Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
apollo | 57827 |
16.2.2012 7:33:43
A jaj Kačuldo, tak tebe to tak postihlo. Ale snad už je líp. No držím palce, aby si tu zkoušku zvládla. Mát sníh? U nás je na 0. Tak se i ohřejeme Dnes jsem chtěa jít do práce, ale nechce se mi ještě budeme den odpočívat. O. půjde s J. odpoledne asi do kina.
Kdy máte prázdniny? A chystáte se do Čech už jsi dlouho nepsala, že se sem chystáte. Dooly jak jde práce nebo teď už škola? A co V.? |
kaculda | 17148 |
15.2.2012 19:53:08
Ahoj holciny;),
jdu Vas pozdravit. Vcera na me prisla strevni chripka...neco tak hroznyho jsem uz dlouho nezazila. Od seti rano do 16 jsem behala kazdych 10 minut. nemela jsem doma nic, az vecer mi dovezl Dimi prasky z lekarny, dneska uz je to lepsi, ale porad jsem nejaka k.o. Do toho mi volala spoluzacka, ze mame zitra a pozitri kurs prvni pomoci ( intenzivni) a jestli budu chybet, tak si ho budu muset dodelat. Tak zrejme budu muset zitra jit...protoze netusim, kde bych mela vzit dva dny volna, abych si ho dodelala. Uz si varim obed na zitrek...mrkev, brambory a ryzi, snad to tam preziju. |
apollo | 57827 |
15.2.2012 18:45:16
Ahoj holky, zdravím a jdu nás rozsvítit. Večer u nás začala vánice za kterou by se ani hory nemusely stydět všude lítá sníh. No už by stačilo a jaro by už mohlo přijít.
Já jsem dnes byla doma měla jsem dovolenou máme prázdniny, ale ani bruslit se nedalo v tom větru. Nala jsem rníčkové recepty a to je něco pro mne nemusím nic vážit zamíchám dám péct tak jsem zkusila bábovku a povedla se. A jak je u vás? |
apollo | 57827 |
12.2.2012 18:24:26
Hezký večer, prázdniny máme tento týden. Od půlky týdne si beru dovolenou. Já ani totiž nemám kde sehnat hlídání takže tak Pár dní si vezme máma. Na hory v tomhle počasí nejedeme teda pokud se nerozhodnu a neodjedeme hned ve středu, ale to by nesmělo být - 20. To se nám nikam nechce.
U nás aktuálně - 13 a já musím ještě do nákupního centra |
aklarisa | 58062 |
12.2.2012 11:22:35
Ahoj.
u nás jsou prázdniny taky tak. Jo,jo je to hrůza (blbě zařízené) Děti mají volno a nemůžou být s rodičema. Musí se řešit hlídání apod. |
Dooly. | 12201 |
12.2.2012 9:33:35
ahojky,
preji vam vsem krasnede slunecne rano..tedy apson u nas je.Mrazi az prasti,ale vsude krasne bilo a slunecno Odpolende si pujdem na rybnik trosku zrabruslit mejte se krasne! kdy jsou u vas prazdniny? u nas od 20.2. tyden,ale ja nedostala v praci volno,tak jjde Viky zase k babi |
apollo | 57827 |
10.2.2012 18:14:01
A už tu máme pátek, Aklari, děkuji. A čeká nás hodně mrazivý víkend.
|
aklarisa | 58062 |
8.2.2012 11:43:29
Já su blbá Dala jsem do nadpisu PO (jako pondělí a už je střda (blik)
|
aklarisa | 58062 |
8.2.2012 11:42:28
Ahoj holky.
Apollo, dodatečně přeji vše nej ke svátku. Včera jsem si vzpomněla, ale nějak nebyl čas dřív napsat. A když už jsem si vzpomněla, tak jsem chtěla dát vědět V noci mě hrozně svědily víčka a ráno jsem se probudila s bulvama jak balóny. Teda spíš ty víčka. Tak nevím co se dějě. Teď hrozně bojuji s tím abych se neškrábala. Kosmetiku, líčení, nic nového nemám. Jídlo jím stejné, tak nechápu. Tož teď chodím se slunečníma brýlema Ráno jsem měla na očích zmrazené maso, aby to trochu odpuchlo. Dooly, jestli je pravda co se říká, tak bude Viky v dospělosti dobře vyvinutý |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.