na novy rezim. Chtela jsem tu dat vedet holkam v Texasu hlavne v Dallasu, ze jsme zalozily yahoo group na pokec a hlavne na domlouvani srazu a playgroups. Vetsinou se vsichni zname, ale neustale se k nam pridavaji dalsi. Vim jak je tezke najit si nove zname, ale hlavni duvod je aby ti nasi raubiri slyseli cestinu v konverzaci. Vetsina ma za manzele americany tak je tezsi cestinu udrzovat. Slovenky jsou ake vitane Link je zde http://groups.yahoo.com/group/Czechsanmoms/ nebo mi muzete emailovat na urbanveggie@yahoo.com tesim se na videnou Barbara DFW Turtle & Tortoise Club www.dfwttc.org http://pets.groups.yahoo.com/group/DFWTurtleandTortoiseClub/ - - - Support Our Turtle Club www.petisnotarock.com Get Your Turtle Club T-shirts & NEW "Ornate Box Turtle" Design |
Re: chicago22.8.2008 16:25:58
Ahoj Petro, odkud jsi ??? My to mame do Chicaga asi 2 hodiny. Zijeme v malem mestecku La Porte-severni Indiana.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.