| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 10586  [Dalších 10236 >>]
apollo 57827
16.2.2012 7:33:43
A jaj Kačuldo, tak tebe to tak postihlo. Ale snad už je líp. No držím palce, aby si tu zkoušku zvládla. Mát sníh? U nás je na 0. Tak se i ohřejeme:-) Dnes jsem chtěa jít do práce, ale nechce se mi ještě budeme den odpočívat. O. půjde s J. odpoledne asi do kina.
Kdy máte prázdniny? A chystáte se do Čech už jsi dlouho nepsala, že se sem chystáte.
Dooly jak jde práce nebo teď už škola? A co V.?
kaculda 17148
15.2.2012 19:53:08
Ahoj holciny;),

jdu Vas pozdravit. Vcera na me prisla strevni chripka...neco tak hroznyho jsem uz dlouho nezazila~7~. Od seti rano do 16 jsem behala kazdych 10 minut. nemela jsem doma nic, az vecer mi dovezl Dimi prasky z lekarny, dneska uz je to lepsi, ale porad jsem nejaka k.o~8~. Do toho mi volala spoluzacka, ze mame zitra a pozitri kurs prvni pomoci ( intenzivni) a jestli budu chybet, tak si ho budu muset dodelat~q~. Tak zrejme budu muset zitra jit...protoze netusim, kde bych mela vzit dva dny volna, abych si ho dodelala~e~~Rv. Uz si varim obed na zitrek...mrkev, brambory a ryzi, snad to tam preziju~5~.
apollo 57827
15.2.2012 18:46:15
Našla jsem hrníčkové
apollo 57827
15.2.2012 18:45:16
Ahoj holky, zdravím a jdu nás rozsvítit. Večer u nás začala vánice za kterou by se ani hory nemusely stydět~d~ všude lítá sníh. No už by stačilo a jaro by už mohlo přijít.
Já jsem dnes byla doma měla jsem dovolenou máme prázdniny, ale ani bruslit se nedalo v tom větru.
Nala jsem rníčkové recepty a to je něco pro mne nemusím nic vážit zamíchám dám péct tak jsem zkusila bábovku a povedla se.
A jak je u vás?
apollo 57827
12.2.2012 18:24:26
Hezký večer, prázdniny máme tento týden. Od půlky týdne si beru dovolenou. Já ani totiž nemám kde sehnat hlídání takže tak~d~ Pár dní si vezme máma. Na hory v tomhle počasí nejedeme teda pokud se nerozhodnu a neodjedeme hned ve středu, ale to by nesmělo být - 20. To se nám nikam nechce.
~3~
U nás aktuálně - 13 a já musím ještě do nákupního centra~8~
aklarisa 58062
12.2.2012 11:22:35
Ahoj.

u nás jsou prázdniny taky tak. Jo,jo je to hrůza (blbě zařízené) Děti mají volno a nemůžou být s rodičema. Musí se řešit hlídání apod.~a~

Dooly. 12201
12.2.2012 9:33:35
ahojky,

preji vam vsem krasnede slunecne rano..tedy apson u nas je.Mrazi az prasti,ale vsude krasne bilo a slunecno~R^ Odpolende si pujdem na rybnik trosku zrabruslit

mejte se krasne!

kdy jsou u vas prazdniny? u nas od 20.2. tyden,ale ja nedostala v praci volno,tak jjde Viky zase k babi~n~
apollo 57827
10.2.2012 18:14:01
A už tu máme pátek, Aklari, děkuji. A čeká nás hodně mrazivý víkend.:-)
aklarisa 58062
8.2.2012 11:43:29
Já su blbá~8~ Dala jsem do nadpisu PO (jako pondělí a už je střda (blik)~6~
aklarisa 58062
8.2.2012 11:42:28
Ahoj holky.
Apollo, dodatečně přeji vše nej ke svátku. Včera jsem si vzpomněla, ale nějak nebyl čas dřív napsat. A když už jsem si vzpomněla, tak jsem chtěla dát vědět ~x~

V noci mě hrozně svědily víčka a ráno jsem se probudila s bulvama jak balóny. Teda spíš ty víčka. Tak nevím co se dějě. Teď hrozně bojuji s tím abych se neškrábala. Kosmetiku, líčení, nic nového nemám. Jídlo jím stejné, tak nechápu. Tož teď chodím se slunečníma brýlema :-) Ráno jsem měla na očích zmrazené maso, aby to trochu odpuchlo.
Dooly, jestli je pravda co se říká, tak bude Viky v dospělosti dobře vyvinutý~t~~5~
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 10586  [Dalších 10236 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.