| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Africe

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 752  [Dalších 662 >>]
namana 80861
4.7.2010 22:59:11
Koho by zajimalo jak se zije v Nigerii v Africe, tak davam odkaz na super blog :

http://eboinnaija.fundekave.net/
Markéta s párkem
  • 
23.6.2010 10:44:39
Čokoláda je docela hezký :-) Ale samozřejmě záleží na tom, jak to bylo řečený.

Jinak musím říct, že pokud žiješ mezi bělochy a tvoje dítě je tmavší než je mezi bělochy průměr, tak holt bude nápadné. Stejně jako bílé dítě bude nápadné mezi černochy. Já nevím, proč se nad tím rodiče míšených dětí pozastavují. Kolikrát přijede běloch do jiné země a tam si ho místní prohlížejí a nikdo to nepovažuje za rasismus. Rasismus přeci není to, že si všimnu, že někdo vypadá jinak. Rasismus je, když ho kvůli tomu posuzuji jinak než ostatní. Takže rasismus není "Jé, černoušek.", nýbrž "Jé, černoch, ten smrdí."

Když máš dítě, který vypadá jinak než lidé,mezi kterými žije, vždycky bude budit pozornost. A je jedno, jestli je ta jinakost v barvě pleti, protože mu chybí noha nebo je albín.
uche 104790
4.2.2010 22:46:23
jsem tu dnes poprvé, když vás čtu tak je to fajn stránka. Mám také míšené děti a včera přišla malá ze školky a povídá, že jí říkají čokoláda. Ona je ale docela bílá! poradila si krásně řekla té holčičce citrone!!! Rasismus asi bude pořád, ale za pár let bude tolik míšenců, že white budou vyjímka.~3~
anonym, čtenářka knih
  • 
25.12.2009 17:44:43
Ahojky holky, ráda čtu vaše blogy a nevidím na nich nic špatného a je to jen a jen pro zábavu počteníčko a najednou zjistím, že některé blogy jsou kvůli jiným lidem znepřístupněné, škoda.Proč se tak děje vlastně? Přeci čtení není trestné nebo ano? Náhodou je máte všechny moc hezké
a inspirativní jsou hlavně fotečky s dětmi, můj synek a já na ně spolu koukáme. Je mu dva a půl let, kdyby to někoho zajímalo a ještě nemluví, no spíš se mu mluvit nechce i když všemu rozumí a hluchý není. Je to také míšeneček a moc lidí v okolí se s míšenými dětmi neznáme a nemáme ani v jeho věku. Pěkné svátky vánoční přeji všem nejen v Africe, ale kdekoliv jste a přeji hlavně hodně zdraví, lásky a rodinné pohody.
nippa 93031
25.11.2009 11:34:00
Ahoj. Z rasizmom ako takym sme sa velmi nestretli. hoci som sa bala prvy krat ist na slovensko ze tam budem musiet dorazit kazdeho kto bude mat pripomienku ale bola som milo prekvapena ako je kadzy nadseny z malej. Ma vela kamaratok, vzdy ju pridu "pytat" nejake dievcatka a zdravia na kilometre ked ju vidia...je to asi tym ze je ina a hlavne ze je zo zahranicia...viem ze keby zijeme doma tak by si niektory ludia dovolili nieco povedat. No tie blogy co si spominala tak teda moje nazory poznas a nigeria je jeden z blogov kde som prispievala. Odtial najdes ved aj moj blog. Ak chces kontaktuj ma, vidim ze ani ty nechces vela rozpravat touto cestou. mozem ti potom dat nejake linky na ine blogy co by ta mohli zaujat...Zatial pa
anonym, čtenářka knih
  • 
24.11.2009 19:56:52
Mám tam opět nějaké ty chybky tak sorka, píšu vždy v rychlosti. Jo, a vadí mi když dospělí lidé,hlavně ženy řeknou při pohledu na syna
Jé černoušek, je to trapné. Mám vždy sto chutí říci, že já jsem z Asie.
Nebo manžel a já jsem jeli nakupovat a syn byl mimčo a pořád nás v supermarketu okukovali dva důchodci a pak pán povídá divně potichu ženě
Není to dítě černé. Fakt zábava. Nebo synkovi na Mikulášské čert řekl, Ty se nebojíš ty máš čerta doma, že? Fakt někteří lidi mají IQ už jen když se podívají jasné...No, u nás je to miláček i když dosti živý.
Není s ním nikdy nuda.
anonym, čtenářka knih
  • 
24.11.2009 19:50:18
No, nejvíc se mi líbí v nigeria bloguje Víš do čeho jdeš? Ten fakt píše. Nejsem rasista, ale jsem tvrdší než manžel, my to máme holt v naší rodinné povaze a manžel je dost tím šokován. Mě například vadí, když někdo o mém dosti světlém synkovi řekne Jé černoušek nebo jiná matka co má také mulata říká černoušci, nějak to nechápu. Já jsem přeci bílá a manžel je černý. A syn je dosti živý multa. Zarazilo mě v tvém popisu, že se s nějakou babenkou nebavíte, to tak moc zlobí? :)))
Každá babenka má svý mouchy a je jen člověk nebo ne?
Já žiji v ČR a dál napíšu příště, chodí sem vážně i nějaké češky tak ať mě nikdo nepozná. :)) Jinak máme známé i na Slovensku. Jedna paní má za manžela Senegalce a mají nádherné dvě holčičky. Ty máš také holčičku dle toho co jsem četla na nigeria bloguje, nebo to nejsi ty? Také přispíváš na některá témata, že? Já čtu nejraději ty recenze a uznávám co člověk to jiný názor. Tak to má být, každý jsem sám sobě pánem.
Jo, jinak mě se to s tím odklikáváním také stává. Určitě máte mnoho blogů kam si chodíte psát, tento je asi v ČR nejznámější a pak nigeria bloguje a manželka bloguje a další již neznám. Na ty dva jsem narazila náhodně.
nippa 93031
24.11.2009 12:54:26
sorry nejak to teraz mne odoslalo 2x..nechapem preco tu nemaju moznost zmazat vlastny prispevok... aspon hned potom co sa pridal...
nippa 93031
24.11.2009 12:46:14
my sme tak trosku poprepajane inde(FB a vdaka blogom), myslim dievcata ktore maju manzelov z afriky a je to super a mame si co povedat(nie so vsetkymi, presnejsie s jednou vynimkou ako sa zda) aj napriek tomu ze sme sa v zivote nevideli s niektorymi. Je to ako hovoris ze len tak pokecat s niekym kto sa nepyta a ake je to mat niekoho inej rasy alebo z inej krajiny ci kultury. Nie je to dovod aby sme si rozumeli len preto ze mame manzelov z rovnakej krajiny ci kontinentu ale ak si clovek klikne tak si klikne a to staci..ved to je zaklad kazdeho priatelstva. Skoda ze nie si registrovana bola by som sa ti ozvala na mail a ked chces mohli sme pokecat viac, ako kde zijes a tak...ved moj pribeh uz trosku poznas. skusim sem nakuknut castejsie ale ako hovoris vacsinou pribudne prispevok raz za cas tak sem aj ja len tak chodim..
nippa 93031
24.11.2009 12:46:10
my sme tak trosku poprepajane inde(FB a vdaka blogom), myslim dievcata ktore maju manzelov z afriky a je to super a mame si co povedat(nie so vsetkymi, presnejsie s jednou vynimkou ako sa zda) aj napriek tomu ze sme sa v zivote nevideli s niektorymi. Je to ako hovoris ze len tak pokecat s niekym kto sa nepyta a ake je to mat niekoho inej rasy alebo z inej krajiny ci kultury. Nie je to dovod aby sme si rozumeli len preto ze mame manzelov z rovnakej krajiny ci kontinentu ale ak si clovek klikne tak si klikne a to staci..ved to je zaklad kazdeho priatelstva. Skoda ze nie si registrovana bola by som sa ti ozvala na mail a ked chces mohli sme pokecat viac, ako kde zijes a tak...ved moj pribeh uz trosku poznas. skusim sem nakuknut castejsie ale ako hovoris vacsinou pribudne prispevok raz za cas tak sem aj ja len tak chodim..
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 752  [Dalších 662 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.