Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
7.12.2022 8:47:06
martino, dej tip na typ čajové konvice (tu bych asi akutně potřebovala ) a friťák (ten by potřeboval syn a muž )
|
Martina, 2 kluci | 15942 |
7.12.2022 8:40:53
Miluju čajovou konvici, co si sama ponoří čaj, po čase vynoří a udržuje teplotu. Večer naprogramuju, ráno čeká plná konvice.
Kluci milujou fritezu, je to nejrychlejší, takže dostali přístroj, kde lze po vychladnutí prefiltrovat olej do spodní nádoby, kde čistý čeká. Manžel miluje rýžovar, koupil japonský, který nedělá problémy. Jo a ještě miluje konvektomat,protože je pak úplně samostatný, prostě zmáčkne "candát" a pak jen obědvá. Kvůli kočičím chlupům miluju robotický vysavač. |
TaJ | 81121 |
7.12.2022 1:01:04
Rodinová, tak já si v práci v mikrovlnce ohřívám skoro všechno, včetně polívek, omáček, i tu svíčkovou už jsem tam měla - zvlášť na talíři jsem si ohřála knedlíky a potom v misce omáčku a maso a pak ji nalila na talíř. Akorát ty polívky a omáčky se musejí promíchat, protože se právě někdy ohřívají nerovnoměrně. A ještě se mi dost často nerovnoměrně ohřívá třeba bramborová kaše. Doma v mikrovlnce moc neohříváme, lepší mi to chutná ohřáté klasicky na sporáku, ale v práci si dokážu ohřát kde co.
|
TaJ | 81121 |
7.12.2022 0:56:47
Fren, jenže v kastrůlku ohřívám třeba tři porce pro nás pro všechny, že...a pak to jen naliju na talíře. Zatímco v mikrovlnce bych to musela postupně na těch talířích ohřívat natřikrát...no a nebo to nechat v misce, ohřát najednou a pak rozlít na talíře, což vlastně vyjde pak už nastejno.
|
Termix | 105545 |
7.12.2022 0:06:17
Len, mám to jako ty. Miluju rýži a bez brambor se klidně obejdu. Jednou za rok sním trochu bramborového salátu a jednou za rok kaši. Ale rýže je top.
Jak tě tak čtu, kdybys dělala lekci používání spotřebičů online, hlásím se. Mám teď nějakou novou super top kombi mikrovlnku a naprosto dokonalou troubu s párou, ale nějak zatím vůbec neumím využít ten potenciál té mikrovlnky. Vlastně ještě ani neumím využít potenciál mého Cooking Chefa od Kenwoodu. |
apo-lena | 159305 |
6.12.2022 23:53:37
Pekárnu jsem si kdysi přála k vánocům. Tak dva roky jsem ji hodně používala. Pak jsem přešla na kváskové chleby a skončila ve sklepě.
Pomalý hrnec mám a používám ho jen párkrát ročně. První rok jsem z něj byla nadšená. Friťák ani rýžovar jsem nikdy neměla, i když příspěvky od Len mě docela nalákaly. |
holkamodroočka | 156337 |
6.12.2022 23:49:02
Silvie, jak to děláte s friťákem? Kdysi jsme u našich měli jeden z prvních, úplně jednoduchý. Ale po každém fritování se muselo počkat, až olej vychladne, pak slít olej přes sítko, a nádoba nešla dát do myčky ani oddělit od toho elektrického spodku. Tak byl trošku opruz to mýt. Ale používali jsme to jen na vánoce a když se dělal obalovaný květák. má teď friťák nějaké vychytávky co se týká údržby? A jak často se mění olej? Já třeba nevím, když bychom ho použili jednou na vánoce, co pak s tím olejem?
|
Saamajna | 115449 |
6.12.2022 23:44:15
Tyjo, to je komplikovany...
No zkusim to ale pockam na tvuj recept. Drzim nam palce, at tu svou sbirku pokladu najdes! |
Fern | 155759 |
6.12.2022 23:08:02
No coment
|
holkamodroočka | 156337 |
6.12.2022 22:52:16
Moniko, taky dělám dušenou rýží na cibulce podle mamky.Když chci přílohu k "číně", tak ji taky dusím, ale bez cibulky. rýže vařená ve vodě nám nechutná. Ale každý rodina má jiné zvymy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.