| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 10586  [Dalších 10226 >>]
apollo 57827
5.2.2012 9:30:31
Dooly, O. má 34.
Taky přeju hezký víkend všem. U nás i sluníčkový.
Dnes u nás bude kapr už se porcuje.
Dooly. 12201
5.2.2012 9:11:37
a preji vam vsem krasny,i kdyz slunecny vikend
Dooly. 12201
5.2.2012 9:11:15
ahojky,

Apollo,ono to bylo baterkou- byla jeste original,takze z r98:-)
ted mam novou a jede to:-)

po dvou tydnech skoly mam jit v pondeli do prace..ani nevim,jestli se tesim..skola je sice zahul a stres,ale v praci je momentalne blba nalada,kazdy nadava na kazdyho - no jo,zase zavedli kurzarbeit-takze nekteri jsou jeden az dva dny v tydnu doma a plati jim to pracak.ale pritom mame tolik prace,ze padame na huby..uz se desim co vsechno tam na me bude cekat az tam prijdu..

dneska tu ma viky kamarada,spal u nas,tak jsou kluci ted venku a ja se jdu pustit do uklidu.Ceka me jeste uklid sklepa:-© ale aspon mam klidek,kdyz si spolu vyhrajou..

Apollo a ostatni kdo mate ve stejnem veku deti.. jak velke maji nohy? Ja musela Vikymu vcera koupit nove zimni boty a to vel.37.Kamarad co tu dnes spal je s Vikym o 2 dny a prisel s 31:-)
apollo 57827
5.2.2012 8:56:12
Se šlehačkou musela být ještě lepší~R^
Ještě, že mi podáváte zprávy tady já na FB nechodím a to se mi pořád někdo hlásí o přátelství. Ale já nemám pomalu čas chodit sem a ještě zvládat FB to bych už nic neudělala:-)
apollo 57827
5.2.2012 8:53:31
Ahoj, Kačuldo, gratuluju~R^za 2 je víc než výborné~;((:-)
Děkuji, už je lépe, ale stejně pořád se mi to vše honí hlavou. Zavolala jsem i MUDr. a byl to infarkt myokardu.
Včera jsem byla s O. bruslit bavilo ho to i mu to pěkně šlo~R^jen ten led na otevřeným rybníku dost hrozivě praskal.~a~ takovej blbej pocit.
Dnes se chystáme po úkolech a obědě taky. Za týden jsou jarní prázdniny tak přemýšlím co s O. asi si nejspíš vezmu dovolenou.
Je mrazivo už aby to trochu polevilo.
Dooly, tak zkus při tankování nafty nebo benzínu přilít aditiva. Koupíš na všech benzínkách a auto i při velkých mrazech hezky chytně. Nemusí být ani baterkou, ale to palivo zkrátka zatuhne. J. nastartoval po dolití na poprvé.
kaculda 17148
3.2.2012 20:20:45
Ahoj:),

Apollo, uprimnou soustrast~x~, doufam, ze uz je o malinko lepe~x~.

Aklari, ~x~ halvne, ze uz to mate za sebou~;((.

Dooly, dneska jsem slysela v radiu, ze pro ADAC to byl nejhorsi den, co zazili, v nejvetsi casti to byly baterky~6~. Hodne lidi nedojelo do prace, nebo se zpozdenim ( pise se z nebo s?~f~).

Apollo, vcera jsem zvladla prvni prakticke zkousky na 2~;), holky to vedi z FB:). Od pondelka mi zacina zase skola, tak to bude zahul na mozek~t~.
Dooly. 12201
3.2.2012 19:08:41
cau holky,

tak u nas bylo dnes -21,ale zse aspon mame snih

moje auto od vcerejska stavkovalo,proste jsem nenastartovala.Musela jsem dnes koupit novou baterii do auta,ale pro tu jsem jela do CR,ptz tady proste meli vyprodano~8~pry po dnesku.. a v Tescu jsem dostala taky posledni~q~Rano jsem se nemela jak dostat do skoly,taxiky byly rozebrany,asi jsem nebyla jedina ..

Aklari,ty brdo,to platite za nemocnici vic nez tady! tady kdyz jsem byla s Vikym v nemocnici tak jsem za me platila 10eur..tj asi 250Kc.A to jsou pokoje s vlastnim soc.zar. a svou telku ma matka a svou dite...No hlavne ze je Sabca ok! Tenkrat jsem taky neverila,ze tam nektere matky nechaj dite samy..asi to u nekoho jinak nejde,ale... no je to narez,hllavne to krvaceni
aklarisa 58062
3.2.2012 12:36:47
Bábovka na pohled vypadá dobře. Zkoušet ji budem až odpoledne.~w~ Určo bude ~R^ Mám na ni koupenou i šlehačku na šlehání ~z~
U nás taky ani vločka, a právě teď i slunečno. Z okna to vypadá jak jaro. Ovšem nesmím zavadit pohledem o teploměr.

My máme na oběd špenát s vajíčkem.
apollo 57827
3.2.2012 10:54:47
A máte sníh? U nás ani vločka nespadla. Možná je to tak lepší tady u nás je hotová pohroma když napadne.
apollo 57827
3.2.2012 10:53:39
Aklari, a jak se povedla? Ani se mi nikam nechce vylézat do toho mrazu. Tak hlavně, že už je dobře. Dneska bych chtěla zajet O. ostříhat, koupit psiskovi obojek něco koupit. Hezkou knihu bych chtěla koupit.:-) Pro sebe. Tchýně je dnes taky doma vaří pro všechny oběd. Ale nějak se mi tam ani nechce má tam děcka od švagrové tak je tam vždycky mumraj.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 10586  [Dalších 10226 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.