Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
3.8.2010 21:02:37
Ahoj holky,
Já zdravím z jihu Čech,trávíme převážně léto na chalupě... Od poloviny srpna už budem ale v MB,tak bychom se mohly někde srazit,co vy na to.. |
steklik & Emulka06+Máďulka09 | 46242 |
3.8.2010 10:50:29
ahojda berunky, všechny zabloudivší moc zdravím!
Dani - gratuluji Domíkovi ke školce Sluníčko, určitě se mu tam bude líbit. a o nikom z diskuze tady nevím, kdo by tam šel, jen o Eminčině lásce Tomíkovi a k zítřejšímu svátku posíláme chlapákovi vše nej Xejdul - vůbec si nevybavuji ono naše vylodění z domu je vždy náročné, vše uhlídat (jedna vyskakuje z kočárku, druhá má většinou nějaký závažný problém a u toho rozprchlé chlupouny), že na kohokoliv koukám, tak koukám skrz - omlouvám se, ale prostě to fakt není nad lidské síly (tedy nad ty mé určitě).... takže příště křič a hlas se!!!! to platí i pro všechny ostatní krásné léto přeji a někdy zase...... |
xejdula | 105317 |
2.8.2010 18:51:28
Ahojky.Dnes jsme se tak trochu minuli.Koukla jsi na mě a já na tebe.Už jsem neměla bříško ,ale šla jsem s tchýní a měli jsme zelenošedý kočárek.Ty jsi zrovna vyšla z bytovky zadním východem.S dětma a pejskama.
|
Dana a Dominik | 64162 |
14.7.2010 9:34:23
Zdravím Vás všechny, hoodně dlouho jsem tu nebyla . Jmenuji se dana a mám tříletého syna Dominika. V září nastupuje do MŠ Sluníčko do žluté třídy. nemáte tam někdo z Vás také svého potomka ? Děkuji. Dana a Domík.
|
Hanka + Klárka 6/06 | 36286 |
23.6.2010 9:49:20
Ahoj maminy,
v Mladé Boleslavi budou probíhat placené skupinové diskuze. Když jsem se zaregistrovala tak mi paní napsala, že ještě shání zájemce ve věku 30-50 let. V případě zájmu o bližší informace si pište na email: N. Nymburk@seznam.cz já vám přepošlu e.mail od paní co diskuze nabízí. Hezký den |
plakanek | 87034 |
6.6.2010 22:27:20
Ahoj holky,
tak vidím, že asi zase nic se srazem,co??? Tak hlavně, Helčo, ať jste brzy zdraví! Ta akce s PČR opravdu zvláštní, no ještě, že to dobře dopadlo! Já jsem se zase naštvala včera. Měla jsem tu kamarádku a chěly jsme jít na půl hodiny na hřiště s holkama. Tak jsem se chtěla "blýsknout" a šly jsme na hřiště ke koupališti, protože mi přijde nejhezčí. A taky pro Káju nejvhodnější, protože je tam ten bílý písek, který neničí oblečení (Kája se v tom válí). U vchodu je obrovský billboard, kde píšou provozní řád atd., včetně otvírací doby: denně od 9 do 18 hodin - volně přístupné a ZDARMA!!!!!!!!!! No tak jsme tam přišly a samozřejmě zamčená brána na hřiště. Tak jsem šla na koupaliště k bráně a paní mi řekla, že o tom nic neví a volala šéfovi. Ten jí řekl: že prý má od každého, kdo chce jít na hřiště, vybrat 10 Kč. I za dítě v kočárku jako je Kája!!! Tak to už mě namíchlo ještě víc, protože pokud bychom šly na koupaliště, tak za Káju nemusím platit nic (děti do 100 cm mají zdarma), ale když chci jít jenom na hřiště, tak platit musím. Paní na pokladně byla milá, ta za to nemůže, ale hodlám se ozvat na příslušná místa. Proč tam píšou, že je vstup volný a zdarma, když je tam zamčeno a když se jdu zeptat, tak jako můžu projít koupalištěm, ale platit? No jsem zvědavá, co mi dotázaní odpoví... Samozřejmě, že to hřiště bylo prázdné, protože lidi, co se koupou na koupališti, tak moc na dětské hřiště nechodí... Takže mi to přijde postavené na hlavu, že bude tím pádem hřiště po celou dobu, kdy by se nejvíc využilo maminkami s dětmi, zavřené. Loni to tak bylo, což mi vadilo, ale oni to avizovali, že po dobu fungování koupaliště to tak bylo. Letos ale rozhodli, že bude volně přístupné a pak toto. Tak mi holky držte palce, ať se zas brána otevře, moc ráda tam chodím, holky to tam milujou a taky to máme nejblíž... No nic, jsem se tu rozhonila, tak to asi využiju a napíšu hned na patřičná místa. |
kití | 30625 |
5.6.2010 21:50:32
jen tak zdravím...sem koukám už vyjímečně ale tohle mě fakt pobavilo.
to je styl mého exmanžela...bych se nedivila, kdyby to ylon, ale údajně je be auta..... |
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
3.6.2010 23:38:13
Ahoj holky,
my bojujem s rotaviry,v út jsme byli odpol v Kulíšku,Matyáš už tam byl ukňučený,zdál se mi teplý..no doma 39...a od stř rána průjem...horečky stále...chudáček,ale večer se mi zdál uý lepší,já byla celý opol pryč,završila jsem to návštěvou policie-historka pro černé ovce,ted se tu smějem..... V rychlosti-byla jsem u holiče,chvátala na schůzi byt. družstva a při couvání lehoučce odřela vedlejší auto.tam seděl chlápek,mohutně se mlátil do čela,tak jsem hned vylezla...nabídla,že se vyrovnáme,nezdálo se mi to nic moc k řešění,ale byla jsem slušná(on ne).nakonec mávnul rukou a řekl at raději jedu....ale!!!!během deseti minut u nás doma zvonili státní policajti,a ptali se muže,kde má auto...a kdo s ním je....když se ptal proč,tak prý bylo auto použito při trestním činnu,mmj. odjelo od nehody,ten chlápek hned volal policii a udal,že jsem pod vlivem alkoholu,Doma byli všichni na nervy co se stalo,oni jim totiž nic jiného neřekli...no komedie..nakonec vše dopadlo ok,chlápkovi údajný šrám rozleštili policajti a údajnou nehodu smazali ze světa...dost nepochopitelných věcí a hlavně jednání nad kterým zůstává rozum stát.... Pokud budem ok můžem PO,Út,Pá |
klouzavka | 73161 |
3.6.2010 22:37:56
Jani,
sice jsem se ozvala,ale je to k ničemu. |
plakanek | 87034 |
3.6.2010 8:47:59
Luci, aspoň, že někdo se ozval
Na ten Mácháč chci jet s Kačkou a Kájou taky, ale to je až odpoledne, tak jsem si říkala, že dopolední program by snad nevadil....???? Haló haló, kde jste kdo?????? Helčo, Katko, Leni a další....????? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.