Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
byvala radka | 154149 |
26.5.2022 23:01:05
oni sem ovšem necestují jen tak, oni sem jedou "jako uprchlíci" a očekávají, že se tu o ně bude někdo starat a dávat jim prachy
|
Velšice | 92803 |
26.5.2022 6:33:34
"Nas" ukrajinsky klucina prijel pouze s jednou mikinou, jednim trikem, jednema kalhotama...v batuzku mel notas, nabijecku a hrnecek. Ani uz nestihl videt mamu. Z internatu rovnou do ukrytu v metru, po trech tydnech v ukrytu sam do CR. Kdyby mel iPhona, utikal by s nim, kdyby mel nejnovejsi mercedes a mel moznost ho vzit s sebou, tak by ho tam asi taky nenechal..
|
TaJ | 81121 |
24.5.2022 20:12:44
Vrrtaku, tak to muselo být super, akorát něco podobného, jenže s vlakem, jsem nikde zatím neviděla... Ale tak aspoň si třeba vyzkoušel simulátor reálné lokomotivy, který mají v Třebové právě pro účely výcviku strojvedoucích, bylo to v rámci nějakého Dne železnice, byli tam tehdy s manželem. Jinak on se díky kroužku taky dostane často někam, kam veřejnost normálně přístup nemá, ale řídit lokomotivu je holt nikdo nenechá
|
TaJ | 81121 |
24.5.2022 11:57:57
Vrrtaku, jinak, jo, když ho někdy občas někdo pustí kouknout do kabiny, tak je taky v sedmým nebi, ale nastartovat ho tedy zatím nenechal nikdo, to chápu...ale jednou ho nechal jeden řidič tramvaje popojet z konečné stanice na tu smyčku, kde čekal potom až pojede znovu, to byla myslím nějaká ta vánoční tramvaj zrovna
|
TaJ | 81121 |
24.5.2022 11:54:56
Vrrtaku, ale jo, to my jsme párkrát taky něčím takhle jeli...ale mockrát ne, spíš když se to tak nějak naskytlo náhodou...třeba naposled jsme jeli parním vlakem ještě před pandemií, tenkrát jsme byli se synem na pár dní v létě v Třebové a tam vždycky jezdí pára někam do Hanušovic tuším a pak zase zpátky...syn si ji chtěl natočit v Ústí nad Orlicí, kde navíc měla přepřahat na druhou stranu soupravy, tak jsme na ni čekali v Ústí a když přepřáhla, tak jsme si řekli, že se s ní svezeme zpátky do Třebové, byla to její poslední jízda ten den...bylo asi sedm večer, léto, svítilo sluníčko, ale už takové to sklánějící se, do toho ta pára, měli jsme vystrčené hlavy z okýnka, abychom viděli na lokomotivu, oči i vlasy jsem měla plné sazí, sandály taky, ale byla to paráda, mašinka houkala, lidi kolem mávali...no a jako bonus už ani nepřišla průvodčí, takže jsme jeli zadarmo, už tam bylo jen pár lidí před konečnou...no a v Třebové si zase natáčel odpojení od vagónu a odjezd do výtopny. To byla jedna z mála jízd a bylo to fajn, vzpomínám na to doteď, ale těch cca 15 minut nám stačilo a tu krajinu okolo jsme viděli už mockrát ze všech možných vlaků a v různých ročních obdobích...
|
zerat | 18305 |
24.5.2022 9:23:34
K_at taky si to neumím představit. Jediné, co vím, že bych se snažila sbalit doklady, rodné listy, spacáky, karimatky. Neumím si představit nechat tady manžela na tož rodiče a blízké.
|
zerat | 18305 |
24.5.2022 9:22:09
Yuki, já vím, že to tak je. Také jsme v Chorvatsku měli na ubytování sousedy Poláky a byl to nářez. Těch byl neustále plný barák. Byli jsme docela rádi, že po pár dnech odjeli.
|
Jerry G. | 159407 |
24.5.2022 8:58:08
Sedmo, diky.. Mozna je to asi nemistne mluvit v kontextu teto diskuse o proziti psa. Skoda, ze neumim, vlozit fotku, on je tak roztomilej..
|
77kraska | 132593 |
24.5.2022 8:51:28
Kat, ja jsem si to taky predstavovala....co bych narychlo sbalila
myslim, ze kdyz Cesi odchazeli do zahranici v roce 1968 nebo pozdeji, tak tu aspon nebyla valka, kazdy tomu mohl dat par dni nebo tydnu premysleni....ale Ukrajinci ani nahodou, tam proste zacala valka |
77kraska | 132593 |
24.5.2022 8:49:33
jerry, ja jsem tak rada, ze Vas pes prezil
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.