| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Jižní Americe

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 125  [Dalších 35 >>]
Jižní Amerika
  • 
18.2.2006 17:26:31
Maminky, já bych tak chtěla žít v jižní Americe. Ale nevím kde bychom tam bydleli a co dělali, máme 5 měsíční holčičku. Ach jo, docela vám závidím. Musí to být strašně zajímavé a dobrodružné žít třeba v Argentíně nebo Mexiku. Napište mi maminky co můžeme proto udělat, abychom se přestěhovali do jižní Ameriky.

Děkuji všem V+N
Miska
  • 
3.1.2006 22:23:53
Ahojte.Mam 20 rokov a v maji skoncim(dufam) bilingvalne gymnazium s vyucujucim jazykom spanielskym.Po skole by som chcela ist niekam do Juznej ameriky,neviem presne kam strasne ma laka Argentina a Venezuela.Nie na dovolenku alebo na par mesiacov,chcela by som tam ostat zit alebo to aspon skusit.Ako ste sa tam dostali vy???Co ste tam zo zaciatku robili???Ako ste zacinali???Aka agentura ponuka moznost ist pracovat do JA???Zatial som taku nenasla,vsetko len USA alebo UK.So spanielcinou nemam problem,stravila som 6 tyzdnou v Spanielsku na jazykovom kurze.A plynule rozpravam anglicky.Budem vdacna za Vase rady.....
Reny+Karlík 2004+Dorotka 2010 21169
18.12.2005 7:49:03
Promiňte holky, že tady nakukuji,ale chtěla jsem některou z Vás o něco poprosit.
Začala jsem sbírat čajové přebaly a tak mě napadlo Vás oslovit, jestli by nebylo možné nějaké ty přebaly zaslat. Budu moc vděčná. Díky
Reny
Naďa F.
  • 
7.12.2005 13:35:33
Ahoj Vám všem, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale chci poprosit(vím, je to asi nereálný, ale za skoušku nic nedám:-))), hledám kámošku, která emigrovala v 5třídě ZŠ, jmenuje se Andrea, za svobodna??? Kittlerová,je jí 30let, poslední zprávu od ní mám....to už je tááák dávno, z Floridy, kdybyste náhodou někdo věděl, budu moc ráda, kontakt na mě je v záhlaví. Moc děkuju a hezký vánoce, Naďa.
Jana,Mateo 3roky
  • 
26.10.2005 17:06:23
Ahoj Lucie, v B.A. je to super, ve srovnani s Peru(Lima) je to tu pro zivot s deckem, nesrovnatelne lepsi. Tolik akci, a mist kam jit, clovek se nemuze nudit, je to tu daleko bezpecnejsi. Moc se me tu libi, v listopadu ted budu odletat do CR, ale pak se sem zase vracim. Manzel tu ma stipendium az do prosince 2006, pak nas ceka navrat do Peru.
Jake je to v Costa Rica? Mas deti? Cekam na odpoved Jana
Donéová
  • 
14.7.2005 8:00:57
Prozatím se s vámi loučím
Lucie
  • 
6.6.2005 18:58:38
Jani, BA ti zavidim, brala bych vsema deseti:o) Ja zila nejakou dobu v Costa Rica, ale jizneji nez do Venezuely jsem se zatim nedostala. Muj sen je podivat se do Peru, Chile a Guatemaly. V BA zije muj ex pritel, dodnes moje velka laska:-( Hned bych odjela, kdybych mohla...jak se ti zije v BA?
Jana,Mateo 3roky
  • 
10.4.2005 16:39:45
ahoj, ja ted ziju v Argentine, predtim dva roky v Peru, ale syna jsem rodila v Praze, nikdy bych asi nebyla schopna rodit jinde, porod je neco tak jedinecneho, a tak osobniho, ze jsem se chtela citit dobre, ne mit obavy o neco, a mas pravdu mi sice pojisteni meli, ale take treba cisarsky rez, se priplaci, v CR je to vse hrazeno pojistovnou, proto jsem si vybrala, ze budu mit dite jeste pretim nez jsme z CR odleteli, take mam pritelkyni v Recku ostrov Thassos, rodila holcicku ve stejny den jako ja Matea, jen o tri roky pozdeji(prosinec 04)a na porod radeji priletela do CR.V Recku by vse platila, a nemela by to bezpeci co clovek citi kdyz okolo sebe ma rodinu.
Jana
Sonia
  • 
3.3.2005 19:22:09
Ahojky,

je mi 25 let a zatim mimco nemam, ale moc bych chtela. Ziju s mym pritelem v Cancunu - on je Mexican a oba chceme rodinu. Jen mam strach z tehotenstvi, jelikoz system nemocnic je dost jiny, pojistovny zde neexistuji a vse se musi platit na miste. Navic nevim, jakymi vysetrenimi behem tehotenstvi projit, zda to tady sleduji (podobne jako u nas tehotenske poradny) nebo si vse musis hlidat sama. Moc by mi pomohlo, kdybys mi napsala jak to bylo u tebe. Diky moc
Jana Delgado Lanska,syn Mateo 3roky
  • 
20.12.2004 3:51:52
Hola Yohanca, como estas? Me llamo Jana, soy checa vivo en Lima en Peru, mi esposo tambien es peruano. Tenemos un hijo de 3 anos. En el marzo nos mudaremos a Buenos aires en Argentina. Si tienes tiempo porfa escibeme, gracias Jana
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 125  [Dalších 35 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.