| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Alergie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6285  [Dalších 6245 >>]
danca55 60794
4.1.2023 16:48:25
Tak můžu vás nechat při představách, že teď půjdu a budu divoce nakupovat psy, které pak umístím do útulků.... když zjistím, že to není ten pravý.
Zatím pro žádného psa nejedu, zjišťuju možnosti a nejen tady vidím, že lidí, kteří se zbavili alergie je méně, než těch druhých... A pro mě překvapivě je hodně těch, kterým se alergie rozvinula v pozdějším věku. (Moc jsem se o to do teď nezajímala, měli jsme jiné choroby).
Ale jestli máte odkazy na volné nelínající pejsky v útulcích, kteří mají PP a zná se přesně jejich historie (že třeba je tam někdo dal ze zdrav.důvodů - alergie, stáří,...), tak sem s nimi. Ráda nastuduju. Aspoň budu mít přehled. Psi malých plamen s PP stojí 20 - 35 000 a předpokládám, že je původní majitelé necpou do útulků, ale spíš hledají po rodině, přes původní chovatelskou stanici,.... a rve jim to srdce, když to tak dopadne. Ale původní plán to teda asi není.
77kraska 132593
4.1.2023 10:44:12
Mariko, presne tak, uz o tom dva dny premyslim, co zakladatelka s pejskem udela v pripade propuknuti alergie....predpokladam, ze psa odlozi do utulku :-(

sleduju stranky par utulku a rve mi to srdce, ne ze by tam o psy bylo spatne postarano, ale pes potrebuje sveho pana, nechce byt zavreny vetsinu dne v kotci nebo kleci jako vezen

my jsme prisli ke kocce odlozene u popelnic, vzali jsme si ji, o zadnych alergiich jsme netusili, ale u partnera se objevila alergie na kocky :-(....nastalo velke zvazovani, komu kocku dame, proverovani, v jakych bude zit podminkach...nakonec zije v luxusnich podminkach na vesnici, u peclivych a hodnych majitelu, v novostavbe
Marika Letní 140743
4.1.2023 9:10:40
Dančo ptám se znovu - co budeš dělat, až si pes u vás zvykne a ty budeš mít po měsíci nebo dvou nezvladatelnou alergii? Jaké řešení plánuješ?
danca55 60794
4.1.2023 8:07:13
Ale já jsem očekávala nemoci staří. Něco jako píchání v kříži, pakostnici nebo souchotě. Ale alergii na kočky, se kterými jsem trávila mládí, tak to ne ~:-D.
danca55 60794
4.1.2023 8:01:12
Díky za zkušenost.
Blanče 42184
3.1.2023 22:22:55
Dančo na ty testy bych stejně šla, názor alergoložky mi přijde zvláštní a pro mne je to první rozumný krok. Pokud vám alergie vyjde výrazná, je to jasný. Jinak bych zvažovala jiného mazla (a nechala se otestovat). Paradoxně dost lidí, kteří jsou alergičtí na psa a kočky zvládnou činčilu nebo potkana. Pak je možnost plazů, želvy. Možnost, že si na alergen "zvyknete" pokud se alergie objevila ve vyšším věku - mám zkušenost, že se spíše stupňuje, než že by ustoupila, to se děje spíš u dětí, zvlášť v pubertě.
Salamajka 156972
3.1.2023 19:38:17
To by mě ani ve snu nenapadlo, že po 40 může být taková alergie. 😂😂😂 No vítej v klubu. Já mám k 50 jako dáreček bezlepkovou dietu 😂😂😂. Jinak čiči máme doma manžel údajně alergik na vše zvládne, synator se s ní moc nemucka tak v pohodě a já teda musím dát pozor, aby po mě netafla drápky protože pak mám otoky po těch ,, drapancich,, jen si prosím nepředstavuje, že mě drape do krve. To ne. Já ji občas zlobím a ona se ožene a já včas neuhnu tak místo toho, abych měla pidi šramek tak mi to oteče a naskočí rudá housenka. Stačí umýt vodou mýdlem a trochu desinfekce. Co mě se týče já bych byla opatrná nikdy nevíš jak moc se alergie rozjede.
Jana + 3 rošťáci 62541
3.1.2023 15:29:38
To nevím, já vyrůstala se psem, kočkami. Měli jsme králíky, slepice, sušili seno... Mám alergii na seno, pyly, zvířata, peří... Hodně psů mi vadí na "první pohled", hodně skoro vůbec, ale po delší době se alergie ozývá, musím zdvojnásobit dávky léků na alergii a pak trvá pár dnů, než jsem úplně fit. Takže bych neřekla, že když např u tchýně jsem půl dne se psem a v pohodě, že budu v pohodě stále se psem v bytě....
danca55 60794
3.1.2023 15:25:03
Na alergologii jsem to konzultovala jen telefonicky. MUDr řekla, že testy nebudou směrodatné. Že je skoro lepší to zkusit kontakt s tím zvířetem. Možná má více zkušenosti s pacienty, kdy z laboratoře vyjde něco a praxe je jiná…
danca55 60794
3.1.2023 15:18:38
Že …. Králíky, psy, roztoče ~:-D
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6285  [Dalších 6245 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.