| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2735  [Dalších 2595 >>]
Helena 135406
23.5.2013 21:06:36
Nemáš čeho Kelyy, vidíš, že to jsou odborníci a my i paní Káťa (a určitě i další)jsou toho dokladem. Ale i já se bála-nejsi jediná-hold jde o naše děti. Nejhorší je, nedat na sobě nic znát, ale jak se zavřely dveře od sálu, tak to na mě všechno spadlo a slzy tekly proudem.
kelyy 106549
23.5.2013 20:49:35
Zdravím Káťo, my byli právě ve středu u doktora Šmakala a on zrovna zmiňoval, že se mu krásně podařila v úterý nějaká operace, tak to jste byli asi vy. Závidím všem, co už to mají za sebou, já se taaaak bojím
Helena 135406
23.5.2013 20:00:29
Gratuluju Káťo! I u syna se to povedlo naráz a včera byl pan primář hodně spokojený!!! O víkendu už budete běhat po chodbě!
Přeju brzké uzdravení!
Káťa
  • 
23.5.2013 17:03:32
My JSME BYLI OPEROVÁNI V ÚTERÝ V oLOMOUCI.VYPADALO TO NA 2 OPERACE,ZVLÁDLI TO NAJEDNOU:-)
Helena 135406
23.5.2013 11:34:12
Ano i nám to říkali, ale konečné slovo bylo, že se rozhodnou přímo na sále podle toho jak to bude vypadat až se podívají dovnitř a nakonec zvládli obě naráz.Syn strávil na sále 3,5h.
Jarča30 116146
23.5.2013 10:43:32
Ahoj Věro.
Máme stejnou vadu./Penoskrotální se zakřivením./
Nám to ale najednou nepůjde musí to proběhnout ve více operací.Jednu už máme za sebou a druhou před sebou.Už nám jí oddalujou půl roku/je moc akutních údajně/tak snad nám to do konce měsíce už vyjde a budem to mít za s sebou.
Helena 135406
23.5.2013 8:20:20
Zdravím Kelyy, i já jsem pokukovala a dokonce jsem se i ptala, jestli se se mnou někdo nekontaktoval. Je fakt, že jsme dorazili se synem o půl 12 a sestřička nám přišla říct, že je ještě hodně dětí před námi a tak jsme si ještě odskočili na oběd a vrátili se až před půl 1. Pak už tam byly jen maminky s dětmi na kontrole po operacích v lednu. Bylo tam prostě včera narváno, ale nevadilo to.
Jinak s tím předobjednaným pokojem nevím, operuje se v úterý a čtvrtek a nástup je den dopředu.....a je to pořádný frmol-registrace, prohlídka, příjem na oddělení, pohovor s doktorem, pohovor s anesteziologem-rychle to uběhne. Jednu noc se vyspíte, pak operace-dítě přes noc na JIRPu a vy o patro níže, teprve po přesunu z JIRPu zpátky na oddělení můžete mít štěstí-jako my-na jednolůžák. Klidně se zeptejte, jak nastoupíte, jestli byste mohli mít po operaci samostatný pokoj-personál je velmi vstřícný a ochotný. Záleží i na obsazenosti oddělení.
Klidně pište na mail:helena.lind@seznam.cz.
Pěkný den všem!

kelyy 106549
22.5.2013 22:43:22
Zdravím Heleno, to jsme se tam asi opravdu dnes viděly, já pokukovala po všech maminách, ale nějak jsem nemohla odhadnout, která byste mohla být:-)
Helena 135406
22.5.2013 22:11:16
Zdravím Vás všechny maminky! Dnes jsme byli na kontrole v Olomouci po 2,5 měsících od operace hypospadie(penoskrotální hypospadie se zakřivením penisu) a dopadli jsme na výbornou!!!!! Vše je v naprostém pořádku! Velký dík Mudr.Šmakalovi a celému kolektivu Dětské kliniky Fakultní nemocnice v Olomouci - oddělení 28C~g~,~R^.
Konec omezení - zpátky do školky a huráááááááááá na dovolenou - zasloužím si ji~b~!
Přeji Vám všem pevné nervy a dětem brzké uzdravení!!!~3~
Helena 135406
22.5.2013 22:11:07
Zdravím Vás všechny maminky! Dnes jsme byli na kontrole v Olomouci po 2,5 měsících od operace hypospadie(penoskrotální hypospadie se zakřivením penisu) a dopadli jsme na výbornou!!!!! Vše je v naprostém pořádku! Velký dík Mudr.Šmakalovi a celému kolektivu Dětské kliniky Fakultní nemocnice v Olomouci - oddělení 28C~g~,~R^.
Konec omezení - zpátky do školky a huráááááááááá na dovolenou - zasloužím si ji~b~!
Přeji Vám všem pevné nervy a dětem brzké uzdravení!!!~3~
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2735  [Dalších 2595 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.