| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7476  [Dalších 7416 >>]
libik 142094
25.6.2018 11:20:45
Mandelinko, já se nebavím, o tom, že se jim to nelíbí, ale o tom, že je to bolestivé.

"Techniky dráždění" při pracovním pondělku bych tak nějak nerozebírala~t~
breburda71 89004
25.6.2018 11:20:39
Lady V., no a v americké společnosti se zase kouká, když někdo obřízku nemá...Kluci se obřezávají už v porodnici, aby se jim ostatní nesmáli, že mají " choboty"..Jako raritu
( neořezaný penis) to zmiňovaly i děvčata v Sexu ve městě ( a to nijak kladně).. Takže jiný kraj, jiný mrav...a odlišnost znamená pokaždé něco jiného..
Lady V. 139699
25.6.2018 11:20:36
Valkýro, jak jsem psala, znám osobně dva muže, kteří tím prošli v dospělém věku a chválili si to. Jeden měl zdravotní indikaci, druhý ten zákrok podstoupil dobrovolně bez doporučení lékaře.
Lassiesevrací 134328
25.6.2018 11:19:21
Nesmysl. Předkožka své funkce má, na to stačí Google.
Mohu k tomu napsat jen to, že bych v případě problémů a bolesti neváhala. Syn měl rozřezané břicho, víc, než 40 stehů, centrál, vývod střeva, nosogastrickou sondu a jiné lahůdku, ale zrovna předkožka mu způsobila opravdu velké bolesti - a protože to bylo pořád dokola, trvalo to déle, než bylo nutné.Bohužel to probíhalo současně s tím břichem. Zahojilo se to nakonec samo, ale těch slz...
Takže nic proti obřízkám. Ale nikdo mi nevymluví, že řezat do zdravých lidí, je nesmysl. Což není případ syna zakladatelky. Rasismus bych do toho fakt netahala.
libik 142094
25.6.2018 11:13:26
Lady, toto sice trošku zjemnilo tvůj výrok o rasistických špindírech, se kterými povětšinou spí ženský, co tu žijí, přesto si myslím, že zdravý penis se dá poměrně úspěšně používat i neobřezaný, zatímco lékařský zákrok má svá rizika vždycky.

Kamarádky manžel před rokem prošel ze zdravotních důvodů obřízkou ve 45 letech a od té doby si to doma neužili, i když se hodně snaží ~;)
Lady V. 139699
25.6.2018 11:08:17
Předkožka tam k něčemu byla, když lidé
běhali po světě nazí. Dřív také k něčemu byly zuby moudrosti a dnes už jsou jen k zlosti.
Nikomu samozřejmě právo na předkožku neberu. Chtěla jsem říct, že česká společnost je velmi homogenní a mnoho lidí má předsudky. V Západní Evropě se obřízka provádí běžné z různých důvodů a většina lidí to nemá potřebu řešit.
Kudla2 58452
25.6.2018 11:07:29
"Vždy a jakýkoli zákrok je třeba zvážit, samozřejmě že ano. Ale nejít k doktorovi, protože co kdyby náhodou k zákroku došlo - to je prostě blbost."

Přesně.

Navíc ono "by k němu nedošlo" jen tak, že by dítě chňapli a bez dalšího obřezali, to by přece museli napřed konzultovat s rodiči a říct pro i proti.

Takže já bych to rozhodování, o kterém píše zakladatelka, posunula až do fáze poté, co řekne doktor.
Lassiesevrací 134328
25.6.2018 10:59:49
Kudlo, ano, to přeci píšu. Že pokud je zdravotní indikace,tak ano.
Lassiesevrací 134328
25.6.2018 10:58:28
Předsudek je říkat, že o nic nejde. Jako u CS.

U chirurgického zákroku vždycky jsou rizika. A proto by se to mělo zvážit a dělat jen pokud hrozí riziko větší, když se ten výkon nepodstoupí.
Kudla2 58452
25.6.2018 10:55:11
Lassie,

tipuji, že je to myšleno tak, že když je někdo špindíra, tak je lepší, když je obřezaný, protože se "tam" nebude mýt tak jako tak, a když nebude míž předkožku, nebude se mít špína kde usazovat.

Ovšem insinuovat en bloc, že čeští muži jsou špindírové, kteří se nemyjí, a rasisti, kteří se budou obřezanému posmívat, to mi přijde už trochu silné kafe.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7476  [Dalších 7416 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.