| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1166  [Dalších 1016 >>]
jiřka a adelka 898
18.11.2008 17:28:09
Jo jo.A co zejtra dopoledne.Já mám čas až do dvou.
Oloušenek 78734
18.11.2008 12:15:14
Jiřinko, budu ráda když se ozveš, chtělo by to kafčo, už jsme se dlouho neviděly !!!!!;)
jiřka a adelka 898
17.11.2008 21:51:19
Ahojky.
Tak u nás konečně zdravíčko funguje.Tak vás moc pozdravuju a brnknu.
Oloušenek 78734
12.11.2008 13:35:43
Ahojky holky. Všechny vás po dlouhé době zdravím. Tak co,už se připravujete na Vánoce??? My už máme nakoupené dárky, museli jsme hned po tom co dostal manžel 13. plat, než se to rozhází. Takže aspoň něco už máme z krku. Eliška chodí do logopedické třídy, denně nosí úkoly. Tomáškovi lezou zoubky, takže má zvýšené teploty a sem tam i průjem. Mě už škola začala, takže musím zase psát seminárky, a v prosinci už mě čekají první zkoušky. A státnice se blíží neuvěřitelně rychle. Tak se mějte moc a moc krásně. Ola s rodinkou.
Já0800 22869
9.11.2008 18:19:39
Jiři,tak Lenka je taky hezký~j~:-)
jiřka a adelka 898
8.11.2008 22:09:22
Magdi.
Souhlasím.Adélku já chtěla už před 15 lety u té druhé.Akorát otec dítěte chtěl Lenku.Tak mám Adél asponˇ jako benjamínka po velké době.
Já0800 22869
8.11.2008 13:55:11
Magdííí ahoooj:-),

já bych jméno určo neměnila,ničemu to nevadí,že je Adélka i v okolí a navíc když se vám to jméno líbí,tak co řešit a vymýšlet?Navíc ti Adélku můžu doporučit:-D,mě se také jiné nelíbilo~j~.
Budete mít krásný vánoční dáreček:-)~s~,doufám že mi pošleš aspoň fotečku:-).
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
7.11.2008 15:34:40
No a Leni to nejdůležitější ti stejně nenapíšu že...
mimísek je velká záhada..od začátku nám prostě nechce ukázat co je....takže bude velké mega překvápko..nikdo nám nevěří že nevíme....ale mi fakt nevíme...navíc stále řešíme jména...se na nich dohodneme asi až v porodce...a to bůh ví jestli...
Kluk je jasnej Tomášek...toho jsem chtěla už u Zbyńdulku ale ta holka.....já chtěla Adélku teď se tu jedněm narodila tak váháme měnit??? nebo nechat....a vymýšlet něco jiného????
no fakt hrůza..na ty holčičky nám ty jména nějak nejdou..na kluka jich mám v záloze dalších 5...ale to holčičí nejsme schopni vybrat žádný....tak doufám že se už konečně na něčem shodneme....se upínám k příštímu týdnu že bych už mohla rodit..zbyňda šel taky před termínem tak uvidíme jak se bnude chtít tomuto mimísku ven,....
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
7.11.2008 15:30:47
Ahojky ahojky..stále 2v1 ale už to mám za pár...miminko zlobí..Zbyňda ještě víc...takže si to fakt moc užívám....a na net moc času nezbývá...no ale já si ho jako správný závislák stejně najdu..
Léňo jj učení jsem ráda že mám maturu za sebou a říkala jsem že bych se taky mohla do něčeho pustit no uvidím jestli nezůstane jen u těch plánů...
Ali kde jsi??? Já každý pátek v tesku....ale na tebe štěstí jaksi nemám????Se míjíme...ale snad se srazíme...mám na tebe dotaz..a chci ho vyřešit a pořešit do Vánoc...ve Sluníčku máte super koberec...myslím ten hrací koukala jsem k tobě na mmb do alba..líbí semi ta farma...ke jsi ji sehnala???
Tohle by snad Ježíšek ještě unes....a takynašemu traktoristovi a zemědělci by určo udělal radost....moc díky...
Já0800 22869
4.11.2008 11:11:07
Ahoj,jak se všichni máte?

Magdi,tobě se to už krátí,přijď se ukázat,už víš co čekáte za poklad?Myslím na tě:-).

Ali co ty?Se nám ta MD krátí,že?Zatím na hledánní práce nemám pomyšlení,mám tolika učení,že se z toho potentím,budu ráda až to budu mít za sebou,doufám že to zvládnu.

[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1166  [Dalších 1016 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.