Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Káťa,2 kluci | 2562 |
10.6.2007 20:44:18
Ahoj holky, mimina jsou skvělý!!!!!!!!!!! Jeden tenhle světlej by se mi hodil k našim "hněďákům".
Co se týče lignocelu - tu větší kostku - na délku cca 15-20 cm - je nejlepší nařezat pilkou - případně zoubkatým nožem (=dost dřina) na jednotlivé díly. Já jim teď naposledy měnila akvárko na chatě, takže jsem poprosila taťku, ať lignocel nařeže pilkou a to je asi optimální řešení (ještě možná cirkulárka :o)) Jinak já mám ještě doma poslední dva loňský "kindéry", a ti za necelý rok narostli tak, že mají ulitu cca 12 cm. Ale teď už tak rychle nerostou, jejich rodiče mají domky tak 15 cm. Uvádí se maximum kolem 20 cm. ad jídlo - naši jahody taky nežerou, nejraději mají okurku, ledovej salát, nastrouhanou mrkev, vařenou bramboru, vařené těstoviny, pampeliškové listí a granule pro vodní želvy. No a samozřejmě sépiovou kost. |
modrej obláček | 21863 |
10.6.2007 20:35:34
Holky,
ještě jsem Mimoušům udělala stránky: http://www.achatina-iredallei.websnadno.cz/ Budu tam dávat hlavně deníček a fotky:)) |
modrej obláček | 21863 |
10.6.2007 19:28:51
Tak slíbený fotky:))
|
modrej obláček | 21863 |
10.6.2007 17:49:19
U nás jsou to prostě Mimoušové:)))) Jsou všichni stejní, takže jména nehrozí:)))) Máme takové do žluta.
A u nás se v terárku od rána spí a spí a spí...Chtěla jsem je vzít na zahradu, ale nechce se mi je tahat spící ven... |
Hankie+3 | 11120 |
10.6.2007 15:23:20
Oblovky jsou doma a super :-)) Lignocel nesmrdí, šnečci vyžrali díru do kolečka okurky, jahody se ani netknuli. Vodu mají v podšálku od kafe, jako jídelní stůl jsme dnes donesli krásný placák... A už mají i jména - Špička a Proužek :-D
Jo, a už nevím kde, ale někde jsem četla, že se dožívají 3-4 let.. Fotit budu zítra ;) |
modrej obláček | 21863 |
10.6.2007 10:38:16
mmch, kdy zhruba vyčichne ten lignocel. Doooost mi to smrdí:(((( Šnekům to očividně nevadí, ale já tu nemůžu dejchat:)))))))))))))
|
modrej obláček | 21863 |
10.6.2007 10:16:12
Hankie,
tak coooo???:))))) Jaká byla doma radost ze šnečků?:)) Jo a nevíte, jak dlouho se zhruba dožívají? |
modrej obláček | 21863 |
9.6.2007 19:10:48
Hankie,
oni teď odpočívají, tak počkám, až vylezou. Ale já jsem asi střevo, nemůžu udělat dobrou fotku, všechno to mám mázlý:/ Poprosím pak manžela, určitě mi je vyfotí, pak to sem hodím. Terárko zatím nic moc, chce to ještě nějakou kytku a tak:)) Taky pošlete fotky, jsem zvědavá, jak má kdo zařízený terárko, ráda bych nějakou inspiraci! |
Hankie+3 | 11120 |
9.6.2007 18:23:13
Blahopřeju a pána virtuálně kopu do hader :-)
Synátor už je doma, šnečci zatím pořád na cestě. Ale oni dojedou! PS: Hoď sem fotku vašich miminek, prosím :-)) |
modrej obláček | 21863 |
9.6.2007 16:51:02
Tak my už máme mimouše doma. Jeli s námi i na den dětí na letiště, tak se trošku projeli, ale zvládli jsme to s okurkou a zvlhčováním na jedničku i v tom vedru:))) Celej den lezly, takže teď chrupčej.
Jsou nádherný! Jen pán, co mi je měl na výstavu přivést a předat mi je před kulturákem, tak psal, že v devět tam bude, pak hodinu ho budou asi přijímat na výstavu. Tak jsem přijela na jedenáctou a milej pán mi do telefonu řekl, že už jede domů, že už tam pro něj nebylo nic zajímavýho, moooooc hodnej, málem jsem ten telefon prokousla:(((( Jeli jsme pro ně hodinu a půl do Prahy. Tak jsem si zaplatila vstupný 45,- a doufala, že na výstavě je někdo bude mít a taky tam byly. Tak jsem tři čapla a jela. Večer nafotím:)))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.