Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
neznámá | 91073 |
6.12.2022 18:46:20
Jo, zrovna jsem chtěla napsat, že dělám dle MAškrtnice a dost dobré, teda ty které neskončí na podlaze.
Letos asi zkusím použít pekárnu, někde ji tu mám a kváskové těsto by měla umět. Stejně si už dlouho říkám, že vezmu pekárnu na milost na obyčejné chleby z droždí, když fakt nemám sílu řešit různé vychytávky a je potřeba nějaké pečivo. |
Len | 108740 |
6.12.2022 18:41:15
Jo a u te colomby (jako i u panettone) je treba pocitat s mnohonasobne delsim kynutim nez je uvadene. A kynu to samozrejme v kynarne.
|
Len | 108740 |
6.12.2022 18:40:12
Saam, mam problem. Predelali jsme obyvak, komplet. A nekam se mi tim ztratila ma rucne psana kucharka, zjistila jsem to dnes, kdyz jsem sla ten recept na panettone hledat. Mela jsem ho prelozeny z italskeho receptu take rucne psaneho, takze neni moc nahraditelny. Nejhorsi je, ze skoro vsechny recepty tam jsou rodinne, takze nemuzu momentalne upect ani poradnou vanocku nebo zadelat na pernicky Zitra ho musim najit, pak ho sem snad napisu. Nicmene recept od Maskrtnica je skvely, delala jsem nekolikrat, lze i s kvasnicemi, LM byt nemusi. No a v italske thermomixi kucharce je super recept na holubici (Colomba, ta, co ma nejlepsi hodnoceni). Je to velmi podobne testo, jine je hlavne koreni, do panettone je specialni esencialni olej.
Vozovy park uz rozsirovat nemuzu, nevejde se mi uz nic Potrebuju tak o 20m ctverecnych vetsi kuchyni |
L+ 2m | 114525 |
6.12.2022 18:22:37
Já používám pekárnu víc na míchání, hnětení, kynutí, než na samotné pečení.
Nikdy se mi nepovedla vánočka, až s pekárnou. To samé knedlík. Mládež v ni vaří rýží, momentálně nám pekarna vaří jakýsi chia jogurt. Nemyslím, že je za zenitem. Dokonce zvažuji, že si ji pořídím i na chalupu. Nebaví mě ji pořád převážet sem a tam. |
Saamajna | 115449 |
6.12.2022 18:15:46
Len,
Mela bys prosim dobrej rezept na panettone? Vanocka z Thermomixu je vyborna ale letos uz byla dvakrat... 😄 PS: Na hneteni mame ted od firmy MANZ Lea 5 2G. Neco fantastickyho. (Na osobni doporuceni od Dietmar Kappl; manzel dlouho pekl chleba podle jeho thermomixovy kucharky az zatouzil pect "poradne" a pozadal Dietmar o radu. ) - to kdyby jsi chtela rozsirit tvuj kuchynsky "vozovy park". |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
6.12.2022 18:09:45
Mám hrnec pro hračičky, vaření od 40 do 160 °C. Možnost tří úrovní tlaku nebo vaření bez tlaku. Asi i fritovat by se v tom dalo, akorát to nejíme.
Nejčastěji využívám jako pomalý hrnec na vývary. Ale i různě kombinuju režimy - orestovat, pak dusit pod tlak, pak dovařit a zahustit apod. Je to bezva na rýžovou kaši bez míchání nebo i na jogurt. |
Bouřka | 7675 |
6.12.2022 17:37:00
Pomalý jen pomalu vaří, multifunkční toho zvládne víc. Ale za mě výsledek není totožný, to teplo vedou jinak. U něčeho to nevadí, jinde to byl výrazný rozdíl. Keramický pomaláč mám mnohem radši. Ale já ho používám často, pro občasné použití by funkce u multifunkčního stačila. Plus mi na pomalé vaření nevyhovuje tvar multifunkčnho hrnce (tlakového), dlouhé kusy nevlezou, hladina tekutiny vyleze mic vysoko, což mi u něčeho vadí.
|
vlad. | 38059 |
6.12.2022 17:20:42
Pls jaký je rozdíl mezi pomalým a multifunkčním hrncem? Dá se multifunkční použít na pomalé vaření?
|
Beat | 107867 |
6.12.2022 17:17:04
Není to přístroj, ale miluju litinové hrnce Staub, používám denně. Dřív jsem měla Zepter, ale ten starý na novou indukční plotnu nešel, tak mám nové, krásne barevne hrnce. Jsou těžký jak prase ale vaří samy.
Ja prave nejsem moc na přístroje. Máme tedy mikrovlnku geniální chytrosti, robota, kontaktní gril, kavovar a zrovna vybírám novy odstavnovac citrusu. To je takový můj základ. Ale už nějakou dobu uvazuju o Food procesoru.. kdo ho mate, co v něm vše delate? |
Monika | 123907 |
6.12.2022 17:07:39
Leo,tak za nedochucene jídlo 100% nemuze přístroj,ten uvaří jen to,co tam dáš Když neochutis jídlo na pánvi,bude taky mdlé...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.