| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 10586  [Dalších 10406 >>]
apollo 57827
21.6.2012 11:02:15
Ahoj Dooly, obrovská gratulace~R^~R^~g~ myslím, že samochvála v tvém případě je na místě:-)~;(( Teď vidím co vše se dá zvládnout a jsem slabej odvar~t~ si pořád říkám, že už člověk nemůže víc...... a jak to vše jde.
Jak máte u vás? Tady je dneska opět dusno~8~vedro.
Dooly. 12201
20.6.2012 19:35:12
Holky,tak jsem to dala, celkova znamka ze zkousek je 3,co mi staci,hlavne ze jsem to dala..

A z prace mi volali,ze smlouva je pro me uz pripravena:-))takze uz budu ofiko zamestnana (doted to bylo jen na dobu vyuceni)

jsem na sebe pysna,ze jsem neco takoveho zvladla ve svych 34 jako matka samozivitelka,v cizi zemi a jeste za 2roky,pricemz ostatni na to maji 3,5:-))

ja vim ze samochvala smrdi,no jo no...:-))
apollo 57827
20.6.2012 13:01:01
Ahoj holky, zdravím vás u nás vedro dusno tak asi jako všude.~8~ Holky na Moravě ještě jste se neupekly?
Dooly, gratulace a zároveň na tebe myslím a držím. Jak jsi dopadla?
Kačuldo neděs~8~mladej to zkouší na všechny~;)Jak přijal novou školu? Už teď se připravuju co může přijít. Jestli bude jako já tak ..... já ani nevim.
Já jsem od minulého pátku sama v práci je pravda, že už toho mám dost. Dělám důležité věci, ale stejně toho je hodně. Těším se na víkend, pa
kaculda 17148
20.6.2012 9:03:28
Ahojky, jdu nas rozsvitit~3~.

Dooly, drzim pesti~R^~k~~;((.

Dooly. 12201
18.6.2012 22:07:28
tak dnesni ustni jsem dala,jestle zitra a pozitri praxi,prosim drzte palce!

Kacul,ty jo, ziram co nas ceka ~e~a bojim,bojim~;)
kaculda 17148
18.6.2012 19:24:14
Ahojky, nakukuji;),

Dooly, budu na tebe myslet a uz ted Ti drzim palce~R^~R^~R^~;((.

Ja nejak zase nestiham, jako vzdy~t~, prvni pracovni den za mnou a padam na hubu~t~. Mame docela problemy s V., zacina se projevovat puberta~8~~a~. Vcera pretekla posledni kapka, a my ho prihlasili do nove skolu, tam kde se budeme stehovat. Vedel to, predem jsme to snim domluvili, ze jeste neco bude ve skole, i kdyby malickost a bez toho, aby jsme mu to rekli, ho tam prihlasime...a vcera to bylo. Ten kluk blokuje vsechno~l~, nemini se s nikym bavit, nic...a ve skole pro zmenu, kdyz otevre hubu, tak je drzej. V patek byli na vylete na statku, ucitelka rekla, ze kluci muzou jit napred a oni sli...ale vzdalili se 3 kilometry~e~. Dostal 80X napsat rozvite souveti, ze se nebude vzdalovat atd.....pres vikend...v nedeli ve 20.30 ho napadlo, ze se nam prizna, ze to ma psat~q~. Kdyby nebylo chvilku pred spanim, tak ho snad ubiju, jak jsem zurila.~q~ Tolik od nas~d~.

Mejte se a uzivejte si malych a hodnych deticek~y~, bude hur~t~
Dooly. 12201
18.6.2012 7:08:33
ahoj kocky,

zdravim vas po vikendu

Apollo,sorry,zapomela jsem ze mam hodit fotky sem

napravim..ale ne ted..

dneska mam ustni zkousku a ztira a pozitri prakticke,holky,drzte mi prosim palce!
apollo 57827
15.6.2012 13:44:43
Ahoj Aklari, přeju všem pěkný slunečný víkend,
nevěřila bych, že se králík dá takhle vycvičit:-)ale jste sehraný~R^
Jak si psala o fotkách tak jsem hned koukla do deníčku a uvědomila si, že asi budou na FB~d~ale Dooly slíbila, že budou i tam tak si počkám:-)
Už jen 14 dní a bude konec školy a já se už také těším odpadne nám to ranní vstávání a příprava do školy a o. si odpočine už to potřebuje a já taky, ale já si ještě počkám dovolenou bude až v srpnu~8~
Včera mi volala tchýně jen tak co děláme a jak se máme a zmínila se, že jí nebylo dobře, že ji vezla kolegyně k lékaři a ta jí poslala dál a dostala nové prášky a zkrátka je utahaná přepracovaná. nechtěla abych to říkala J., ale já mu to řekla. Nechápu proč bych mu nemohla říct, že je jeho mámě blbě. Tak jsem jí řekla od plic, že si nemůže po práci nonstop hlídat 3 letého vnuka celý víkend dokola. Švagrová je jak na chlapu nechápu co doma dělá asi h.... kluka má věčně u mámy vyzvedává ho z jeslí bere ho sebou domu a dcera si ho vyzvedne až večer. Řekla jsem J. až najdou bábu nataženou a kluk tam bude pak ať se diví.
aklarisa 58062
15.6.2012 9:49:49
Ahojky.

Apollo, já když jsem chodívala do práce, tak bývala zavřená v kleci. Ale jak jsem byla doma, tak jsem jí pustila volně po bytě. Akorát do dětského pokojíčku má zákaz. Tam vždycky načurá do postele. Oni to prý milujou, měkoučko, teploučko a tak si to tam označí. Teď už nečurá vůbec na koberec, jen do záchůdku. Je super pozorovat, jak si hraje nebo je někde natažená a pak šupky dupky jde na záchod a pak se zas vrátí k tomu co dělala. Ale právě mě hodně pomohlo to, že jsem doma a měla jsem čas ji na to vychovat. Chce to fakt každý čuranec na koberec nebo podlahu hned řešit. Já jsem teď na to měla čas. Aspoň jsem nemusela přemýšlet nad tím, že nemám práci a co budu dělat a že nemám hlídání atak. No a jěště jsem jí pořídila ohrádku, tak má klec na spaní (říkám tomu ložnice), ohrádka (denní místnost) a když jsem doma, tak má ohrádku otevřenou. Včera jsme si hrály s balonem. Já ji ho kopala a ona koulela čumákem (no sranda s králíkem)

Sabči to ve škole jde. Ale nebaví ji to. Musím jí do učení nutit.

Dolly má moc pěkné fotky z dovolené. Jde vidět, že si to užili.
apollo 57827
10.6.2012 16:04:34
Ahoj a všem hezký víkend u nás deštivý,
Dooly, ~R^~R^to je moc dobře, že dovolená se povedla:-)Na fotky se těším a děkuji, že na mne myslíš když nechodím na FB. Plánuji Korfu určitě tam, ale jestli letos nebo až příští rok ukážou okolnosti:-) Chci v červnu a letos to bohužel nejde~d~nemám dovolenou.
~3~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 10586  [Dalších 10406 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.