| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1166  [Dalších 1026 >>]
Oloušenek 78734
28.11.2008 14:36:28
Ahojky, to víš že se můžeš přidat, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic. ~t~ My jsme ze Šternberka, mám dvě děti, Tomáška ( 1,5 roku ) a Elišku ( 6 let ). Holky, velice vás zdravím. Eliška má mononukleózu, játra má zvětšené o 3. prsty a slinivku o jeden. ~n~ Máte s tím některá zkušenosti ???? Dostala antibiotika, přísnou dietu a karanténu. Chtěla nás dát do nemocnice, ale přemluvila jsem jí, protože nemáme hlídání pro Tomáška a Eliška by se tam uplakala kdybych tam s ní nebyla. V pondělí máme jít znovu na veškeré odběry. Ach jo, pořád něco. ~;(( Nemůže být chvíli klid. Jenom se dostala z laringitidy, tak zase tady to. Tak se držte aspoň vy a užijte si nadcházejícího adventu ve zdraví.~x~
ELLa a Matyášek 40322
26.11.2008 13:47:24
Ahoj, taky mám Matyáška, ale tříletého.-))
Klidně se přidej, aspon nás tu bude více..I když tady to není moc živé...spíš občas.-)))
Monika a Matýsek
  • 
25.11.2008 20:28:37
Ahoj, jsem maminka devítiměsíčního chlapečka Matyáška, je mi 29, bydlím na Sovinci (už skoro dva roky). Jsem původně z Olomouce. Před mateřskou jsem pracovala v Rýmařově. Ráda bych se k Vám připojila a třeba tady našla novou kamarádku i k osobnímu kontaktu. Já totiž na Sovinci mám možnost jen vytáčeného a tudíž i pomalého internetu, takže si spíš jen vyřídím mailovou poštu. Ráda i někam dojedu, případně naopak můžu poskytnout zázemí na Sovinci. Těším se na nové lidi.
ELLa a Matyášek 40322
25.11.2008 17:27:02
Jiři mě by to ani nevadilo, ale vš co ono třeba někdy bude potřeba dvakrát po sobě na 5 hodin....pak třeba nárazovka když to blbě vyjde s chlapovýma směnama, tak třeba i 3 krát do týdne vyzvednou malého ze školky a být s ním 2 hodiny ale nebývá to každý týden..to jen když se mi sejde odpolední a on v tom týdnu bude celé 4 dny v práci a to bude málokdy....
No uvidíme můžem to zkusit...záleží na tobě jestli by se ti chtělo jezdit tak daleko a taky jde o peníze, něco vyděláš a zas na druhou stranu projedeš~d~
jiřka a adelka 898
25.11.2008 14:45:06
Ell.Když tak s hlídáním můžeš se obrátit na mě.Jsem sice zruky,ale když to nebude vadit tobě.
enny 7768
25.11.2008 10:26:27
Ahojky, neporadíte mi některá? Docela dost (hodně:) šiju na šicím stroji.. žádný problém nemám (ťukám:), ale dřív jsem ho pravidelně nechávala prohlédnout od jednoho starého pána.. měl pravidelné zákaznice, jezdil až z Jeseníku, vždycky zavolal, že bude ten a ten den ve městě/na vesnici.. a provedl údržbu.. teď před vánocema doufám, že ještě stroj vydrží, ale ráda bych ho nechala zkontrolovat (zaslouží si to:).. ale nechce se mi ho dávat z domu.. nevíte o někom?
ELLa a Matyášek 40322
24.11.2008 17:28:59
Ahoj holky:-))
Zdravím po dlouhé době....
Jiři, věříš, že mi byli v Rybičce naposled s Váma?
Pak jsme byli u našich na jihu a pak byla Mates 14 dní nemocný a ted byl svátek...takže jsme tam taky dlouhooo nebyli....
Matyáš jde zítra poprvé do školky~;)..Tak jsem zvědavá, jak to zvládne...
Já jsem si našla práci v Albertu, jako prodavačka, no je to bída.....ale nic jinýho jsem nedokázala zatím najít.....Tak chci malého nechat ve školce 4hodiny abych měla k tomu aspon těch 3600 nebo kolik to je, no a tak sháním už nějakou paní na pár hodin do měsíce na hlídání...tak to ted máme trochu složitý~q~, před vánocema, ale snad se to nějak vyvine v dobré~b~

A co vy , jak se máte???

Ty nemoci to je děs, tak přeji všem brzké uzdravení~x~
jiřka a adelka 898
24.11.2008 10:07:40
Ell.Konečně po nemoci jsme chtěly do Rybičky a zase nic.Adél musí ležet a já k ní nemám hlídání.Tak máme smůlu~n~
jiřka a adelka 898
24.11.2008 10:06:03
Olinko.J á jsem na tom podobně.Lenča je od úterka v nemocnici(nic jí není).Adélka od pátku horečkuje.Dnes jdem k Mudr. jelikož 3 noci řve,že jí bolí bříško.Přes den to jde.Tak sní ležím v postely.~d~
Oloušenek 78734
19.11.2008 21:47:03
Jiřinko ahoj. Eliška má Laringitidu, dnes večer měla zase 39* horečky. Dostali jsme čípky RECTODELTS na otok krku a antibiotika. Moc mě to mrzí, vždycky se to pokazí kdy nemá.~n~ Ale není všem dnům konec, jak bude zdravá, ozvu se. Doufám že aspoň vy jste zdraví a v pohodě. Já spím v noci tak na půl oka, pořád ji hlídám aby se nezačala náhodou dusit. V pátek máme na fakultě přednášky, ale nepojedu, nechám si to poslat, protože mám strach nechat ji s mojí mamčou doma. Co kdyby náhodou něco. Tominkovi ~p~ lezou všechny čtyři špičáky, neví co by si do té pusinky strčil.~d~

Tak se všichni opatrujte a buďte aspoň vy zdraví.~x~

Ola.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1166  [Dalších 1026 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.