| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 7476  [Dalších 7236 >>]
Chloé 102783
25.2.2016 21:58:54
Neboj se. Pul sveta je obrezana a nic se nedeje. Bude to urcite ok.
Kubula
  • 
25.2.2016 21:49:23
Nechápeš, o čem mluvíš. Zkus mít doma dítě, co brečí u čůrání. Nejde o to, že bych trvala na tom, aby si pinďu přetáhl, čert to vem. On prostě, když se chce vyčůrat, tak díky tomu, že tam má jen pididírku, fakt pidi, půl mm, tak se mu veškerá moč nejprve nashromáždí uvnitř, pinďa se mu nafoukne do koule a teprve přetlakem to vytryskne ven. Bolí ho to. Tak se to prostě vyřešit musí.
Když jsme mazali mastičkama, tak to během 3 týdnů povolilo, kůžička změkla, dostali jsem se k tomu, že přetáhl, v pohodě. Po ukončení mazání to vydrželo maximálně měsíc a zúžilo se to zase zpět. A nafukování začalo znovu. Po 3 pokusech jsem to už chtěla vyřešit, ale mudra v nemocnici říkala, ať jsme trpěliví, že by mu tu operaci nepřála. Takže masti znovu a znovu. Ale teď už i ona uznala, že to je marný boj a mažeme. Budu dělat hrdinku, i když ve mně bude malá dušička.
anonymka
  • 
25.2.2016 21:37:55
A zjizvenou predkozku ma proc? protože jsem mu to nasilim vy nebo doktor pretahli? ja opravdu nechapu cesky matky a doktory, co tohle resej...zkuste si jit vy na obrizku nebo na nejaky pretahovani!!!!chudaci vase deti, opravdu nechapu. tohle nasilny pretahovani a obrezavani je akorát absolutni nesmysl. V zahranici na me doktor koukal, na co ze se ho to ptam. Nechapu, jak můžete takto synum ublizovat, pochopim, kdyby mel nejakej zanet, ale pokud bylo vse v poradku, nemel problémy s curanim a vy i presto jste se snazili nasilne pretahovat...je jasny ze ma problémy ted. My nepretahovali, umyvali a předkožka se pretahla sama v 10 letech, bez zadnych komplikaci a zbytečného stresovani dítěte.
Haaribo 87262
25.2.2016 21:12:00
Pred 2 roky jsem byla se starsim na Bulovce, delali jen plastiku, takze vlastne neni nic poznat, klasickou obrizku delaji jen kdyz plastika nejde.
Monika 123907
25.2.2016 20:05:33
Tak se snaž zklidnit, děti nervozitu matky rozhodně vycítí (to, že o obavách nebudeš před dítětem mluvit, je snad samozřejmé) a je to jen horší. Mluvila bych o tom jen kladně (vyřešení potíží, mazání a pod.) a snažila se tomu opravdu i věřit, že to bude O.K. Vážené komplikace můžou vzniknout i z rýmy nebo zanícené odřeniny, takže to by ses musela unervovat, kdybys čekala pořád jen potíže a komplikace ...
Zuzkaaa
  • 
25.2.2016 19:25:08
Ale houbelec, u něj to nebylo z náboženských důvodů, nebyl to Žid ani muslim, jen měl asi hodně zúženou předkožku, tak to tenkrát vyřešili obřízkou.
Taky jsem měla chalana, u kterého na obřízku nedošlo, ale pohlavní styk byl pro něj neskutečně bolestivý. My se teda zavčasu rozešli, ale co vím, tak po narození dětí prakticky nesouloží, má strach z bolesti. Takže já bych to nezlehčovala, někdy je to nutné (na rozdíl od náboženské obřízky u žen).
janna001 59890
25.2.2016 18:15:33
Zkušenosti nemám, ale taky mě to zajímá. Syn byl v pěti letech na přetáhnutí v anestézii, teď v osmi jsme zjistili, že je předkožka zjizvená a když ji přetáhne, stáhne se mu do takového pevného kroužku kolem penisu. Z obřízky nejsem nadšená, nicméně pokud se to neupraví samo, asi ho nemine. Alespoň jsem mu koupila mycí olej na intimní hygienu, aby měl tu kůžičku vláčnější - jizva byla hrubá a suchá.
F.
  • 
25.2.2016 18:13:52
V Krči ten kamarádčin nepovedený zákrok nebyl, určitě budete mít vše OK. Nechtěla jsem strašit 😉.
My jdeme na Karlák.
Danielaton 90291
25.2.2016 18:13:37
Jsme na tom stejně. Taky přestaneme mazat a dírka se zúží. A syn je taky cíťa. Mám z toho šílené nervy.
Kubula
  • 
25.2.2016 17:55:20
Nestraš. Taky nás to v dubnu čeká, v Pze v Krči. Na mastičkách jsme byli téměř 2 roky, měsíc po ukončení léčby se to vždy vrátilo zase zpět, někdy má problém se i vyčůrat. Ale mluvili o plastice, že "seříznout" jen ten vršek, to nejužší, nebude se jednat o klasickou obřízku. Jizvy nemá, tak prý není nutné. Chtěla jsem se tomu vyhnout, zkoušeli jsme různé doktory, ale nakonec nás to nemine. Mám z toho strach, syn je cíťa.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 7476  [Dalších 7236 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.