| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Písničky a zpěv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 15117  [Dalších 15047 >>]
Čumča. 160024
8.10.2023 15:06:45
výhradně techno?~:-D
počkej, a co bys hrál na ten klavír, jaké skladby?

zaujalo mě to, protože doma nám stojí prima klávesy a mě to taky láká, ale na starý kolena ? ~d~
Čumča. 160024
8.10.2023 15:02:37
"Jsem fakt úplně nejšťastnější, když můžu s někým zpívat. Ve sboru, u ohně, jen tak"

fakt? až tak? no jo, každej to má prostě jinak - mě baví vyřvávat si songy Laury Pergolizzi sama v autě, kolektivně zpívat ale fakt ne~7~

Já jsem úplně nejšťastnější, když mi vykvete něco, co jsem vypěstovala ze semínka~d~

A když moje mládě udělá/řekne něco, podle čeho poznám, že je v něm něco origo a hezkýho~s~
Evelyn1968,2děti 6269
8.10.2023 14:55:27
Zasjaj, to je škoda. U vás nic takového nemáte?
Mr. Miçkey 124689
8.10.2023 14:54:53
1. Ne
2. Jo, casto
3. Ne
4. Ne, udajne jsem to umel (zpivat jsme "museli" pri hudebce pri nauce😅 hral jsem 10 let klasickou kytaru, ucitelka matku prosila, at me da na konzervator, mam prej mimo jine absolutni sluch), ale neposloucham nic, pri cem by se dalo zpivat, posloucham (a ucim se produkovat) vyhradne techno. Takze hudba jo, zpev coby forma mi akorat nic nerika. Ale premejslim, ze zacnu hrat na klavir.

Jazyky se ucim rychle, ale vyhradne poslouchanim, neumim se ucit jako ve skole/z ucebnice. Ale stacilo mi shlednout Narcos na netflixu (napul spanelsky, s titulkama) plus tejden ve spanelsku na to, abych aspon zhruba rozumel spanelum v praci~:-D
Zasjaj. 54917
8.10.2023 14:52:17
Evelyn, já ti to tak závidím Moc mi to chybí.
Evelyn1968,2děti 6269
8.10.2023 14:46:13
"Jsem fakt úplně nejšťastnější, když můžu s někým zpívat. Ve sboru, u ohně, jen tak"

Je to nádhera, když to ladí, nejradši zpívám v kostele, tam se to krásně nese.
Zasjaj. 54917
8.10.2023 14:43:13
1. Zpíváte (nebo zpívali jste, když byly děti malé) svým dětem?
Ano
2. Zpívá nebo zpívalo se někdy u vás doma společně (jak v původní rodině, tak nynější)?
Ne
3. Zpíváte si sami pro sebe? (nemyslím teď v nějakém sboru nebo profesionálně, ale doma jen tak)
Ano Dřív jsem si zpívala vlastně furt, aspoň v duchu Pak to ňák s věkem polevilo
4. Je to, jestli si zpíváte nebo ne, ovlivněno vaším názorem, že to umíte/neumíte?
Asi jo, spíš podvědomě.
5. Pokud si myslíte, že zpívat neumíte, jak jste k tomu přesvědčení přišli?
Od dětství to všichni říkali, někdy v šesti jsem měla chodit do LŠUna nápravný zpěv. Ale byla jsem tam snad jednou. Mít čas, tak si i teď ve svém věku dám soukromé hodiny

Jsem fakt úplně nejšťastnější, když můžu s někým zpívat. Ve sboru, u ohně, jen tak
Čumča. 160024
8.10.2023 14:36:26
nebála bych se, Stáňo, jestli to v 26 vidí 22letýma očima (já třeba dozrávala pozdě), tak to je úplně v pohodě - až bude ta správná doba, tak to přijde~;)

já se třeba ještě v 25 mateřství panicky bála, v 27 bylo vyřešeno~;)
Čumča. 160024
8.10.2023 14:33:17
TaJ, to má určitě velký vliv...

ale syn má ve třídě krásné holky, jak dívky vyzrávají trošku rychleji než kluci, tak si troufnu říct, že i krásné skoro-ženské....a nic, nějak mu to zklamání v devítce leží v žaludku~d~
Čumča. 160024
8.10.2023 14:30:45
Saamajna, já nevím, táta bude chybět asi vždycky, ne? a já toho svého fakt neznám, mám jen pár kusých (a vysloveně strašidelných) informací~d~

na druhou stranu může chybět někdo, koho člověk nikdy neměl?

manžel mi myslím otce nesaturuje, je jen chlup starší a narovinu, píšu to šeptem: krapýtek vývojově pozadu v porovnání se mnou~t~ (protože se urputně soustředí na jiné průsery, než na sebe)~d~

ale jinak asi ano, kdyby nebylo manžela, nalepila bych se k nějakému vitálnějšímu šesedátníkovi ve flanelce, který by se mnou jednal zlehka otcovsky~d~

[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 15117  [Dalších 15047 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.