Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
77kraska | 132593 |
6.12.2022 17:05:46
TaJ, ja dokonce strouham strouhanku na struhadle ručně
mne na vsech tech pristrojich nejvic vadi jejich myti, vyndavani a ukladani - a taky narocnost na prostor...v cinzaku je nase kuchyn mala nudle, tam se s nejakymi pristroji nepocitalo, jen s hrnci a taliri a sporakem...jak vyndam na linku ryzovar, tak je linka napul plna, to same remoska, to same gril na moje jednoduche vareni staci jednoduche nacini a pristroje |
Půlka psa | 24064 |
6.12.2022 17:03:41
Používáme hodně četně kontaktní gril a to je asi tak vše.
|
Abigail* | 76789 |
6.12.2022 16:56:23
Asi jedině kontaktní gril, ten využíváme celý rok. Rozpékáme v něm pečivo děláme tousty,grilujeme zeleninu, maso.
Jinak žádné speciální spotřebiče pravidelně nepoužíváme. |
Stáňa * | 7932 |
6.12.2022 16:33:51
Mám Thermomix 17 let, používám ho relativně často. Zrovna dnes večer v něm budu dělat koprovku. Zítra asi puding.
Používám ho hlavně na polévky a na mletí maku, cukru, ořechů. A na zadělávání kynutých těst, na ten je perfektní. Od koláčů, závinů po vánočku. |
Len | 108740 |
6.12.2022 16:28:19
Neznama, panettone otacim hlavou dolu vzdycky a jen jednou se mi stalo, ze to spadlo a to prave, kdyz to testo nebylo tak spravne zadelane, jak by melo. Zadelane musi byt tak, ze se tahne do hodne hodne tenkeho okna, uplne prusvitneho. No a robot to nekdy uplne rozlozi, proste premicha, michanim tim hakem roste teplota a to je problem. To se mi s pekarnou stane spis vyjimecne. O Velikonocich pecu holubici, testo podobne, problemy podobne, ale tu vetsinou nevesim, je nizsi a kvuli tvaru se vesi blbe.
|
TaJ | 81121 |
6.12.2022 16:17:44
Yuki, jo, tak když občas vytáhneme nějakou pohotovostní krabičku z mrazáku, tak taky vaříme vlastně přílohu samotnou, jenže stejně zároveň vlastně ohříváme, to co vytáhneme z mrazáku k tomu, takže stejně v té kuchyni jsme
|
Bouřka | 7675 |
6.12.2022 16:14:21
Já bych řekla, že to strašně záleží na tom, co kdo vaří a rád jí. Já nedám dopustit na pomalý hrnec (a funkce pomalého vaření ho za mě plnohodnotně nenahradí) a na horkovzdušnou fritézu. Multifunkční mám proto, že se občas hodí papiňák, a když už něco pořizuju, tak proč od toho nechtít víc a mě se dost hodila možnost přitopit kvásku a těstu a jogurtovač. Ale narozdíl od pomaláče a fritézy můj vařící život výrazně neovlivnil, prostě se občas hodí, používàm ho poměrně často, ale když jeden čas nefungoval, tak jsem se bez něj obešla (pomalu rok) Fritézu a pomaláč bych obratem pořizovala nové, když mi začala fritéza blbnout 23.12., tak jsem obvolávala elektra, kde budou mít ještě 24.12. otevřeno Naštěstí pak stačilo přitáhnout závit.
Jo a asi taky záleží, to jak často člověk vaří. Pokud jen o víkendech, tak se asi vcelku dobře bez ledasčeho obejde. Pokud každý den a ještě u zaměstnání, tak mu ty přístroje fakt výrazně usnadní život. |
TaJ | 81121 |
6.12.2022 16:09:53
Fren, no jo, když my nemáme rádi víc elektrických krámů, než vyloženě potřebujeme. Na ručním mlýnku mám rohlíky na strouhanku umleté za pár minut, proč bych kvůli tomu měla pořizovat něco elektrického? Myčka mi taky nechybí, nádobí špinavé nemáme...a co je na ohřívání třeba omáčky v kastrůlku tak složitého? Dáš na plotnu, občas zamícháš, naliješ na talíře...v mikrovlnce je to totéž, taky to musíš do něčeho dát... Mě to vaření potom už ani moc nebaví, když se to všechno jen strká do různých elektrických vymožeností, které to udělají za tebe, třeba těsta vyloženě ráda míchám ručně, u kynutého to beru jako obřad...
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
6.12.2022 16:05:53
já k obědu taky vařím přílohy zároveň, ale snažím se mít pro mužstvo vždycky maso v mrazáku a ty přílohy si musí udělat sami, rýžovar už se naučili používat, já teda umím rýži i v normálních nádobách na vařiči, ale pro chlapy je to jistější, navíc nevadí, když na to zapomenou, ono se to vypne samo, udrží teplotu beze škod, takže pro ně ideální
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
6.12.2022 16:01:52
já už víc než dvacet let miluju římský hrnec, bez něho spoustu věcí vůbec neumím uvařit
mám už 5. nebo 6., protože nevydrží úplně dlouho, jeden nebyl dobře tvarovaný a u jednoho jsem si nepohlídala typ, ale to byla moje blbost z elektrických samovarů se mi líbí horkovzdušná fritéza, i když jsme smažili málo, ten tuk mi nebyl příjemný, takže teď super, navíc mi nevadí zvýšení ceny oleje 😁 |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.