| sally | 3140 |
|
|
19.10.2024 17:36:47
můj první byl bez časovače (ale to je taky snad dvacet let) - takže aby sám vypínal. Vaříme v tom spoustu věcí, různé omáčkové věci, ale třeba i španělské ptáčky. Výhoda je v tom, že to člověk zapne a může si jít dělat něco jiného. Od zapnuté trouby bych si třeba netroufla odejít, od hrnce ano. Další výhoda (ale to je i typem jídla, které se v tom vaří) - že třeba když čekáme děti domů z univerzity, tak je jedno, jestli přijedou o půl hodiny dřív nebo později - jídlo je teplé a hotové.
Když byly děti malé, tak jsem to používala hodně - situace, že jsme šli odpoledne ven a po návratu byla HNED večeře (a nemusela jsem vařit s ukňouranými unavenými dětmi) - teď už asi míň, používáme ho tak jednou týdně (ale taky jsme teď většinou s manželem jen dva, tak to s tím vařením až tak nepřeháníme) |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
19.10.2024 17:35:40
Mám kombinaci tlakového a pomalého hrnce, dělám v tom i jogurt atd., dá se v tom případně fritovat, normálně vařit atd.
Je to ECG 1661 Pressione Nuovo, jen jsem si dokoupila nepřilnavou nádobu pro hrnec Tesla K70, pasuje tam. Nemám ráda teflon. Je boží a je pro hračičky, můžeš manuálně nastavovat tlak, teplotu, čas atd. Nejsou tam zbytečné pojistky, jako že to třeba nevaří, když to nemá poklici, to by mě štvalo. Ne že by to nemělo mouchy, ale dají se většinou nějak obejít. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
19.10.2024 17:00:58
Podobně jak Půlka, ráno tam hodím suroviny na oběd a pak už vařím jen přílohu, což bývá rychlé a je toho schopen i manžel. Jinak na ty vývary, povidla, přepuštěné máslo, obilné kaše...
|
| Chloé | 102783 |
|
19.10.2024 16:44:58
Diky. Tak to nepotřebuju. Mám malou kuchyň, každý nákup vybavení si hodně rozmýšlím.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
19.10.2024 16:10:43
Používáme na homeoffice. Večer nebo brzy ráno se tam nahází suroviny a v poledne je bez práce oběd. Ale po pravdě jě to totéž jako zapnout troubu třeba na 90 stupnňů a udělat to samé v pečící nádobě.
|
| holkamodroočka | 156337 |
|
19.10.2024 15:10:25
Dělám v něm vývary a přepuštěné máslo.
|
| Chloé | 102783 |
|
19.10.2024 15:02:18
Vůbec neznám, ale chci se zeptat, k čemu je to dobrý? Na co ho využíváte?
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
19.10.2024 11:20:01
Jestli jsi na FB, tak jsou k tomu skupiny, kde je těch zkušeností spousta a je tam přehled o aktuální nabídce. Ale sto lidí, sto chutí, no
![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
19.10.2024 10:43:42
Děkuji 👍
|
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
19.10.2024 10:43:11
Děkuji :), zatím nemám žádné zkušenosti, tak raději zjišťuji, co preferují zkušení 👍
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.