Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Yuki 00,03,07 | 49504 |
22.2.2020 11:12:50
lassie, najdi si
https://pikomat.mff.cuni.cz/ jsou tam informace k táboru kluci tam byli poprvé po 5. a 7. třídě, několikrát oba, pak už jenom ten mladší a ten tam už teď pojede jako instruktor, mají pochopení pro cokoliv 😁 protože jsou stejní, každý má něco, někdo as, jiný alergie, prostě jsou to trochu mimozemšťani,a jsou úžasná parta, ti starší se schází během roku, vymýšlí korespondenční seminář, s příběhem, aby to děcka bavilo, dělají různý akce já jsem fakt ráda, že jsme to objevili, klukům to pomohlo |
Vítr z hor | 100046 |
22.2.2020 10:04:05
Možná by jich viděla víc, kdyby
... byly klientům k široké dispozici obrázky postavení mluvidel při výslovnosti různých hlásek ... nejen logopedi, ale i klienti a jejich rodiče věnovali čas rekognoskaci "terénu" a důkladnému zkoumání jejich vlastního problému + jeho příčin Vlastně nechápu, proč tohle není taky běžnou součástí učebnic jazyků. Vždyť se to dá naučit. |
Lassiesevrací | 134328 |
22.2.2020 10:03:58
Yuki, dceři je skoro 14, rovnátka se teprve budou dávat, až se zařadí sedmičky. V péči ortodoncisty je ale už od 1. nebo 2. třídy a jsem si jistá, že rtg měla dělány průběžně. Takže kdyby byla špatně čelist, nebo něco zásadního, ortodoncista (nebo i zubař) už by si všiml. Naposledy měla OPG rentgen i CT, to bylo vloni....
Pošleš mi, prosím, nějaké info o tom táboru? Syn má tedy i specifika zdravotní, nejspíš by nemluvil, ale bez dozoru ani nejedl a nepil, navím. Ale zajímá mě to... |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
22.2.2020 9:53:09
pokud má rovnátka první měsíc, tak se ještě nemohlo nic změnit, ale když popisuje, jak funguje jinak, bude to i o psychice
mimochodem, Termixi, jak to má tvůj syn s kamarády a spolužáky, oni ti nadaní a matematici zvlášť jsou prostě divní, a okolí jim většinou moc nepomáhá, proto třeba u nás pomohl ten tábor, našel si tam spoustu kamarádů a vlastně i budoucích spolužáků, protože míří na stejný vš |
Lassiesevrací | 134328 |
22.2.2020 9:45:10
Logoped by si měl všimnout více věcí a někdy mu může něco zásadního uniknout.
Ale i to postavení čelistí a zubů - to by si zase všiml ortodoncista, protože předpokládám, že syn Termix musel mít kvůli rovnátkům dělané rentgeny.... |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
22.2.2020 9:41:07
on má obrovskou výhodu ve fakt vysoké inteligenci, takže dokáže přemýšlet fakt o čemkoliv, takže si poradil 😁
logopedka prý o mých drahoušcích mluvila i na nějakým kongresu, a konkrétně o tomto synovi jako o případu, který za svých 40 který praxe viděla jenom jednou 😁😁 |
K_at | 121378 |
22.2.2020 9:38:06
Vetře, víš, že máš pravdu? Taky se mi už vlastně stalo, že se dítě vrátilo od logopeda s nějakým výsledkem, nad kterým jsem valila oči. Já teda spíš valím oči u některých rodičů.... A docela nezávidím budoucím některým prvnackum tu srážku s realitou.
|
K_at | 121378 |
22.2.2020 9:35:33
Yuki, to je veselý...... 😭
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
22.2.2020 9:30:55
kat, taky jsem to chtěla napsat, to v by si logoped všiml, u nás taky syn neslyší, nebo spíš neslyšel, totiž nechápal, co má slyšet, až pochopil, jak vyslovit tvrdou a měkkou souhlásku, uvědomil si, co dělá při mluvení, z toho zavnímal ten zvuk a teprve pak pochopil, že je to jiný, prostě to prohnal přes mozek, zanalyzoval a pak teprve začal používat
|
Okolík | 129526 |
22.2.2020 9:27:18
V popsaném případě bych se obrátila na logopedickou kliniku v Žitné ulici v Praze 2. Poskytují tam komplexní péči, včetně foniatrie.
Oni jsou logopedi a "logopedi", nevím kam chodíte, některé logopedky ani nepoznají závažnější problém.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.