Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jana mala |
• |
14.1.2011 16:31:25
s pronatalem mám jen ty nejhorší skušenosti , a když jsem změnila klinyku a chtěla jsem kopie svých vyšetření , nastal problém i když podle zákona na kopie o svém zdravotním stavu právo mám. Chtějí to za poplatek 250,- za mě a 250,- za manžela.
Pak si to vyžádala má nová lékařka bezplatně no poslali jenom polovinu mých výsledků a manželových žádné. Oni ho totiž evidují jako samostatnou oplodňovací jednotku (chtěli ho oplodnit bez mého vědomi) |
Eva |
• |
6.11.2010 11:08:28
Dobrý den,
ja jsem asi tři měsíce Pronatal navštěvovala a nebyla jsem spokojena vůbec. Při každé návštěvě jsem byla u jiného doktora a ani jeden nevěděl nic. Byla jsem dosti rozčarovaná, manžel tam musel taky a nic mu neřekli. Takže jakoby začali vyšetřovat cyklus a tak jsem tam byla asi třikrát po sobě v krátke době. Naposled jsem se dostala k pánu doktorovi Vobořilovi myslím, že se tak jmenoval, ale to nejde zapomenout, protože jeho jméno vystihuje jeho chování. Celou dobu návštěvy se na nás koukal přes prsty a říkal, protože jsme nadváhovy oba s manželem, tak nám říkal co by jsme asi chtěli, že stejně brzo zemřeme a pod. Byla jsem z toho úplně hotová a vůbec jsem se už nechtěla vrátit k myšlence mít dítě za pomoci odborníku. Takže sme milej Pronatal záhy opustili a ted už rok navštěvuji Gest a je to nesrovnatelné. Doktoři i sestry jsou hrozně milí jsou tam opravdu pro to, že Vám chtějí pomoct. Takže Pronatal nikdy jenom v případě, že by jste chtěli potrat anebo IVF pro zahraničného klienta, když jde o prachy tak i takovej pán doktor Vobořil obrátí. podle mého je to továrna na prachy a nic jiného. Doufám, že když se rozhodnete pro ně nic podobného se Vám nestane. Hodně štěstí s pozdravem Eva |
MyškaLL | 72634 |
4.5.2010 21:32:21
Díky
|
Ilca a kluci 6/06 | 31091 |
4.5.2010 21:26:41
Tak jo a dobře pořiď, myslím tak celkově
|
MyškaLL | 72634 |
4.5.2010 21:23:41
Tak tam teda zkusím napsat. Díky za rady
|
4.5.2010 21:21:00
Jak píše Mišáček, jsou hrozně ochotní, poradí po mailu.
|
4.5.2010 21:19:58
To je taky možnost, ale tam potřebuješ doporučení.
|
Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
4.5.2010 21:19:11
Luci já tam nechodila kvůli IUI, nebo IVF. Já řešila alergii astma a ekzem, všechno neskutečně rozjeté. Dusila jsem se kašlem skoro pořád, ekzem jsem měla neskutečně rozpraskaný a skoro pořád zhnisaný, denně i 3 balíky kapesníků, kapky do očí a nosu jen frčeli během týdne... Po roce u něj a po chození na injekce co mi nechal namíchat jsem už na jaře byla byla prakticky bez ekzemu, astma se zlepšilo natolik, že jsem mohla rapidně snížit dávky léků a alergie byla taková, že jsem spotřebovala balík kapesníků na týden. Dva roky po tom jsem mohla úplně vysadit všechny léky a vrhnout se do těhotnění... Ovšem já s tím problém nemám... Spíš mám problém mít těhu bez problémů... Klidně mu napiš mail, je na jejich stránkách. On je velice ochotný a vstřícný. Všechno vysvětlí a poradí.
|
4.5.2010 21:18:58
V Podolí na první schůzce, ale vše Ti řeknou v té Havelské, snad je to pořád stejné.
Ničeho se neboj |
MyškaLL | 72634 |
4.5.2010 21:18:03
TAk ted nevím, jestli se teda rovnou neobědnat spíš do Podolí :-( a jsem tam kde jsem byla...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.