| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Imunologie a otěhotnění

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 827  [Dalších 747 >>]
Tinna 12153
18.8.2009 18:15:22
Nevím, kdy a zda vůbec se běžně v CARech doporučuje imunologický vyšetření, ale řekla bych, že až po několikátém neúspěšném IVF. Nám to v ISCARE před lety vůbec nedoporučili, taky jsme se objednávali sami po 2.nepodařeném cyklu.

U Apolináře v CAR spolupracují s imunoložkou, která dle odběru krve určí, jak to s protilátkami vypadá. Je teda fakt, že to vyšetření není zdaleka tak podrobné jako v Podolí… Jestli chceš, do Podolí se „pro jistotu a klid v duši“ objednej; co si pamatuju, byly tam vždy hodně dlouhé objednací lhůty…
Můj dojem z CAR u Apol.byl ten, že tam na výsledky imunologie z Podolí moc ohledy nebrali, zdálo se mi, že to pro ně byl takový možná zbytečně moc přeceňovaný „trend doby“…

Přeju hodně štěstí na cestě za mimi!
Veru + Maxa 09/10 + Berý 06/12 72852
18.8.2009 17:43:35
Kdy se běžně v CARu přistupuje k imunologickému vyšetření?

Chodím k Apolináři, příčina neplodnosti nezjištěna, ale o imunologii se zatím nezmiňovali.
Můžu se třeba do Podolí objednat sama na vlastní pěst?

Dík za odpovědi!
katka
  • 
4.8.2009 10:16:30
ahoj nevim ale asi to do teto rubrik nepatri ale ja nevim do ktere jen se chci zeptat zda nektera zvas ma skusenosti s tehotensky testem ja mam podvazane vejcovody 25.7. jsem mela mit menstruaci ale nodostala brico me bolelo jako kdyz to mama dostat 4 dny a ted mam napeti v prsou tehotensky test ukazal ze nejsem tehotna vsude pisi jak je spolehlivi ale uz jsem slysela i jiny nazor co si myslite vy dekuji katka
zikii
  • 
21.5.2009 10:58:41
S Pronatalem mám nejlepší zkušenosti,nelze srovnat například s klinikou FN v Hradci Králové.V pá jsem podstoupila umělé oplodnění, tak že čekáme na výsledek...Jsou tam všichni velice hodní, milí.Brali mě vždy na čas, když jsem přijela dříve - jsem z HK, tak pokud bylo volno, vzali mě ihned.Osobně mám zkušenosti s MUDr.Vobořilem a MUDr. Lazarovskou. Vše jde rychle bez čekání,každý zákrok pečlivě vysvětlí, trpělivě naslouchají dotazům. Embryoložky usměvavé, pozitivní to samé anesteziologové. Jezdím tam ráda - SPOKOJENOST!
Petromila..1 65855
8.4.2009 17:25:09
Chamber,za inseminaci se nic neplatí,je hrazená pojišťovnou.Držím palce.
Chamber 93851
16.3.2009 17:34:43
AHoj Holky,
mám dotaz. Máte někdo představu, kolik stojí inseminace? Já ty zkratky neznám, začínáme. Díky
aggie 90666
12.3.2009 17:59:41
myslim, ze se nemusis moc bat...manzel mel pred par lety jeste horsi vysledky /oligoastenospermie/ a otehotnela jsem dvakrat .../ze to spatne dopadlo je jina vec-problem je u me/... jinak zijeme ted u more a manzel miluje ryby a morske plody a spermiogram ma ted v poradku~;)....
Beebie+Honzík 09/07+Luci 06/10 59429
12.3.2009 17:14:43
Tak zase podle mně záleží, z jakého důvodu jste si ten spermiogram dělali-zřejmě předcházelo nějaké neúspěšné snažení? a kolik Vám je let, pokud nad 30 a snažíte se víc než rok, tak bych se IUI (inseminaci) nebránila...proč se zbytečně stresovat dalším čekáním... problém přirozeně otěhotnět mohou mít i páry s naprosto normálním spermiogramem i ostatními výsledky (viz my :-))
Edvi+1+1 46083
12.3.2009 15:20:40
Lusliku díky, já ti napsala i na prosinec. :-)
luslik+Niki07/07+ Terí04/10 16719
12.3.2009 15:08:52
Ještě jsem tam chtěla dopsat, že v CAR by s touhle diagnózou asi navrhli inseminaci. Tam se to sperma pročistí a použije se "koncentrát" těch dobrých spermijek, takže se tím ten spermiogram jakoby vylepší (prostě špatné odpadnou, zbyde sice menší objem než původně, ale kvalitnější).
Ale není třeba se tím spermiogramem nějak zvlášť stresovat. Šance na těhotnění i doma podle mě jsou.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 827  [Dalších 747 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.