Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zasjaj. | 54917 |
8.10.2023 16:07:10
Evelyn, urcite. jenze ten pocit, ze to voru, je natolik stresujici pro mne a blby vuci ostatnim, ze to nepodstoupim. Potrebovala bych neco, kde je to jedno, ale to je takovy protimluv, jedno, jestli to ladi
|
Mr. Miçkey | 124689 |
8.10.2023 16:03:45
Tohle se vic blizi tomu, co bezne posloucham
https://youtu.be/fqgZmA0Z7Bw?si=meS9nVg1M9zN8RBA Nebo tohle https://youtu.be/qUrUZinmSuk?si=6IVhVVXIqgUN7TLV Nebo tohle https://youtu.be/SLcQxB2_-JE?si=mOqDO5EXf34_8e4Y A to je pokazdy neco jinyho. A to je jen neco nalo z toho, co posloucham, spoustu techna nemuzu ani slyset (dubstep! trance etc), toho, co neposloucham je asi vic nez toho, co mam rad, techno je nekonecne promenlivy a diky tomu, ze si dnes kazdej muze koupit relativne levne DJ controller (tusim kolem 150 stoji ten nejobycejnejsi, na kterym bezi beznej dj software) a pocitac ma doma kazdej ma kazdej moznost produkovat vlastni hudbu. Kez bych meö ty moznosti pred 25 lety... |
babi_ | 48341 |
8.10.2023 16:01:57
1. Zpíváte (nebo zpívali jste, když byly děti malé) svým dětem?
Miminkům (jak svým dětem tak vnučkám) ano, na uspání velmi jednoduché a jednotvárné popěvky. Starším dětem nezpívám - našim zpíval MM, vnučkám zpívá syn. 2. Zpívá nebo zpívalo se někdy u vás doma společně (jak v původní rodině, tak nynější)? V původní rodině jen výjimečně na vodě, v mojí ano - hlavně MM se synem, dcera a já jsme jen trochu přizvukovaly. Celá rodina jsme zpívali všichni z plna hrdla v partě s kytarou. 3. Zpíváte si sami pro sebe? (nemyslím teď v nějakém sboru nebo profesionálně, ale doma jen tak) Ano. Spíš tedy venku nebo v autě, než vyloženě doma, ale i tam někdy. 4. Je to, jestli si zpíváte nebo ne, ovlivněno vaším názorem, že to umíte/neumíte? Sama si zpívám bez ohledu na názor, straším dětem nezpívám s ohledem na názor, že to neumím dokonale. V partě s kytarou zpívám s ohledem na názor. 5. Pokud si myslíte, že zpívat neumíte, jak jste k tomu přesvědčení přišli? Myslím, že trochu (něco, v nějakých tóninách) zpívat umím, ale dost taky neumím, a to je realita, kterou slyším, plus mi to bylo sdělováno v dětství ve sboru - byla jsem dobrá (tak akorát) pro držení druhého hlasu |
Mr. Miçkey | 124689 |
8.10.2023 15:50:58
Tak techno ma mnoho tvari, mas i pomerne melodicky jako toto, to, co posloucham prevazne ja, je vetsinou rychlejsi a ma vic bas 140 bmp uz me vetsinou nudi, vetsinou jsem nekde kolem 160
|
Mr. Miçkey | 124689 |
8.10.2023 15:48:43
Hele strelba mi jde taky (akorat teda ne z luku, ale mel jsem pred lety zbrojak... udelal jsem ho na plnej pocet bodu hned po dosazeni vekove hranice) a leta jsem delal bojovy sporty a puvodne chtel k zasahovce, tak treba jsem treba nakej reinkarnovanej slechtic
|
Čumča. | 160024 |
8.10.2023 15:43:41
Mickey, jak to, že máš chuť výhradně na takovou "energetickou smršť" (myslím techno) a nikdy ne na jiný typ hudby?
|
Čumča. | 160024 |
8.10.2023 15:38:17
Mickey, je to takové šlechtické nadání - hudební nástroje, kreslení (kdysi když šlechtična neuměla akvarely, byla břídil), několik cizích jazyků (kvůli sňatkové politice - zásnuby na západ, nakonec sňatek na východ, jazykově připraveni na všechny světové variace) - ale se zrušením aristokratických výhod z toho bylo houby
Hlavně ty aristokratky byly fakt v pytli, aristokrati měli univerzitní vzdělání a spoustu možností atd, celkový přehled, aristokratky navíc dávaly etiketu, zpěv, starost o dostihové koně a vyšívání - ale víc fakt ani prd |
Mr. Miçkey | 124689 |
8.10.2023 15:26:39
Klavir neni jezdeni na kole, to muzes i se starejma kolenama
A tak muzu hrat treba Bohemian Rhapsody No, a ja muzu z klasiky udelat neco takovyho https://youtu.be/R5UUBTrnRRA?si=eFmrJ3H8OV83xQ1j (Akorat tohle na muj vkus jeste moc edm a malo techno^^) |
kysnutá knedla | 99495 |
8.10.2023 15:19:02
1. To som si dovolila len kým boli deti nemluvniatka.
2. Pochádzam z rodiny rodičov - folklóristov. Celé detstvo som si myslela, že neviem spievať (dodnes neviem, aká bola pravda 😆). Nejak okolo (po) puberte som začala mať pocit, že už mi to v kostole ide - ako ostatným tetám. A odkedy pracujem v mš, moje spevácke obavy zmizli úplne. Pri nacvičovaní besídek ma chvália aj kritické kolegyne 😆 3. Doma si spievam vždy keď som sama. Ľudovky i moderné. V ČR si hromadný spev neužijem. Občas v kostole - ak mi sadne pesnička. Na Slovensku sa oslavy bez spevu väčšinou nezaobídu, a ak sa k tomu ešte pridá ťahacia harmonika, tak je to dokonalá radosť. |
Mr. Miçkey | 124689 |
8.10.2023 15:13:36
Jinak doma jsme muzikalne a vytvarne nadany komplet vsichni bez vyjimky (resp. jedina vyjimka ke segra ve vytvarnym nadani, jedina neumi moc dobre kreslit resp. ji to nebavi), asi vzacna shoda genu.. matka hrala na klavir, fletnu a zpivala, segra na harmoniku, sama se naucila na klavir, zpivala, ja umim na fletnu, kytaru, segra me naucila na harmoniku, sam jsem se zacal ucit na klavir (bohuzel zatim nebyl cas se tomu vic venovat), nejstarsi syn se sam naucil na klavir jen podle sluchu a youtube, neumi zadny noty, prej je nepotrebuje mladsi hraje na kytaru, dcera pd osmi let tvrdi, ze bude techno dj Umenim se z casti zivila matka, uplne strejda (akademicky malir), deda byl architekt, zbytek akorat umi malovat/kreslit, vsichni jsme jako decka chodily na vytvarku a vyhravaly vselijaky souteze.
Ale v beznym zivote je nam to vsechno uplne k hovnu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.