| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 7476  [Dalších 7246 >>]
Ramata 118397
5.11.2016 21:09:34
Ne a poslední nemoc byla v září zánět středního ucha. Prostě to bylo z ničeho nic, poskakoval, já pojď se vyčůrat, on plakal, a když to nešlo zadržet počůral celou místnost, kouknu se, kde je problém, vidím, jdu k lékaři, nic se nelepší.
Patejl1 72265
5.11.2016 21:05:44
Nepředcházel problému úraz nebo zánět v oblasti ? Antibiotika předtím ?
Ramata 118397
5.11.2016 20:58:19
Dobrý večer,
potřebuji se poradit. Mám tříleťáka, není to můj první syn, ale to, co se stalo jemu s předkožkou jsem nikdy neviděla. Laicky to vypadá, jakoby mu předkožka srůstala a mizel otvor na čůrání. Chlapec už několik dnů nemůže močit, pláče, bolí ho to. Při močení čůrá do předkožky, zvenku se dělají takové bouličky a moč poté vytéká tím miniotvorem ven. U lékaře jsem samozřejmě byla, napsal mast Triamcinolom, natírat dvakrát denně. Nevím, jestli je to správný postup. Chlapce to opravdu velmi trápí a nemá slepenou předkožku, to je při močení jasně vidět.
Předem děkuji za odpovědi.
: - ) 128942
21.9.2016 8:30:05
Na doporučení kamarádky jsem si nechala napsat Elocom a zabral. U jejího syna právě taky.
tacka 94191
20.9.2016 20:18:33
mast Triamcinolon. Určitě najdeš tady několik diskuzí na toto téma. Mému synovi pomohla. Nemazala jsem mu mast každý den, asi jen 2x týdně, protože ho to trochu pálilo, ale za několik týdnů při našem občasném používání mast zabrala.
Žena s dětma 129510
20.9.2016 16:40:02
Nerada bych s ním šla na chirurgický zákrok. Zatím bez výsledku mažeme měsíc Flucinar. Můžete doporučit i nějakou jinou mast?Děkuji
kolčava
  • 
27.2.2016 20:59:46
Syn tento zákrok podstoupil ve 3 letech. Je to banální operace, dělali mu to pod narkózou. Když se probudil byl mrzutý, pak se trochu bál čurat, ale myslím, že ho to moc nebolelo.
Termix 105545
26.2.2016 13:44:10
Ani v ČR nejsou jen samí řezníci. Dobrovolně to ti dr. nedělají.

Pro zakladatelku, hlavně buď v klidu. Jsou horší věci a obřízka je fakt to poslední, čeho bych se bála. Mám syna, kterému dělali obřízku ve třech letech, (dnes mu je 11), důvody byly podobné, ale k tomu se syn narodil s velmi těžkou formou hypospádie a obřízka byla jen součást jedné z mnoha velkých operací.
S obřízkou žije normálně, chodí na plavání, nikdo si ničeho nevšímá, nekomentuje, nikdy se nesetkal s ničím, čím by si připadal jiný než ostatní. Osobně mu to je fakt šumák. A to díky to hypospadii, i když po celkem osmi operacích, vypadá dost jinak.
Anonymka
  • 
26.2.2016 12:36:28
To se omlouvam, pokud ma syn takove problemy, tak tomu rozumim. Psala jsem to i ve zprávě pred tim...pokud žádné problemy pri curani deti nemaji, nevidím důvod proc je trápit nejakym násilným prerahovanim predkozky.
Uživatelka
  • 
25.2.2016 22:16:21
Nic se neboj. Můj syn měl obřízku v šesti letech, trpěl na záněty, předkožka přilepená, děs. Dělali mu to v plné narkóze, v nemocnici byl den. Od té doby pokoj pohoda. Hojení ca. týden, naprosto bez problémů, měl na to znecitlivující mast a neměl VŮBEC žádné bolesti. Běž do toho a nebudeš litovat, obrovsky se vám uleví. Když klukovi o rok později trhali mandle, bylo to nesrovnatelně horší. Obřízka je naprosto banální zákrok a já po této zkušenosti úplně chápu, že je v tolika kulturách obvyklá.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 7476  [Dalších 7246 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.