Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kubista 12/05 & 12/07 | 42336 |
20.7.2008 12:30:07
Pavlo něco jiného, když je dítě nemocné, hyperaktivní atd. Pak se samozřejmě vše přizpůsobuje dítěti, já tady psala o zdravých dětech, ty sem vždy zatáhneš extrém, něco jiného.
No nic nemá cenu asi s tebou diskutovat, jdu za rodinkou, přijede mi mamka a bude tady do úterý, tak máme o výlety postaráno. |
pavla706 | 30898 |
20.7.2008 11:34:51
ono Peti je to fakt potom supr když máš takhle povedeno .Paní od nás s baráku jsou moc fajn lidi ale malá je nespavec a takový že jezdí každý týden na neurologii to je pak neštěstí když ti dítě spí jen k ránua tři hodiny to ti je pak nějaký režim na prd já říkám at si Lení zpívá a počítá i když mně t občas leze na nerv jak nezavře pusu ale naštěstí je zdravá
|
pavla706 | 30898 |
20.7.2008 11:32:34
No to myslím že je režim klasika po obědě spinkat . A to že si děti neberou hračky to je už s rodičů to podle mně s režimem nemá nic společného to už jde s povahy rodičů do dětí.Lení od malička je mazánek jedináček ale je hodná nikomu hračky nebere a neubližuje když jí hračku berou ostatní tak jsme jí naučili že si má vzít jinou nebo mávnout rukou a jít si hrát s někým jiným .Je kliďas a hodná a ani jsme jí to moc neučili je to znás samo po rodičích povaha je znát stejná .Když vidím kamarádky kluka je o rok mladší než Lenuš a ten co deset minut tak scéna kvůli čemukoliv ale zase i ona mápovahu která je šílená a hlavně co má naše Lení oni hned kupují taky ,malej si s tím ani už nehraje ale musí vše .
Máš taky peŤO PRÁCI KTERÁ JE JINÁ NEŽ MOJE .mÁ SVUJ UČEL A JE TO FAJN PRÁCE .Já tady pujdu zpět do fabriky skládat jističe a budu ráda že si s ženskýma pokecám odreaguji se ale nebude mně líto později opouštět práci právě naopak (O: byla bych ráda tak dva tři roky v práci a pak si jít od šílených směn a velkého kolektivu odpočinout k rodině. Já mám zase klídek na kávu ráno po snídani Lení kouká na pohádku a já mám pro sebe tak odinu v klídečku |
20.7.2008 6:46:00
Já jsem docela ráda za pevnej režim vím že od 12-15 mám klídek, poklidím, dám si kafíčko a tak . Měla jsem to i u Kuby a asi bych to praktikovala i kdyby byl jedináček.
Co vidím jako výhodu když je více dětí - naučí se dělit o hračky, všechno není moje. Ráda se na ně dívám, když spolu komunikují, Adí je z něho vyřechtaná a to stačí jen aby na ní mluvil. Je to hrozně dojemné, včera jsme koupili aktivni chodítko od Chicca - hrali si oba, Kuba ukazoval, kde se hážou kuličky, jezdil po bytě a pak to zkoušela Adí. Paní má stejně starou holčičku, taky chtěli jedno dítko, ale od té doby, co jezdíme spolu na hřiště, tak kouká do kočárku a říká mami taky mimi, včera jsem jí potkala a pracují na mimi, že by s ní doma nevydrželi. |
pavla706 | 30898 |
19.7.2008 21:56:11
Lení taky počítá do deseti ale začalo to básničkouo Honzovi a pak to nějak šlo do deseti taky samo
|
pavla706 | 30898 |
19.7.2008 21:55:12
Tak to u nás je docela volnej režim máme jedináčka tak že se víceméňe podřizujeme potřebám Lenky ale zase v normě né že by jsme to nějak přeháněli ale na druhé straně proč jí nedopřát užít si jeďináčkobraní
|
19.7.2008 17:45:48
Pavlo Kuba je taky hrozně ukecanej, on zase napočítá do 10 ale to nevíme kde to sebral .
Furt mluví, i zpívá, básničky už taky umíme. Máme docela pevnej režim jinak to s dvěma dětma ani nejde . |
pavla706 | 30898 |
19.7.2008 13:12:00
zrovna včera měn paní z paneláku povídala že se její malé nechce mluvit a já jí říkám (O: buďte ráda že nemluví ta naše pusu nezavře a sem z toho někdy na nerv moje kamarádky povídají že by je trefilo mít Lenušku doma že pořád mluví a zpívá a když nezazpívá písničku dobře musím s ní jí přeříkat aby jí zazúpívala hned tak jak má .Umí hrozně moc písniček a básniček
|
pavla706 | 30898 |
19.7.2008 13:09:50
tak to já bych brala mimíska hned . Mně zase bylo lepší když Lení byla miminko byla zlatá dnes je moc zaměstnaná chce číst ,malovat vodovkama,učit básničky pořád něco počítá a ted se vyptává jak jsou dny za sebou umí pátek sobota neděle a chce učit dny v týdnu to potom mám co dělat abych se soustředila na uklid nebo vaření.co bych dala za to kdyby si jen hrála s hračkama.
|
Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
19.7.2008 12:57:28
tak to my jsme měli Viktora hned napoprvé a na Lukáše jsme měsíc čekali
Viktor by chtěl k moři zas letos, ale s Lukášem ještě nechci, tak pojedem jen na chatu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.