Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
anonym, čtenářka knih |
• |
23.11.2009 20:04:53
Jo, jo hezky jsi to napsala. Mimochodem mám moc a moc ráda slovenštinu. Je to pěkný a dle mě i měkkčí jazyk na rozdíl od češtiny. Já beru přátele také tak i na vzhled nekoukám, koukám jen a jen na srdíčko. Vzhled je dle mě sice fajn, ale ne to nejdůležitější. A některé ženy jsou holt ve vztazích s chlapem hotové samaritánky. A nejen ve vztazích s chalpem, prostě to mají v sobě. A některé jsou zase moc zlé.
Jo, někde to bylo, bylo to v recenzi na nějaký článek, stačí se jen kouknout a pak najít. Možná je to staršího data. Ale bylo to tam o tom přátelství. Jinak mám manžela z Afriky a máme malého syna. Ráda čtu příběhy a snažím se v nich najít nejen to dobré, ale i se poučit. Jsem na mateřské a proto se snažím číst, i když to není tak moc jednoduché, syn je živé dítko. ale sem nakouknu vždy ráda, jen sem moc žen bohužel nechodí si jen tak napsat. Škoda. |
nippa | 93031 |
23.11.2009 19:51:13
ahoj. Manzelku som citala aj ja. Niektore clanky su zaujimave.S tym kamaratstvom neviem kde sa to u nej preberalo ale ja verim ze kazdy clovek ma co ponuknut a aky je jeho osobny zivot je na nom. Ja mam jednu kamosku ktora je v takom vztahu a nech sa snazime ako chceme jej pomoct ona si neda povedat. Svoj osobny zivot ma hrozny ale je to velmi dobry clovek a dala by aj posledne. Ja si nevyberam kamosky podla toho ako ziju ale vlastne ake su...niektory ludia si vedia poradit zo zivotom ale niektory nie su taky silny a mozno vtedy potrebuju nas...Viem ze by sa bez dobrych kamosiek zblaznila...aj ked sa musim priznat ze sme jej vela krat povedali ze o jej chlapovi uz nechceme nic pocut lebo aj tak si neda povedat...Na konci dna to nie je jeho chyba ale jej ze si neda sancu na stretnutie toho praveho....
K mojmu blogu...dakujem a som rada ze si ho nasla zaujimavym. |
anonym, čtenářka knih |
• |
17.11.2009 17:32:53
Včera jsem to kvůli synkovi omylem odeslala 2 krát a pak jsem k tomu ještě něco připojila navíc, snad to nevadí. Mladej mi moc rád sahá na PC, je to malý technik.
|
anonym, čtenářka knih |
• |
16.11.2009 18:06:02
Né tak to nebylo myšleno, kritika žádná a já jen kvůli dítěti které je malé a celkem dost živé nestíhám číst rychle a vše. Mě se to náhodou líbí a nejsem typ co by psal pod článek nějakou kritiku a nebo pochvalu, jen si to přečtu a popřemýšlím o tom. Četla jsem již manželka bloguje, něco o nigeria a ještě něco jiného. Nevím která to napsala, ale plně se ztotožňuji s tím ,že se ani já nemohu kamarádit s ženskou, která má chlapa a ten má kromě ní ještě takových 5 jiných a ona mi vypráví o jejich nehynoucí lásce. Je to totální blbost, a i já nějaké takové ženské potkala, nemají rády ani pravdu a ani milosrdnou lže, mají rády jen ty své růžové brýle. Ale to je na jiné téma. Neznáte to náhodou nějaká, čí je to názor?
|
anonym, čtenářka knih |
• |
16.11.2009 17:58:47
Né kritika tam není, naopak, já jen že mám malé dítě a tak nestíhám číst úplně vše. Mě se náhodou líbilo vše, a tak sorka za to že jsem napsala Nippa Said, ale bylo to tam nebo ne? Nebo Said tam vůbec nebylo?
|
nippa | 93031 |
16.11.2009 13:59:06
Iba pre potvrdenie som ta nippa, ale nie Said ale iba nippa ;-). citatelka co ma cita, mohla si mi kludne napisat kritiku pod clanok ktory sa ti zdal dlhy, nie som profesional(ani sa nesnazim byt a pisem pre vlastne potesenie) rada sa zlepsim kedze zistujem ze aj iny citaju moj blog. Clanky sa vzdy snazim pisat kratke kedze aj mna nebavi citat zdlhave clanky na inych blogoch. Tak este raz dakujem za pochvalu aj kritiku.
|
anonym, čtenářka knih |
• |
6.11.2009 21:53:21
Píšu anonymně schválně neboť sem na tuto dikuzy chodila nebo ještě chodí jedna paní a já chci mít klid. Kámoška má fajn blog, něco jsem již početla. Já bych tam asi žít nemohla i když můj manžel je také cizinec a je to na něm vidět. :)) A je šikovná a odvážná, že se tam rozhodla žít. Má můj obdiv. pa
|
namana | 80861 |
6.11.2009 20:21:26
ne neni to muj blog, ale kamaradky co zije v nigerii v benin city.. tak preji pekne pocteni ;)
|
anonym, čtenářka knih |
• |
6.11.2009 16:46:34
No, náhodou je to pěkný blog a člověk nemusí pořád číst jen knihy, že? Ale i jiné životní příběhy. A já mám blogy ráda, není to nudné, ale náhodou zajímavé číst si i jen tak o tom místě kde ti lidé žijí a jak se jim tam žije. A tento blog je Váš? Kouknu se moc ráda. pa
|
namana | 80861 |
6.11.2009 15:19:39
anonyme ano je to ta nippa ;)a jeste jestli by te zajimalo nejake info o nigerii tak dalsi blog http://web.me.com/idega/EboinNaija/Blog/Blog.html
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.