Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ismy | 39865 |
29.3.2007 20:10:08
Tak vidím,že nejen Jůlinka byla postelový typ:-)-je to krásnej kluk!
|
Naudi | 33463 |
27.3.2007 22:32:55
Máme doma fretčího kluka, dříve jsem měli holčičku.
Krmíme jen fretčíma granulkama - nejvíce Vitacraft. Občas dostne kousek ovoce nebo zeleniny, ale moc mu to nechutná. Rybičky, pokud nemá akvárko kryt, zaručeně vyloví, aspoň naše jo, když v létě chodíme na rybky pro želvy, tak je loví z kýble s úspěšností mistra. Kabely nekouše, není to hlodavec, spíše jde o to, aby si fretečka v době vaší nepřítomnosti neublížila, rády všude lezou. Jsou chovatelé, kteří je mají puštěné pořád, my ji,pokud jdeme pryč, pro její vlastní bezpečnost , zavíráme, stejně spinká. Bezva stránky jsou fretky.cz , je tam i diskusní forum, kde se najdou odpovědi snad na všechny dotazy a najdeš tam i fretkaře ze svého okolí. nejlepší je totiž jít se podívat přímo k někomu, kdo ji má, očuchat si ji.o)) To je náš puberťák. |
ismy | 39865 |
27.3.2007 9:09:33
Syrové maso jsme vůbec nedávali.Nejlépe je krmit tím,co řekne původní chovatel-nekupujte pokud možno ve Zverimexu!Na tom webu jsou i inzeráty na mimi.My taky chtěli,ale máme lidské mimi:-)
Na volno se naučí a potom žádný strach o kabely-ale chce to trpělivost-no,puberta-hopsá to,kouše to do palců u nohou,vleze to ve 3 ráno pod peřinu a kous,kous-levný piercing-hrabe to v hlíně květináčů-všechny byly pak dané nahoru-chce si to hrát-přes den spí-většinou-v noci řádí!A fretky rády nosí věci do úkrytu-třeba za skříň,do stupaček,do sporáku zezadu-Julča milovala papírové kap.,ponožky,spodní prádlo...vše za skříní-jednou mi tam táhla i chlazené kuře.Když tohle přežiješ ve zdraví-máš přítele na skoro 10let:-))) |
Yhec | 21437 |
27.3.2007 8:29:14
Tak jsem je nakonec nasla jako www.fretka.kom.cz
Jsou uzasne, dekuji moc. Hodne me pomohly. Julca byla moc velka fesanda, moc velka. Jen se zeptam - opravdu je ta puberta tak hrozna? |
Yhec | 21437 |
26.3.2007 22:43:49
Jeste jeden dotaz - jak moc snadne je ochocit si ji?
Omlouvam se, ale opravdu o tom nic nevim. |
Yhec | 21437 |
26.3.2007 21:25:51
Ty stranky jsem nenasla:-(( na Fretka.com je nejaka komercni prezentace:-(
|
Yhec | 21437 |
26.3.2007 21:19:45
Dekuji moc. Ja nemam vubec zadnou zkusenost. Radeji bych holku. No, vubec nejradeji bych psa, ale byval by hodne doma sam a ja jsem slysela, ze fretka to zvlada daleko lip, protoze to prospi.
Muze tedy byt porad volne pustena, i kdyz nebudeme doma (7-8hod)? Mame jeste akvarko a terarko a nekdo me strasil, ze nam sezere rybicky i Agamky. Nerada bych ji zavirala do klece. Ale asi bude muset pres den byvat, mam strach, aby neprekousala kabely od pocitacu. Co maji krome syroveho masa nejradeji? |
ismy | 39865 |
26.3.2007 21:00:28
Ahoj!My měli fretečku Jůlinku(předtím Klárinku).ráda poradím-jinak zkus googlem fretka.com-je tam ve Vzpomínáme i naše Jůlinka a spousta jiných informací.
My krmili Friskies a fretčími granulkami,spala v kočičím pelíšku nebo s náma.Jezdila s náma všude-není problém v hotelu, v letadle.Jen mají svůj pach-kluci víc.Kdyžtak se ptej..odpovím-překlepy promiň,většinou na mně leží malej-půl roku-a píšu jednou r.Jsou to zlatíčka!(když přežiješ fretčí pubertu-to je sranda:-))) |
Yhec | 21437 |
26.3.2007 20:34:01
Chteli bychom si poridit domu fretku, ale nemame zadne zkusenosti. Muzete mi nekdo poradit? Kluka nebo holku, cim krome granuli krmit, jake hracky....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.